|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubassszx
|
Zaslal: po květen 18, 2015 9:22 pm Předmět: Nadýmání po kreatinu |
|
|
Ahoj,
vím na co je kreatin a jak se dávkuje. Všechno dělám správně, ale přijde mi, že mě dost nadýmá. Používám Creatine Creapure - Monohydrát od Extrifit.
Máte s tím někdo podobnou zkušenost ? Po případě máte někdo tip na jiný kreatin, který by měl dělat méně problémů ?
Díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 18, 2015 9:35 pm Předmět: |
|
|
Píšeš, že děláš vše, jak máš, ale přesto se zeptám - rozpustíš kompletně všechen prášek v roztoku? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: po květen 18, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
Diky za reakci, vetsinou se snazim to poradne rozmichat, ale priznam se, ze ne pokazde jsem tak dusledny. Myslis, ze to muze mit az tak zasadni vliv?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 18, 2015 10:20 pm Předmět: |
|
|
Netuším, jak moc velký vliv, ale zkus si klidně udělat čaj, nech ho vychladnout tak, aby byl jenom vlažný a rozpusť v něm kreatin pořádně. Potažmo si ohřej vodu, abys viděl přímo v čiré tekutině, jak se kompletně rozpustí. Pokud takto bude zase dělat neplechu v trávicím traktu, tak monohydrát prostě nesneseš. Pak bych osobně na tvém místě otestoval kre-alkalyn. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po květen 18, 2015 11:59 pm Předmět: |
|
|
Mám creapure od extrifitu, už několikátý balení a absolutně žádnej problém. Dávám 2x5 g denně, vždy po jídle. Ani to v ničem nerozmíchávám, jen dám do pusy a zapiju.
Dáváš to s jídlem nebo nalačno/se sacharidy?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:35 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Netuším, jak moc velký vliv, ale zkus si klidně udělat čaj, nech ho vychladnout tak, aby byl jenom vlažný a rozpusť v něm kreatin pořádně. Potažmo si ohřej vodu, abys viděl přímo v čiré tekutině, jak se kompletně rozpustí. Pokud takto bude zase dělat neplechu v trávicím traktu, tak monohydrát prostě nesneseš. Pak bych osobně na tvém místě otestoval kre-alkalyn. |
Vyzkouším to důsledně rozpouštět a uvidím.
Za předpokladu, že mi to prostě bude dělat problémy, tak jak píšeš kre-alkalyn je lepší než creatine ethyl ester ?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:37 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Mám creapure od extrifitu, už několikátý balení a absolutně žádnej problém. Dávám 2x5 g denně, vždy po jídle. Ani to v ničem nerozmíchávám, jen dám do pusy a zapiju.
Dáváš to s jídlem nebo nalačno/se sacharidy? |
Jednou jsem si to dali do pusy a to bylo ještě horší, takže zkusím úplně rozpustit a uvidím co to bude dělat. Před tréninkem většinou na lačno, protože to nejím. Po tréninku to šoupnu do proteinu nebo to vypiju samotné. Většinou taky před jídlem, protože to mám po fitku a pak jdu na jídlo. Asi mi ten creapure nevyhovuje.
Zkusím to vysledovat s tím rozpouštěním a když tak vyzkouším něco jiného. Asi zkoušet jiný monohydrát nemá význam ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 19, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
| kubassszx napsal: | | eSko napsal: | | Netuším, jak moc velký vliv, ale zkus si klidně udělat čaj, nech ho vychladnout tak, aby byl jenom vlažný a rozpusť v něm kreatin pořádně. Potažmo si ohřej vodu, abys viděl přímo v čiré tekutině, jak se kompletně rozpustí. Pokud takto bude zase dělat neplechu v trávicím traktu, tak monohydrát prostě nesneseš. Pak bych osobně na tvém místě otestoval kre-alkalyn. |
Vyzkouším to důsledně rozpouštět a uvidím.
Za předpokladu, že mi to prostě bude dělat problémy, tak jak píšeš kre-alkalyn je lepší než creatine ethyl ester ?
Díky |
Kre-alkalyn je lepší než CEE. Mimochodem jak vůbec dávkuješ CM? O tom tu ještě nepadla zmínka. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: út květen 19, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
OK dobře, co případně vybrat z ronnie eshopu ?
Já dávkuju 2x denně 5g. Před tréninkem a po tréninku v tréninkové dny. V netréninkové dny a ráno a před obědem (nebo večer).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:16 am Předmět: |
|
|
Klidně ten od Nutrendu. Jinak zkus ještě dávku rozdělit na 4x2,5 g - 2,5 g před a po tréninku a 2x2,5 g během dne. A neboj se k tomu klidně před tréninkem přidat glukózu, nebo jiný jednoduchý cukr. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne út květen 19, 2015 9:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
Dobře hodný děkuji za rady.
Nejdřív zkusím opravdu důsledně rozmíchat ten monohydrát a uvidím jak na to budu reagovat.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 19, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
Rozpuštěním to podle mě nebude. Nemělo by to hrát žádnou roli.
Jestli to nepomůže, tak zkus dávkovat jen po jídle. Např. ráno po snídani a po tréninku v PTN nebo až po nasledujícim jídle.
Ale kdo ví, jestli tě nadýmá kreatin. To můžou dělat např. i sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:06 am Předmět: |
|
|
Sacharidy to nejsou s tím problém nemám vůbec a navíc jich nejím tolik.
Zkusím to nejdříve pořádně rozpustit a pít po jídle. Pokud by to i tak dělalo problémy, tak zkusím kre-alkalyn.
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
kubassszx
|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | A nedal sis mezitím k obědu čočku nebo fazole? |
Nedal neboj :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|