|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 10:06 pm Předmět: |
|
|
To je on meho srdce sampion. Pekne si jim to nandal koblizku. Ten prvni vypadal, ze nemel moc ranu a druhy kolo druhyho zapasu byla docela kanonada, ze se ani nedivim, ze to neustal.
17.5.2015
kratkej primal move
bench up to 2x5x77,5kg
celni drep up to 2x5x77,5
celni drep byl krizovka u prvni serie jsem 1op failnul, pak 4 serie ok a pata serie stejny jak prvni, takze to byl takovej nevimcosisrani. Kazdopadne bez Kubika bych to neodjel.  A docela me pobavil Liba, kterej vedle me drepoval s xxx kg a kdyz videl jak se trapim, tak prisel a zahlasil "co je tady za problem?" a stoupl si pod tu cinku a cistym tlakem jak kdyby tam nic nebylo ji 3x vytlacil nad hlavu a rezervou jak prase a rekl "prijdes, zvednes" a pak mi jeste vynadal, co to zahazuju, at si hazu s vecma doma _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
ThinkPink

|
Zaslal: po květen 18, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
Dřep OT2M
115Kg 2x10
Dřep dosed (53,5cm) OT3M
180kg 2x3
Dřep
69kg x30
Benč OT2M
73kg 5x5
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: po květen 18, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | A docela me pobavil Liba, kterej vedle me drepoval s xxx kg a kdyz videl jak se trapim, tak prisel a zahlasil "co je tady za problem?" a stoupl si pod tu cinku a cistym tlakem jak kdyby tam nic nebylo ji 3x vytlacil nad hlavu a rezervou jak prase a rekl "prijdes, zvednes" a pak mi jeste vynadal, co to zahazuju, at si hazu s vecma doma |
Líba je ultimate killer a Igor G. ještě větší když jsou v APK tak se nedá v klidu cvičit
| DolceGusto napsal: |
turnaj v kickboxu (fullcontact) pro zacatecniky do 5 plnokontaktnich fajtu..
odvazim si predevsim zkusenosti a mimo to i prvni misto |
Paráda gratulace! Škoda, že jsem o tom nevěděl ráno.... uctivě bych Vás pozdravil pane Panďák
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: po květen 18, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
primal move, ..
KB TGU - 3x24kg, 1x32kg
BACK SQUAT - 3x114kg, 1x130kg, 10x100kg
BENCH PRESS - 3x5 73kg
flakacka, dam trochu oddech a poradne se nazeru
IronNeverLies: nevadi, jeste budes mit spoustu prilezitosti to radne napravit  ..dik:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po květen 18, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
Růžovko, jak jsi to ty dobytečku napsal? :D
Pandicedneskamálemzheblanapytliapakještěnačincepočtyřicetihodináchpůstu :)
I.
Box s Terez
Stínování, nácviky technik, pytel
II.
Windmill 16-24
Dřep
OTM
10x3/105
Dosedy 53 cm
OT3M
3x2/180
Aktivace hamstringů
Rumunské pozvedy 5 serií s 60 kg, nepočítala jsem opačka
Benč
OT2M
5x5/73
Aktivní vis
Mno, celkem hustotka....
Mám chuť ještě dneska něco dělat... Třeba ukecam panďáka a půjdeme na vycházku do Areny _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po květen 18, 2015 1:00 pm Předmět: |
|
|
Ech.... jinak aktuálka nožiček pandičkovských. Potřebuju to hodně stahnut, klíďo i o svaly... na pytel se s tím tahat :)
A břuch
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 18, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
PRIMAL MOVE
Dřep vzadu OT2M
5/ 100 - 100 - 100 - 100 - 100
Dosedy (56cm) OT3M
2/ 170 - 170 - 170
Benchpress na úzko hlavou nahoru OT2M
10/ 44 - 44 - 44 - 44 - 44
L-shyby (3s negativ) OTM
2 - 2 - 2 - 2 - 2
Stojky
----
Dřep +5kg, dosed +10kg, bench +2kg
Supeeeeer, moc mě tenhle nový plán baví :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 18, 2015 3:58 pm Předmět: |
|
|
Kulich, ej, to bude formica! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:56 am Předmět: |
|
|
18.5.2015
primal move
paka, tgu
shyb 2,2,2,2 +8kg
bicak kladiva
veslo 2km
Takovej homo trenink, aby se nereklo. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:06 am Předmět: |
|
|
PRIMAL MOVE
TGU
1+1/ 24 - 24 - 24 - 24 - 28
Pozved jednoruč jednonož
5x8+8
Klokov
5x10x20kg
Kliky na kruzích (3s negativ)
5 - 5 - 5 - 5 - 5
----
Nejlehčí trénink mého plánu a málem jsem pošel. Spal jsem tak 3 hodiny a skoro jsem usnul při provádění TGU. Jak si k tomu člověk lehne, už není cesty zpět
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Turakam napsal: | | Kulich, ej, to bude formica! |
Děkuji :)
Mě stačí, když se ty nohy vejdu do kalhot a nebudou mi ty nohy překážet u bojovek... jo a budou dřepovat tak nějak 160+ |
Jsem přemýšlel, jestli to děláš kvůli váhovce nebo výdrži. :) Je hrozně osvěžující vidět holku, kterou v první řadě zajímá, jak jí tělo funguje a až potom, jak vypadá, v tomhle jsou sportovkyně super.
Stejně nepochopím, jak dokážeš s těmahle štíhlýma nožkama dřepat tolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
ThinkPink

|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:25 am Předmět: |
|
|
Primal Move (20 min)
POZVED OT3M
125kg 3x6
SHYBY OT1,5M
28kg 3,2,1,1
10 min lezení,zápasnické přechody,pády,stojky +trochu hýbání na kruzích a hrazdě
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Jsem přemýšlel, jestli to děláš kvůli váhovce nebo výdrži. :) Je hrozně osvěžující vidět holku, kterou v první řadě zajímá, jak jí tělo funguje a až potom, jak vypadá, v tomhle jsou sportovkyně super.
Stejně nepochopím, jak dokážeš s těmahle štíhlýma nožkama dřepat tolik. |
Tak já vždycky říkala, že svaly jsou pro mně vedlejší produkt toho, co mám ráda, co dělam a rozhodně ne cíl. Duší jsem malá pandí holčička, však mě znáš :)
Já jsem přešťastná, že mi spadly ruce, že nemám pracky jak rambo a vůbec... potřebuju se dobře hýbat a ty nohy mě prostě teď překáží...
Jo síla, to je jiná... ta se vždycky hodí
¨
Ale teď to nikam neženu... taková pohodička, užívám si každý trénink. Hlavně se učím, naslouchám... jedu hodně techniky.... Baví mě to moc a děsně se těším na všechno... :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|