|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Balboa
|
Zaslal: út duben 14, 2015 2:50 pm Předmět: Protein+gainer |
|
|
Ahoj. Prodám nerozbalený Mutant Mass Gainer a nerozbalený protein BSN SYNTHA 6.
Mutant Mass Gainer: Nerozbalené balení
Balení 2200 g
Příchuť Triple Chocolate
Datum spotřeby srpen 2015
Původní cena 617 kč, prodám za 340 kč
BSN SYNTHA 6 1320G: Nerozbalené balení
Balení 1320 g
Příchuť Chocolate milkshake
Datum spotřeby červenec 2015
Původní cena 599, nová cena 340 kč.
Prodám pouze společně (důvodem je nemožnost cvičit). Původní cena produktů tedy 1216 kč, nová cena 680 kč.
PRODÁNO
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheGhost

|
Zaslal: st duben 22, 2015 3:21 pm Předmět: |
|
|
Prodám týden starý MyProtein Impact Whey Protein 5000 g příchuť vanilka. Byla debrána jedna odměrka. Boužel se mi přihodilo zranění, které se bude léčit delší dobu, tak ztohoto důvodu prodávám.
Preferuji osobní předání v Kyjově a okolí, ale mohu také zaslat poštou.
MOŽNOST PRODAT I PO 1 KG.
1 KG= 380 Kč
Cena dohodou
Naposledy upravil TheGhost dne so červenec 18, 2015 8:32 pm, celkově upraveno 6 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st duben 22, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
Piště rovnou lokalitu, posílat poštou se to většinou moc nevyplatí, pokud ta cena není opravdu podstřelená :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
prodám EXTRIFIT ISOBEEF 2,27kg příchuť: cookies-sušenka, rozbalený. odebráno 5 odměrek. Protein chci prodat z důvodů špatných vlastností proteinu (rozpustnost,pěnivost,chuť), někomu to ale třeba vadit nemusí. Protein prodám za 1000,-
lokalita: Štětí (ústecký kraj)
můžeme se domluvit na osobním odběru v Ústí nad Labem, nebo v okolo Štětí (Mělník, Roudnice n.L, atd..)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Aneb proč si kupovat novej nerozbalenej a celej protein za 1300 když můžu mít otevřenej s pěti dávkama v háji za litr :))
Každopádně schvaluju, že ISO beef není žádný terno :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: pá květen 01, 2015 10:54 am Předmět: |
|
|
já myslim, že těch 5 dávek je v balení o 2,27kg v podstatě nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
| Miro96 napsal: | | já myslim, že těch 5 dávek je v balení o 2,27kg v podstatě nic |
150g +-, no..to zas tak uplné nic není. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
h4ny3k
|
Zaslal: po květen 04, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
Ahoj mám tu rozbalené cca 2kg Hard Extreme Gaineru od MyProtein, příchuť Cookies&Cream kdyby někdo chtěl.
Cena 500 Kč.
Osobní předání Praha, Brno jinak poštou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gobione
|
Zaslal: po květen 11, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
Čus,
mám 2x nový a neotevřený SCI-MX TestoDrive Hardcore 440g
Dostal jsem to jako dárek a nevyužiju to...
Expirace 10/2015
Cena za balení: 350/dohodou (původní cena 799)
Předání ideálně Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 11, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Gobione napsal: | Čus,
mám 2x nový a neotevřený SCI-MX TestoDrive Hardcore 440g
Dostal jsem to jako dárek a nevyužiju to...
Expirace 10/2015
Cena za balení: 350/dohodou (původní cena 799)
Předání ideálně Praha |
Nektere vyrobky jsou vazne srandovni :)
První a jediný testosteron podporující komplex formulován s unikátní směsí kyseliny D-Asparagové a optimalizačních přísad. TESTO DRIVE HARDCORE je potřebou pro každého, kdo hledá rychlejší zisky svalové hmoty.
Kyselina D-asparagová: Podílí se na uvolnění a syntéze (LH) "T" sloučenin.
Sérum "T" koncentrace: TestoZinc-MAX s 98% čistého zinku podporuje normální sérové koncentrace "T".
Hormonální kaskáda: 200% DDD kyseliny pantotenové pomáhá normální syntéze a metabolismu hormonů.
GH sekrece: Glycin-C2H5NO2 s ALC přispívá ke stimulaci hypofýzi k vylučování růstového hormonu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Axipa
|
Zaslal: po červen 01, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
prodám protein MP Combat - příchuť vanilka. Po chvíli se mi přejedl, tak jsem ho odložil a zapomněl na něj - minimální doba trvanlivosti je 06/2014, byl ale skladován v suchu, takže s ním vůbec nic není, ještě jsem ho pro jistotu zkoušel.
Ještě je tam 1030g proteinu. Cena 350 Kč.
Předání Praha. Prosím, v případě zájmu mě kontaktujte na: Prodáno
Naposledy upravil Axipa dne po červen 01, 2015 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po červen 01, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
No ty vole _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po červen 01, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Axipa napsal: | Ahoj,
prodám protein MP Combat - příchuť vanilka. Po chvíli se mi přejedl, tak jsem ho odložil a zapomněl na něj - minimální doba trvanlivosti je 06/2014, byl ale skladován v suchu, takže s ním vůbec nic není, ještě jsem ho pro jistotu zkoušel.
Předání Praha. Prosím, v případě zájmu mě kontaktujte na: 606178465. |
No a když se ti před tím minimálně rokem (soudě podle EXP) tak proč ho teď nedojíš? To si fakt myslíš, že si někdo koupí kdoví jak starej načnutej protein s nějakou 30% slevou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Axipa
|
Zaslal: po červen 01, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Axipa napsal: | Ahoj,
No a když se ti před tím minimálně rokem (soudě podle EXP) tak proč ho teď nedojíš? To si fakt myslíš, že si někdo koupí kdoví jak starej načnutej protein s nějakou 30% slevou? |
Nedojím ho, protože mi nechutná - omlouvám se, jestli jsi to z toho příspěvku nepochopil.
Jinak sleva 30%? Díval jsem se na heuréku, kde je nejlevněji k dostání za 1 108 Kč - počítej se mnou: 1030g/1800g * 1108 Kč = 634 Kč - proto se mi zdá 350 Kč férová cena.
Jinak nechápu, proč to takhle komentuješ - ještě nedávno jsi přispíval do diskuze, jak protein nikdy nebude prošlý - jen prostě není možné zaručit 100% chuťové a vizuální vlastnosti produktu a teď hned rejpeš.
Nechci se tady dohadovat a zaplňovat fórum diskuzí, jaká cena by se ti zdála ideální - pokud někdo bude mít zájem, ozve se mi.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po červen 01, 2015 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Axipa napsal: | | jachym napsal: | | Axipa napsal: | Ahoj,
No a když se ti před tím minimálně rokem (soudě podle EXP) tak proč ho teď nedojíš? To si fakt myslíš, že si někdo koupí kdoví jak starej načnutej protein s nějakou 30% slevou? |
Nedojím ho, protože mi nechutná - omlouvám se, jestli jsi to z toho příspěvku nepochopil.
Jinak sleva 30%? Díval jsem se na heuréku, kde je nejlevněji k dostání za 1 108 Kč - počítej se mnou: 1030g/1800g * 1108 Kč = 634 Kč - proto se mi zdá 350 Kč férová cena.
Jinak nechápu, proč to takhle komentuješ - ještě nedávno jsi přispíval do diskuze, jak protein nikdy nebude prošlý - jen prostě není možné zaručit 100% chuťové a vizuální vlastnosti produktu a teď hned rejpeš.
Nechci se tady dohadovat a zaplňovat fórum diskuzí, jaká cena by se ti zdála ideální - pokud někdo bude mít zájem, ozve se mi.
Díky |
Ahoj,
nebylo to myšleno špatně, ale:
co se týče mého nepochopení, ne, ty jsi to v tom případě špatně napsal. Napsal si, že se ti "přejedl", z čehož člověk logicky usoudí, že ti chutnal, ale tím že jsi ho měl často ti po čase chutnat přestal a předpokládám, že ten minimálně rok už uplynul, takže by ti asi zase "chutnal"
Co se týče prošlý/neprošlý. Ano, máš absolutní pravdu že jsem psal, co jsem psal. Ale tady je dost podstatný rozdíl v tom, že je to načnuté, protože tam už samozřejmě to může nějaký vliv mít. Asi tak jako bych klidně snědl něco po době trvanlivosti, ale ve chvíli kdy to už načnu, bych to dlouoh nenechával. Nikomu nezaručíš jak to bylo skladovaný. Po načnutí už navíc se ani nejde řídit datumem trvanlivosti, já osobně bych se snažil to pak dojíst tak do měsíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|