Okolo dvou láhví vína týdně. Někdy víc, někdy míň. Denně to vychází tak na tu skleničku. Občas v baru ještě trochu whisky nebo gin tonic, když mají kvalitní gin. Piju pro chuť, ne, abych se opila, tak to snad ničemu neškodí. A víno beru jako lék na nízký tlak. :D
Okolo dvou láhví vína týdně. Někdy víc, někdy míň. Denně to vychází tak na tu skleničku. Občas v baru ještě trochu whisky nebo gin tonic, když mají kvalitní gin. Piju pro chuť, ne, abych se opila, tak to snad ničemu neškodí. A víno beru jako lék na nízký tlak. :D
Piju abych se opil, nikdy mi to nechutnalo Když mi dáš vybrat mezi jablečným moštem a dvanáctiletou skotskou, vyhraje mošt. V 99% případů. Ten poslední bude, když se budu chtít
pořádně ožrat a nic jinýho nebude:)
Piju abych se opil, nikdy mi to nechutnalo Když mi dáš vybrat mezi jablečným moštem a dvanáctiletou skotskou, vyhraje mošt. V 99% případů. Ten poslední bude, když se budu chtít
Taky možnost. :D Já mám v rodině milovníky vína a kolegové z práce zas ujíždí na whisky a rumech, tak byla jen otázka času, kdy se taky stanu závislá a naučím se vychutnávat.
Mám to podobně, navíc ten chlast blbě snáším na žaludek (ne druhý den, ale už ten večer, je potřeba kompenzovat hromadou chipsů).
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
v pátek v noci jsem byl v práci a v sobotu po práci jsem spal až do večera a nikam se mi nechtělo, ale bez toho chlastu je to takový lepší, člověk si nakoupí, uvaří, uklidí, vypere, jak chlastám, tak pak jenom spím a je mi blbě a nic neudělám...
v pátek v noci jsem byl v práci a v sobotu po práci jsem spal až do večera a nikam se mi nechtělo, ale bez toho chlastu je to takový lepší, člověk si nakoupí, uvaří, uklidí, vypere, jak chlastám, tak pak jenom spím a je mi blbě a nic neudělám...
Čau mám dotaz:
Když vím že půjdu večer na akci kde se bude chlastat - cca např. litr vína a pár (2-3) piv..
Má smysl předtím odpoledne cvičit nebo dávat aerobku nebo je to ztráta času a tím chlastem to půjde všechno vniveč a trénink je jenom ztráta času? Myslím jak z pohledu zlepšování výkonnosti tak řekněme přírustku svalů případně úbytku tuků při aerobce - výrysování..
Dík za názory.
Piju málo...asi nejmíň za poslední roky. Dnes alkohol při kardiu a naprd. Musel jsem jít tak o 5 km hod. v průměru níž, abych si nerozbil hubu (1 pivo a pak lesem do neznáma).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru