|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gollenka

|
Zaslal: čt září 18, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jak to Blair napsal, byl jsem nucen se zamyslet, teda zachtělo se mi :-) a kontroloval jsem svoje výsledky někdy před 2 lety a na 85,6kg tělesné hmotnosti jsem měl 44,9kg svalů a 57kg vody. Tuku 9,2%. Takže jestli máš 45,8kg svalů na 77,7kg váhy, tak jsi extrémně osvalená ale dost suchá :-) |
trochu jsem to urovnala už v odpovědi předtim... ale ještě k tomu co zde píšeš ohledně té vody... nechce se mi počítat kolik je 57kg z 85kg %... ale obecně čim máš míň tuku tim máš víc procent vody.. protože v tuku se žádná voda neváže... proto mají ženy mít o deset procent tuku více než muži ale o deset procent méně vody... .... takže nejsem zas tak suchá ale spíš trochu moc tučná =)... .. jinak pitnej režim bych taky mohla trochu zlepšit... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so září 20, 2014 8:24 am Předmět: |
|
|
tak jsem se taky zvážila doma na moji váze
váha
76,2 kg
tuk 35%
voda 48,1%
Svaly 36,5%
procenta se od tanity liší.. doma mam nastaveno "sportovce" no už je to dýl co jsem to zadávala =) zatim co na tanitě se vážim jako standart (a samozřejmě nějaká odchylka by tam byla tak jako tak.. )... hmotnost ale váží dobře =)
a taky jsem po delší době měřila centimetry..
A centimetry
Biceps 35
Kozy 106
Pas 79 (pod žebrama, nejužší místo)
Břicho 93 (měřim v nejširšim možnym místě)
Boky 100
Stehno 62 (nejširší místo)
Lejtko 40
_________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so říjen 25, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
[b] Dneska váha 75,4 =) ještě 1,3kg dolů a bude to od února přesně 10kg dole =).. pod 75 se teda snad už dostanu rychle.. i když musim se přiznat že se samozřejmě ve stravě zas tak extra nesnažim.. to by ty výsledky vypadaly jinak.. za mě i tak dobrý netrápila jsem se letos ani den a tak jako tak 8,5kg dole, takže spokojenost..
Další meta je dostat se na tanitě vážená jako sportovec pod 25%tuku.. poslední vážení ukázalo 34,9 .. takže tady mi chybí ještě 10%tuku dole, což nebude žádná sranda. Ani si nejsem jistá jestli se to povede, ale pokusim se.
Vim že můj log je neskutečně nudnej pač si sem jen jednou za čas zaznamenan váhu, pokusim se to nějak do budoucna napravit =). Letošek byl zatim ve znamení práce a psa, cvičení jsem letos nedala nic. Doufám že to zvládnu v brzký době nějak napravit a udělat to tady o něco zábavnější =)..
Aspoň postnu fotku psa (ten má narozdíl ode mě alespoň nějaký svaly) na fotce vypadá větší než já :D (optický klam =)) ale na osmimesíční štěňátko už je pěkně velkej =)
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se dneska rozhodla měřit na obvody a při tý příležitosti doplnit nějaký hodnoty do "tréninkovýho" deníčku, kterej letos slouží jen k zaznamenávání váhy... Mile mě překvapila celková rekapitulace, tak se musim pochlubit =)
Nejhorší a zlomové vážení proběhlo doma v únoru
7.2. jsem si doma stoupla na váhu a bylo to
Váha 84,1 !
Tuk % 38,4
Voda % 45,5
Svaly% 35,6
25.10 to bylo
Váha 75,4 ! (-8,7kg)
Tuk % 34,3 (-4,1%)
Voda % 48,6 (+3,1%)
Svaly% 36,7 (+ 1,1%)
Co mě překvapilo ještě víc byla rekapitulace vážení na tanitě. První zaznamený vážení jsem tam měla jako "Athletic" a protože jsem se tak začala teď kvůli sázce znova vážit jako athletic, můžu porovnat o kolik se to od prvního vážení změnilo
12.3.
Váha 82,9
Tuk % 41,5
Tuk v kg 34,4
"svaly" kg 46
Voda % 46,3
Visceral 6
23.10. váženo na stejném nastavení (akorát o rok starší = ( =))
Váha 76,1 (- 6,8 kg)
Tuk % 34,9 (- 6,6%)
Tuk v kg 26,6 (- 7,8kg)
"svaly" kg 47 ( + 1kg)
Voda % 48,5 (+ 2,2%)
Visceral 4 (- 2)
Což by naznačovalo že jsem dala dolů skoro 8 kg tuku aniž bych si odbourala beztukovou potažmo svalovou hmotu =).
A pak mě vcelku mile překvapilo i měření, když to vezmu taky od březnna tak to vypadalo takto
4.3.
Biceps 37
Kozy 109
Pas 83
Břicho 97
Boky 107
Stehno 66
Lejtko 40
a dnešní měření 28.10
Biceps 35 (-2)
Kozy 105 (-4)
Pas 79 (-4)
Břicho 91 (-6)
Boky 101 (-6)
Stehno 61 (-5)
Lejtko 39 (-1)
Sečteno a podtrženo ještě mam co dělat =) ale z letoška mam opravdu radost =)
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st říjen 29, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se včera vydala na trénink... Benčovala jsem 30kg.. dřepovala v předu s osou.. máchala s nějakejma jednoručkama... protahovala jsem se.. no nic co by stálo za řeč... a co je nejhorší přestože jsem měla trénink jak Kulich v první třídě, tak jsem dneska pěkně rozbitá... to mam za to, že jsem se letos jen flákala a uznávám že mi to patří =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne listopad 30, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se včera zvážila a váha se sice moc nehýbe ale procentu tuku jo což mě samozřejmě těší =) vážila jsem se jen doma.. v průběhu týdne to zas zkusim zvážit i na tanitě...
minule 25.10 to bylo
Váha 75,4
Tuk % 34,3
Voda % 48,6
Svaly% 36,7
a včera 29.11
Váha 75,2
Tuk % 32,3
Voda % 50,0
Svaly% 37,5
doufam že to není jen tím že už se v ní vybíjej baterky :D ...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska doma na váze tušim že 74,6, mam to někde zapsaný doma i s procentama... Takže konečně jsem navážila pod 75kg... už jsem se bála že se toho letos nedočkam takže tenhle rok těch 10kg dolů prostě bude =) cílem teďka je udržet se samozřejmě do 75kg ... začít zase cvičit.. a snižovat ještě procento tuku...
Dneska jsem se zvážila i na tanitě
výsledky z minula
23.10.
Váha 76,1
Tuk % 34,9
Tuk v kg 26,6
"svaly" kg 47
Voda % 48,5
Visceral 4
dneska
Váha 75,1 (to už jsem byla po snídani po svačině a napitá =), jako obvykle když se vážim na tanitě)
Tuk % 34,3
Tuk v kg 25,8
"svaly" kg 46,8
Voda % 48,7
Visceral 4
samozřejmě, že to jde pomalu.. nepíšu si tady ani jídelníček protože kdybyste ho viděli tak byste mi nikdo nevěřil že to stejnak šlo dolů =) ale letos prostě nebyl vhodnej čas pro to abych řekla jo teď za 3 měsíce zhubnu 10 kg a budu všechno skvěle dodržovat a všechno si tu budu psát... i přesto že ty podmínky nebyly tak jsem ráda že se mi podařilo alespoň tohle..
snad se teďka polepšim i s tim cvičenim protože už opravdu cejtim že to potřebuju a že mi to chybí ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 3:59 pm Předmět: |
|
|
Tak co se týče váhy nejméně jsem měla v únoru 73,9 =) ale povětšinu posledního půl roku jsem se držela okolo 75kg... Teď mi v posledních měsících váha trochu poskočila když to bylo v půlce dubna přes 77kg tak jsem si řekla tak to teda ne =) váha na konci dubna 76,5 a konečně začínám zase cvičit.. Mám za sebou pár dubnových tréninků a teď se do toho chci pustit trochu systematicky... Cíl je dát do konce května 55kg benč =) a když půjde i něco na hmotnosti dolů nebudu se zlobit =) tak mi držte palce ať svalová paměť funguje =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska
Dřep
5x5/25
Benč
2x8/25
2x8/25 se stopkou dynamicky
Předkopávání
5x7/36
Legpress
5x7/40
Kladkový legpress (nevim jak to popsat, ale chtěla jsem vyzkoušet novej stroj =))
5x7/73
Pak jsem si dala pár cviků na břicho... chci ho teď cvičit víc ať není spodek zad přetěžovanější.. _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: pá květen 08, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tak ač jsem si tréninky hezky rozplánovala vše se naplánovat nedá.. onemocněla mi kolegyně a musela jsem vynechat jak úterní tak čtvrteční plánovaný trénink a dostala jsem se do posilovny až dneska....
Mrtvý tah bez pásku
5x5/60
Benč na úzko
5x7/20
Hypertenze
5x7
Veslo
5x6/6 cihliček =)
Mohamedány
3x7/59
2x7/64
Předklony
3x7/20
2x7/25
Přítahy v předklonu
3x6/20
2x6/25
Břicho...
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
Benč
1x10/20
1x7/30
1x6/35
4x4/40
Rozpažky
5x5/5
Tlaky na ramena (jednoručky v sedě)
5x7/7,5
Tricepsová extenze s jednoručkou
5x6/4
Biceps s jednoručkami
1x6/5
4x5/7,5
Dřep v předu
5x5/20
Břicho.... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
táák.. pak jsem se asi měsíc nějak flákala... a poslední měsíc trénuju už vcelku pravidelně v průměru 2x-3x týdně.... nic co by stálo za zapisování až na to že předposlední trénink jsem absolvovala v nově otevřené posilovně v třebíči kde jsem si poprvé zkusila trap bar což byla vcelku sranda =) doufám že ten cvik budu cvičit častěji a dala jsem pár sérií po pěti opakováních se 70kg ...
a taky mi dneska udělal radost benč =) tak se tu musim "pochlubit" dala jsem 45kg po čtyřech
opakováních 50kg taky po 4 a pak 55kg po dvou =) jupí =)... 60 se blíží =)
jinak váhově mam teď cca 78kg... cíl je co nejdříve se dostat pod 75 a pak ideálně pod 70kg =) aby mi hmotnost začínala šestkou se mi už dlouho nepovedlo =)... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|