|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
w85

|
Zaslal: st duben 29, 2015 11:26 pm Předmět: Grznar a profik? |
|
|
Grznar se snazi svym chovanim jen upoutat a udelat si reklamu. Je to nevyrovnany hovado, nedivil bych se, kdyby ta bitka byla realna. Ono znemoznit se po velkohubem vychloubani pred fanousky a hatery neni moc prijemne, to pak rupnou nervy raz dva.
Co se tyka narazek na Mestera, fotbalistu apod. to je ciste jen hola zavist. On si moc dobre uvedomuje, ze kdyz bude drit cely zivot jako magor, tak si na takove penize jako ma Martin ani nesahne, ikyz neustale tvrdi jak se mu sypou. Holt si vydelava sportem, ktery je oproti jinym dosti nevdecny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po květen 04, 2015 5:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út květen 05, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:18 pm Předmět: |
|
|
Podle mě to nebylo až tak hrozný, jak každý tvrdí. Měl sem projitých strašně moc cvičných a je fakt, že tohle mi přišlo trochu těžší, ale jak rikam - žadna hruza :) Musel to dat každy
EDIT: Jo a vím, že někteří tam u Iškariotského napsali "Ištvan"  Nebo někdo chtěl dokonce napsat Kamil... že Johne?
EDIT2: Něco tu mám k Jidášovi... sranda to číst http://arzenal.blog.cz/1505/jidas-a-maturita-2015
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
Lol, o co jde ? prave dneska se kolegine z prace vykecavala telefonicky asi z dcerou, a take neco o Jidasi.
A pokud to byla nejaka otazka, tak jen asi jedna z mnoha, tak o co jde ?
Edit. takl jsme clanek docetl a trochu pochopil, ale copak tam muzou davat neco z krestanstvy kdyz to neni zadnej povinej a asi ani ne volitelnej predmet ? Nechapu.
Naposledy upravil Judson dne út květen 05, 2015 9:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Omg co je to ten didakt ?? To za mych let nebyvalo ) Maximalne diktaty, ale na ne jsem mel papiry na hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út květen 05, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
Prostě písemný test z ČJ, pravopis, gramatiky, znalosti z literatury apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|