|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:00 am Předmět: Podváha prosím o rady |
|
|
Dobrý den,
mám přítele, který trpí podváhou je z toho moc smutný...  Chtěla bych mu nějak pomoci. chtěl by přibrat 10 nejlépe 20 kg. Množství jídla má velmi vysoké, jí hodně masa, luštěniny, mléčné výrobky, zelenina, ovoce... Prostě všechno co všude radí, už nevím jak mu mám pomoci a poté jsem narazila na toto forum a tudíž vás velmi prosím o radu. Bojím se, že je to geneticky i když jeho otec není nikterak hubený je tak akorát a o maminku přišel tudíž se na ni moc neptám, ale myslím si, že podle fotek byla akorát. Pohybu má dost i cvičí, ale nepomáhá mu to... Svaly sice má, sílu taky, ale na váze to není vidět, už je zoufalý a já nevím jak mu mám více pomoci...  děkuji moc za každou radu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:04 am Předmět: Re: Podváha prosím o rady |
|
|
| Elasie napsal: | | Pohybu má dost i cvičí |
...znamená přesně co? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
No tok kliky, sedy- lehy, běhá, činky... On do toho ještě pracuje, takže to moc nestíhá, ale snažim se ho hlídat aby si každý den dal aspoň 1 sérii od každého
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:25 am Předmět: |
|
|
A přítelovi je kolik ?... přijde mi, že mu bude tak 5 let, když ho přítelkyně musí hlídat, aby si dal jednu sérku kliků, sedlehů a zvedal činky (z tohohle popisu navíc člověk nic nevyčte, může za tím bejt kopa dříny, ale spíš to vypadá jako že nedělá vůbec nic - s ohledem na tu "jednu sérii") ....
Kdyby se přišel zeptat sám, asi by to bylo lepší, než když se za něj jde ptát přítelkyně _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Je mu 28 a má velmi fyzicky náročnou práci, takže si už tam dost zacvičí  Ne, že ho doslova hlídám, ale vždycky na to dohlédnu , i když třeba náhodou jsem pryč. A když přijde po noční práce a má jít na další tak se toho moc fyzicky neudělá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:36 am Předmět: |
|
|
A kolik měří a váží? A kolik toho denně tak sní? Jedna série kliků a sed lehů není žádné cvičení. A píšeš, že "on do toho ještě pracuje"...věř, že takových je nás víc :)) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
Elasie, pokud chce nabrat svaly, cvičit nestačí - je třeba:
- cvičit dle jasného systému a metody - nejjednodušší a 100x ověřená metoda, co mě napadá, je naučit se dřep vzadu, a rozjet 20-rep squats program, 2x-3x týdně
- dobře jíst (na fóru ti ohledně přibrání poradí jiní lépe než já)
- hodně odpočívat, redukovat stres
- redukovat silově vytrvalostní a vytrvalostní aktivity _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
Měří : 197 a váží ani ne 80 kg... :/ . Já vím, že není no, ale aspoň něco tak třeba nějáká rada na dobré cviky?  Děkuji za dosavadní odpovědi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
Moc děkuji za rozvrh cvičení nějak to poskládáme a skusíme to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:42 am Předmět: |
|
|
Nooo.... Jí vážně hodně a pořád. Je schopný bez větších problémů sníst kilo masa i s přílohou a k tomu ještě polívku... Snaží se připrat co to jde no...
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
- Googli "Super Squats" anebo "20-Rep Squats" - anebo vyčkej, máme o tomto programu připravný článek i s programem ke stažení v .pdf
- do soukromé zprávy ti pošlu 2 odkazy s konkrétními programy na nabrání svalů _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
Pleasure :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
Když bude cvičit s činkama, nabere 10 kg za rok. Když bude cvičit sedy lehy a kliky, přibere kulový...
|
|
| nahoru |
|
 |
Elasie
|
Zaslal: so květen 02, 2015 8:51 am Předmět: |
|
|
Dobře, takže sedy lehy vynecháme :) Moc vám vážně děkuji za dosavadní rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|