Snídaně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Snídaně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Snídaně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stepanka1998

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 6:58 pm    Předmět: Snídaně Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěla jsem se zeptat normálně k snídani snídám vločky 50-60g+ nějaké ovoce+ vejce (jak kdy), burákové máslo, oříšky, kokos (občas)...nebo celozrnné palačinky, tvarohové lívance či ovesnou palačinku..chci si nějak obzvláštnit snídani a nevím zda je dobré když si dám celozrnný toastový chléb (rivercote) cca 3 plátky s burákovým máslem+ vejce+ ovoce.
Co si o tom myslíte, obsahuje to jak sacharidy tak bílkoviny+ tuky..a tím se sníží glykemický index hlavně těch toastů takže pak po chvíli hlad, ale nasití.
Co si myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 7:10 pm    Předmět: Re: Snídaně Odpovědět s citátem

stepanka1998 napsal:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat normálně k snídani snídám vločky 50-60g+ nějaké ovoce+ vejce (jak kdy), burákové máslo, oříšky, kokos (občas)...nebo celozrnné palačinky, tvarohové lívance či ovesnou palačinku..chci si nějak obzvláštnit snídani a nevím zda je dobré když si dám celozrnný toastový chléb (rivercote) cca 3 plátky s burákovým máslem+ vejce+ ovoce.
Co si o tom myslíte, obsahuje to jak sacharidy tak bílkoviny+ tuky..a tím se sníží glykemický index hlavně těch toastů takže pak po chvíli hlad, ale nasití.
Co si myslíte?

Nevidím důvod, proč by to mělo vadit. A *nasytí musel jsem si rejpnout.
stepanka1998

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 7:13 pm    Předmět: Re: Snídaně Odpovědět s citátem

Já dobrá Čecha víš :D
Bar_bo_ra

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky na tom nevidím nic špatného. :-) Jinak díky za tipy na snídani....
stepanka1998

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PS: nechávám se inspirovat zde
the-beauty-gloss.blogspot.cz
kralovske-snidani.blogspot.cz
eat-withlove.blogspot.cz

Určitě mrkni!:)
janca.bor

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte nějaké tipy co dát na snídani? Problém je v tom, že pořád jím ovesné vločky na různé způsoby - kaše atd. Jenže už se mi to zajídá a ráda bych nějakou změnu. Pečivo ale odmala ráno prostě nemusim a proto potřebuju nějakou jinou alternativu, jenže mě nic nenapadá. Další problém totiž je, že jsem třeba zkoušela omeletu apod. ale když si ráno nedám snídani, ve které převažují sacharidy, jsem dopoledne nepoužitelná.
Kdyby někdo měl nějaký tip na sacharidovou snídani, která nebude obsahovat pečivo a zároveň to nebudou pořád jen vločky, tak budu ráda za tipy.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi snadné, zkus quinou .. teda cena se pohybuje tak různě. Je to trochu nezvyk, ale pohanka třebas ještě.
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryzova kase (myslim tim domaci, ne ty kupovane). Posypat to muzes treba grankem, proteinem, skorici nebo k tomu nejake ovoce

Kdysi jsem snidaval i ryzi s pudinkem take to nebylo marne.

Tebe ranno ty sacharidy neuspi? Ja kdyz dam rano sachry, okamzite se vracim do postele, jak se mi zaviraji oci a to mam jinak spanek celkem na prd.
Judson

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz nejedu do prace, tak rano snidam 2 sacky ryze s konzervou fazoli v rajcatove omacce (z lidlu) a zapijim protakem. Delam to v velke sklenene mise )
Kdyz jedu do prace, tak 4 vajickan a tvrdo, a pak az v praci po par hodinach ryzu.
Je zajimave, ze me takove skoky rano uplne bez sacha, nebo s nalozi sacha, vybec nedelaji problem.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

janca.bor napsal:
Nemáte nějaké tipy co dát na snídani? Problém je v tom, že pořád jím ovesné vločky na různé způsoby - kaše atd. Jenže už se mi to zajídá a ráda bych nějakou změnu. Pečivo ale odmala ráno prostě nemusim a proto potřebuju nějakou jinou alternativu, jenže mě nic nenapadá. Další problém totiž je, že jsem třeba zkoušela omeletu apod. ale když si ráno nedám snídani, ve které převažují sacharidy, jsem dopoledne nepoužitelná.
Kdyby někdo měl nějaký tip na sacharidovou snídani, která nebude obsahovat pečivo a zároveň to nebudou pořád jen vločky, tak budu ráda za tipy.

oat palačinky, ham and eggs, fresh juice, nějaký milk shake s ovocem (třeba mě chutná banán, mléko a vanilkový protein)...i když je to pečivo, tak třeba toasty, fresh džus a espresso - to je prostě dobrý start do nového dne:o)

Rychle na stránku:

Přejdi na: