Suplementacia po prekonani rakoviny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplementacia po prekonani rakoviny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplementacia po prekonani rakoviny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
benny987

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 10:30 am    Předmět: Suplementacia po prekonani rakoviny Odpovědět s citátem

Možno to bude trochu kontroverzná tema ale predsa to skúsim. Prekonal som začiatkom roka rakovinu semenika, podstúpil som operáciu a chemoterapiu. Z konečných výsledkov som v kompletnej remisii (vyliečený) samozrejme bude chodiť na pravidelne kontroly atd. Pred chorobou som pravidelne navštevoval fitko a s doplnkou som využíval jedine protein po tréningu. Tým sa dostávam konečne k otázke. Začínam pomaličky cvičiť doma s vlastnou váhou a chcel by som vediet vaše názory/rady čí môžem ďalej užívať potreningovy protein. Doktorka mi povedala že netuší aké to ma zlozenie a nevie mi k tomu nič povedať ale že nech si to nedávam že však to nepotrebujem. :) ak by mi niekto poradil tak by som bol veľmi vďačný :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vladka.123

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein není steroid. Nebo herák. Je to syrovátka. Proč bys to proboha nemohl? Gratuluju k uzdravení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: