|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:22 pm Předmět: Nekalorické svačiny |
|
|
Přemýšlel jsem, zda se ptát, ale budiž, není co ztratit. Potřebuji brainstorming, co jíst mezi hlavními jídly. Požadavky jsou asi celkem jasné.
1) rozumná cena
2) málo kalorií a nebo něco co nerozhoupává hladinu krevního cukru
3) krátký čas na přípravu a nebo snadno koupitelné
4) člověk potom nebude mít za 30 minut hlad
Zelenina trochu funguje, ale co si budeme povídat, za půl hodiny mám hlad. Mám pár dalších věcí v hlavě, ale aby to nebylo repetitivní, potřebuji více inspirace.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: |
To nevypada ubec spatne |
Tak to ale nesplňuje hneď prvú podmienku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 1:01 pm Předmět: Re: Nekalorické svačiny |
|
|
| Mablung napsal: | Přemýšlel jsem, zda se ptát, ale budiž, není co ztratit. Potřebuji brainstorming, co jíst mezi hlavními jídly. Požadavky jsou asi celkem jasné.
1) rozumná cena
2) málo kalorií a nebo něco co nerozhoupává hladinu krevního cukru
3) krátký čas na přípravu a nebo snadno koupitelné
4) člověk potom nebude mít za 30 minut hlad
Zelenina trochu funguje, ale co si budeme povídat, za půl hodiny mám hlad. Mám pár dalších věcí v hlavě, ale aby to nebylo repetitivní, potřebuji více inspirace. |
Táto otázka napadla už aj mňa, takže som rád že si sa spýtal.
- Osobne si medzi jedlami dávam zväčša len ovocie. Prípadne keď sa učím a mám chuť niečo pochrumkávať a mám to doma, tak si dám sójove kocky, divné ja viem ale celkom mi to chutí... Sú to take tvrdšie chrumky Prvé 3 tvoje požiadavky to spĺňa (0,39€/ 100g), štvrtu musíš posúdiť sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 2:23 pm Předmět: |
|
|
Ovoce, ořechy, tvaroh, sýry, burákový máslo, šunka, celozrnná houska...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po květen 11, 2015 10:18 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Ovoce, ořechy, tvaroh, sýry, burákový máslo, šunka, celozrnná houska... |
To asi nemá úplně málo kalorií :)
Taky řeším podobný problém, většinou mám nějaké ovoce (banán, pomeranč, mrkvový salát...), i když to není asi málo kalorií, pořád lepší jak si dát nějakou cukrovinku Taky někdy ořechy/semínka (kešu, slunečnice..) nebo vysokoprocentní čokoládu.
Pokud by to mělo mít fakt málo kalorií, tak nic lepšího než tuny zeleniny asi nevymyslíme, ale nízkotučný tvaroh nebo cottage taky podle mě slušně "zaplácnou"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po květen 11, 2015 10:24 am Předmět: |
|
|
No nevim, dát 150,- denně za 2 svačinky se skoro 0 kcal, to je fakt super deal
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po květen 11, 2015 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
No nevim, dát 150,- denně za 2 svačinky se skoro 0 kcal, to je fakt super deal |
ja nevim, ale na netu jsem videl 400g za necelych 90kc
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po květen 11, 2015 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po květen 11, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Ovoce, ořechy, tvaroh, sýry, burákový máslo, šunka, celozrnná houska... |
To asi nemá úplně málo kalorií :)
Taky řeším podobný problém, většinou mám nějaké ovoce (banán, pomeranč, mrkvový salát...), i když to není asi málo kalorií, pořád lepší jak si dát nějakou cukrovinku Taky někdy ořechy/semínka (kešu, slunečnice..) nebo vysokoprocentní čokoládu.
Pokud by to mělo mít fakt málo kalorií, tak nic lepšího než tuny zeleniny asi nevymyslíme, ale nízkotučný tvaroh nebo cottage taky podle mě slušně "zaplácnou" |
Co nemá málo kalorií? Však je to malá svačina, když si dáš housku se šunkou, ovoce, tvaroh s burákovým máslem nebo trochu ořechů, tak to je kaloricky sotva prd. Ale tak klidně si žerte furt jen zeleninu
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 12, 2015 8:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 12, 2015 9:23 am Předmět: |
|
|
Dokážu si to představit jako jídlo s nějakou omáčkou, ale ne svačinu na zaplácnutí. Jaký způsob úpravy máš na mysli pro svačinu?
| Riku napsal: | A význam svačiny s málo kaloriemi? Tak buď dám zeleninu jen abych si zaplácl žaludek vlákninou a vodou, nebo se normálně najím abych do sebe dostal kalorie ne? Nebo se najím hlavním jídlem tak abych nepotřeboval svačit |
Když si dam jen zeleninu, mám hlad.
Kdybych se najedl hlavním jídlem a neměl potřebu svačit, neměl bych tu tento dotaz. Protože mám, tak se ptám. Nevím, co je na tom těžkého pochopit. Je docela dlouhé a zbytečné vysvětlovat proč, takže akceptuj ten fakt, že někteří lidé o této otázce přemýšlí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út květen 12, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
Dobře.. co je pro tebe nízkokalorická?
Někdo má za půl hodiny hlad po 8 vejcích se 100g slaniny, někoho zasytí na půl dne zeleninovej salát.
Chápu tvůj dotaz, je těžko vymyslet něco co ty požaduješ tak se zeptal, ale je to podobný asi jako když se tu nováčci ptají který koupit protein aby přibrali svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|