|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: st květen 13, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
No... co na to říct... je to celé úplně naopak. To, že mi zkonili jméno mě štve tak ze všeho nejméně. Ale udělat ze mě pumpičku, co žije kultem těla je trochu moc.
Myslím, že to tam dokonce někde říkám, že je tohle pro mě vedlejší produkt, že jen dělám, co mám ráda...
Jinak já to viděla a... není to moc o mě, ani o světě, ve kterém žiju... je to prostě... pár věcí poskládaných k sobě, vytržených z kontextu. Peťa Hátle je príma kluk, chodí k nám už rok cvičit (začal po prvním natáčení se mnou a chodí do dnes)... říkal, že chtěl naznačit ten obrovský rozdíl mezi mnou a tím pánem kulturistou. Já jedu na funkci, on na vzhled.... Každý máme úplně jiné cíle, jiné cesty, jiné myšlení, prostředky.... trochu mě mrzí, že to zklouzlo k takovému povrchnímu pojetí....
Co k tomu víc říct... Jsem zaujatá, jsou tam momenty, které jsem chtěla, aby byly vystřiženy... koukat se v noře nebudeme... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
Prď na to. Pro nás jsi stejně pandí královna a dokument nedokument, nic na tom nezmění. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st květen 13, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
Díky, klucí. Vážím si toho....
Lidí, co mě znají osobně, ví...
Jinak dnes:
I.
MMA, Penta gym
II.
Nadhoz do polo
2+1/45 - 55 - 65 - 70 - 75 - 80
1+1/85 - 90
Dřep v předu
3/55 - 65 - 75 - 85 - 90 - 95
Dřep vzadu
2/100- 105 - 110 - 115 - 120
Benč
5/50 - 70 - 70 - 70
Nadhoz
Jinak příjemné _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
ThinkPink

|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Druhá Fáze pro lepší spánek (kóma)
30 Min gymnastika (straddle front lever,stojka,L-sit,plench + nějaké volovinky kterých neznám názvy)
Singl swing 24kg OTM 10min 5+5
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Lidí, co mě znají osobně, ví... |
Neasi...
|
|
| nahoru |
|
 |
ThinkPink

|
Zaslal: st květen 13, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | kulíšek napsal: | Lidí, co mě znají osobně, ví... |
Neasi...
|
Joooo Péto držíme s tebou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st květen 13, 2015 10:37 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem to dokoukal. Scény s Pavlou super, mluví rozumně a ty svaly ji hrozně sluší  !
Ale i když se ten projekt tváří jako dokument o subkulturách, který poskytne náhled do života, tak to bylo spíš jen takový mrknutí. Kdybych se na to díval z pohledu nonliftera, tak jsem se v podstatě nedozvěděl nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 13, 2015 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Ale i když se ten projekt tváří jako dokument o subkulturách, který poskytne náhled do života, tak to bylo spíš jen takový mrknutí. Kdybych se na to díval z pohledu nonliftera, tak jsem se v podstatě nedozvěděl nic. |
Tak nějak, v podstatě jsem se nic nedozvěděl za těch 26 minut.. bylo tam těch "tichých" scén až moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 4:56 am Předmět: |
|
|
Taky jsem koukal a dřepující borec je vynikající :D jak tady už někdo psal svaly ti sluší a ty kerky to docela pekne podtrhavaji :-) jinak dokument je divnej , a myslel jsem ze to cely sam dela wladimir 518 a on tam byl jen tak nejak podepsanej pod tim.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 5:03 am Předmět: |
|
|
Zhlédnul jsem to. Nemyslím si, že to bylo úplně blbý. Ani si nemyslím, že to nějak zobrazuje stav společnosti. Možná to zobrazuje stav mysli režiséra a střihače. Nemyslím si, že by Pájule byla nějaká meathead žijící na okraji společnosti, protože ji nikdo nerozumí a ona tu společnost nepotřebuje. Kromě poslední scény s matrací, která tam ani nemusela být a pokoušela se to celé nějak pateticky podivně zakončit, kolem ní pořád někdo byl, nebyla v ulitě, byla jen ve svém kmeni. A Kulich dokonce vede svůj kmen, svoji smečku :-) Jestli někdo z těch dvou byl za poustevníka, Pájule to nebyla. A že má ráda vejce? To skoro každej, i když každej jich nesní 20 za 3 minuty :-)
Za mě dobrý. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 6:34 am Předmět: |
|
|
Docela to nakonec šlo...
Nejlepší pro mě bylo vidět Arenu ve stavu, než jsem ji začal navštěvovat
Scéna s matrací byla ... divná
EDIT... Teď jsem si všiml, že tam vůbec nebyl Liborek ani Hanslay, který byli v Promo fotkách...
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
I.
MMA, Penta gym
|
Na soukromku, nebo na hodinu? Uz sparujes? Penta je nejlepsi volba v CR a i z hlediska holek tam maji nadrumer. Uz ses prala s Magdou?
Su na tebe zvedavy, hlavne na psychiku, prvni full kontaktni sport a jak rika klasik: uder vsechno meni. Tak hodne stesti!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|