A čo má k podobnej reakcii súdny človek napísať, asi len pokrútiť hlavou. (Inak už minule mu to bolo myslím jasne vysvetlené, holt...)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Jak se posouvala dopředu/dozadu forma během sedmi měsíců. Aktuální je na konci videa. Někde to šlo hůř, někde líp, takže chápu, že třeba na začátku jsem vypadal lépe než v některých částech videa. Nicméně i tak jsem spokojenej, co se mi samo se sebou podařilo udělat.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
6.6. Praha soutěž NABBA/WFF - idealně kategorii nad 180cm do 80kg ve WFF, ale nevim, jestli to stáhnu ještě, kdyžtak bych nastoupil v těžší kategorii a pak bych rád 27.6. na Universe do Francie :),uvidime jak budou ještě finance :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru