Na soukromku, nebo na hodinu? Uz sparujes? Penta je nejlepsi volba v CR a i z hlediska holek tam maji nadrumer. Uz ses prala s Magdou?
Su na tebe zvedavy, hlavne na psychiku, prvni full kontaktni sport a jak rika klasik: uder vsechno meni. Tak hodne stesti!
Bylo to má první nesoukromka :)
Jinak jedu jen soukromky. Mám tři skvělé trenéry (Terezii na čistý box - takže pohyb, Honzíka na postoj a Zdendu na zem) a jsem za ně moc ráda. No a můj trenér na grappling právě chtěl, abychom chodili i tam, abych spárovala s co nejvíce lidma. Mě se strašně líbí jeho přístup, učí mě všechny techniky už tak, aby to sedělo právě mě a nejvíc se soustředíme na věci, co si myslí, že mi půjdou, plus ty praktické, co se prostě používají v MMA. Krom toho si sedneme lidsky, tak to se pak jinak pracuje. Jsem ráda, že mám kolem sebe takové pohodáře.
Psychika... no... pár už jsem jich dostala, klucí si mě postupně tuží. Jedeme občas třeba interval, kdy do mě Honzík jen bouchá a postupně přitvrzuje... no a jen včera při box sparingu jsem jich pár pěkných schytala... :) ale spíš mám zatím problém dát ránu, než ji dostat... Ale i tohle se dost lepší...ehm..
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
14.5.2015
box - soukromka 1h
1 kolo stinovy box, 2 kola pytel
zbytek sparing s o dost vyssim borcem
na konci treninku taktiky na vyssi boxery
Sparing klasicka drzkova, jelikoz dvojak neni moc dobry garde..
Potrebuju zapracovat na dynamice pri prorazeni a utoku. Je to tezky, protoze on boxuje jenom leva/prava a ceka a ja litam jak blbec.
Jak psali ostatní, video bylo v pohodě, ale poměrně krátký, takže nedokážu posoudit, jestli si z toho někdo něco odnesl. Akorát ten konec s matrací to z mýho pohledu shodil dolů.
Jinak Kulíškův výraz byl super a pořád jsem čekal, kdy do kamery vybuchne smíchem. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Supeeer, pauzy u všeho kolem minuty a půl a celý trénink bez primal a flexorů hotový za hodinu, což je v aréně, kde čas prostě ztrácí hodnotu, extrémní výkon
celý trénink bez primal a flexorů hotový za hodinu, což je v aréně, kde čas prostě ztrácí hodnotu, extrémní výkon
Taky si říkám, že je tam nějaká šílená gravitace, která pohlcuje i čas
1) je tam všechno hrozně těžky... hlavně kotouče
2) jen tam příjdeš a než začneš pořádně cvičit tak je hodina pryč
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru