nízký testosteron?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nízký testosteron?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> nízký testosteron?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miro96

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 3:21 pm    Předmět: nízký testosteron? Odpovědět s citátem

Ahoj,
Je mi 18 let, začal jsem cvičit s kámošem půl roku zpátky a při pohledu na něj a na mě je rozdíl ve výsledcích vidět hned a to i přesto, že on dodržuje tak nějak tu stravu aby se neřeklo (nemá spočítáný výdej ani příjem kalorií a poměr /sacharidy/bílkoviny/tuky to samé). Narozdíl od něj já do sebe na svých 185cm a 73kg rvu 500g sacharidů denně, okolo 130g bílkovin a tuky jak kdy, nikdy ale nejdou pod 60g. sice rostu, ale hrozně pomalu a znervozňuje mě ten pocit, když si uvědomím, že do toho cpu tolik energie a někdo druhej to má za polovičku úsilí. četl jsem, že testosteron hraje velikou roli a že je hodně důležitej. proto se snažim jezdit tréninky nohou na maximum, aby se mi uvolnilo co nejvíce testosteronu (oproti kámošovi, kterej nohy nejezdí v podstatě vůbec a zase mě neuveřitelně s tím vytáčí ) chtěl jsem se teda zeptat, jestli by mi nepomohl nějaký suplement pro zvýšení testosteronu. nejlepší by bylo, kdyby se ozval někdo mladej, kdo měl podobný problémy a jak ho vyřešil, děkuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Flamer

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě makej a neřeš to. Žádný legální suplement ti nepomůže
Tom3

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne nepomuze ti nic legalniho, proste genetika
cvic tvrde, hlavne zaklady, hodne jez, spi
jari

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedostatek testosteronu bys pocítil v jiných věcech, než jenom v tom že rosteš pomalu. Máš odcvičíno uplně prd, takže musíš prostě vydržet a dřít dál. To že to jde někomu rychlejc je prostě smůla. Jenom takovej detail....jseš vysokej a těch 130 bílkovin je úsměvnejch....
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to o genetice, někdo roste rychleji a zdaleka to není jen o testosteronu.
Sice existují různé postupy v tréninku, regeneraci, stravě (příjem určitých látek, u kterých je určitým způsobem prokázáno, že mají pozitivní vliv na hladinu testosteronu - nasycené mastné kyseliny, zinek, vitamin D, bór, ZMA?, cholesterol, steroidní saponiny), ale pořád se bude jednat o nepatrné zvýšení ve fyziologických mezích, které možná ani nemusíš cítit.

Prostě makej, jez, odpočívej, dodržuj životosprávu a porosteš, i když třeba ne tak rychle.
Majesty

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy nebudeš růst dostatečně rychle
vasekX5

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidej na bílkovinách a klidně i na tukách. Vejce jsou uplně ideální, skvělá využitelnost bílkovin a navíc obsahují kvalitní tuky a cholesterol, což napomáhá při tvorbě testosteronu. Dej aspoň 3 celý vejce denně, tim vůbec nic nezkazíš. Neřikam že to z tebe udělá hulka, ale vejce jsou při posilování jedna z nejlepších potravin. 500g sacharidů na 73kg to je docela nářez, víc bych už nedával.

Jinak kluci maj pravdu, legální doplňky ti při tomhle nepomůžou. Pokud chceš mít víc bílkovin tak klidně dávej protein, neni to ale nic co nemůžeš získat potravou. Chce to prostě víc žrát.

PS: Serou mě lidi co můžou takhle žrát a netloustnout
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Nedostatek testosteronu bys pocítil v jiných věcech, než jenom v tom že rosteš pomalu. Máš odcvičíno uplně prd, takže musíš prostě vydržet a dřít dál. To že to jde někomu rychlejc je prostě smůla. Jenom takovej detail....jseš vysokej a těch 130 bílkovin je úsměvnejch....

Co má co dělat výška s příjmem bílkovin?

Rychle na stránku:

Přejdi na: