|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Pokedex dne st květen 20, 2015 7:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út květen 19, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Magumi napsal: | Jsem přemýšlel, jestli to děláš kvůli váhovce nebo výdrži. :) Je hrozně osvěžující vidět holku, kterou v první řadě zajímá, jak jí tělo funguje a až potom, jak vypadá, v tomhle jsou sportovkyně super.
Stejně nepochopím, jak dokážeš s těmahle štíhlýma nožkama dřepat tolik. |
Tak já vždycky říkala, že svaly jsou pro mně vedlejší produkt toho, co mám ráda, co dělam a rozhodně ne cíl. Duší jsem malá pandí holčička, však mě znáš :)
Já jsem přešťastná, že mi spadly ruce, že nemám pracky jak rambo a vůbec... potřebuju se dobře hýbat a ty nohy mě prostě teď překáží...
Jo síla, to je jiná... ta se vždycky hodí
¨
Ale teď to nikam neženu... taková pohodička, užívám si každý trénink. Hlavně se učím, naslouchám... jedu hodně techniky.... Baví mě to moc a děsně se těším na všechno... :) |
Něžná pandí holčička v drsném světě železa, mozolů, potu, a křídového prachu. :) O tom měl být ten dokument. Škoda, že to nedostal do ruky někdo lepší.
Ta dobrá nálada a spokojenost, co z tebe teď svítí, je hrozně inspirativní. Mám pocit, že hodně dělají i všichni ti fajn lidi, které teď kolem sebe máš, v Aréně je to opravdu cítit, ta pozitivní atmosféra.
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út květen 19, 2015 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:56 pm Předmět: |
|
|
Nechce zacit seriozne cvicit a vest log i bracha, kdyz ho mas ted porad v arene? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes:
I.
Pozvedy mix sumo
2/60 - 90 -115 - 125
1/135 - 145
2/110 - 110 - 110 - 110 - 110
II.
Grappling
1,5 hodky
III.
Nadhoz do polo
2+1/45 - 55 - 55 - 65 - 65 - 65 - 70 - 70 - 70
Trh do polo
2/45 - 55 - 60 - 65 - 70
Nadhoz do polo
1+1/65 - 75 - 85
Vzpírání z leknutí :D Jsem trhat nechtěla, byla jsem ukecána, ale protože jsem trhla stejně, jak jsem nadhodila, musela jsem jít ten nadhoz ještě jednou
Grappling pecka opět :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Něžná pandí holčička v drsném světě železa, mozolů, potu, a křídového prachu. :) O tom měl být ten dokument. Škoda, že to nedostal do ruky někdo lepší.
Ta dobrá nálada a spokojenost, co z tebe teď svítí, je hrozně inspirativní. Mám pocit, že hodně dělají i všichni ti fajn lidi, které teď kolem sebe máš, v Aréně je to opravdu cítit, ta pozitivní atmosféra. |
Díky, moc milé :)
V Areně je fakt super atmoška... nikdy jsem nikde nic podobného nezažila, neviděla... jsem moc ráda, že je to tak právě u nás! _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
ThinkPink

|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:42 pm Předmět: |
|
|
II.
MMA s Pelechem
Double Leg Takedown,téčko,Americana
drilování takedownu,pozice a pak páky na rameno
nejdříve samostatně a pak tohle kombíčko celé dohromady ;)
Super že opustil od ,,silové,,přípravy v podobě bžilionu angličanů a zaměřil se s námi na drill technik  dobrej trénink to byl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:03 am Předmět: |
|
|
[quote="kulíšek"]Ech.... jinak aktuálka nožiček pandičkovských. Potřebuju to hodně stahnut, klíďo i o svaly... na pytel se s tím tahat :)
quote]
a jedeš na nějakou evropu či svět v liftu ? a co ta německa liga ve vzpírání ? povídej přeháněj :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:43 am Předmět: |
|
|
[quote="Pokedex"] | kulíšek napsal: | Ech.... jinak aktuálka nožiček pandičkovských. Potřebuju to hodně stahnut, klíďo i o svaly... na pytel se s tím tahat :)
quote]
a jedeš na nějakou evropu či svět v liftu ? a co ta německa liga ve vzpírání ? povídej přeháněj :-) |
ne, kyčel není ok, však se mrkni, kolik ted dřepuju...
Vzpírání netrénuju vůbec... resp. včera jsem začala, takže taky nic...
Prostě se flákám _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:48 am Předmět: |
|
|
aha :-) tak snad se to dá do pořádku
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st květen 20, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
Snad jo... chvílema o tom nevím, ale ten dřep je furt divný... když jsem viděla obrázky ze závodů, málem to se mnou švihlo... to fakt nee... :)
Jináč dnes:
Trénink MMA, Penta
1,5 hod
Na soukromkách prostě makám tak třikrát víc... ale pár romantických chvilek tam bylo, to zase jo _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
PRIMAL MOVE
Dřep vpředu (3s negativ)
3/ 70 - 70 - 70 - 70 - 70 - 70
Benchpress
5/ 65 - 65 - 65 - 65 - 65
L - Shyby (3s negativ)
3 - 3 - 3 - 3 - 3
Pumpa bicák 3x15
Stojka nácvik 10 minut
----
Dřep +5kg, bench +2.5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
ThinkPink

|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
Primal Move
ČELNÍ DŘEP OT2M
80kg 5x5
BENČ OT2M
70kg 6x3
SHYB OTM (10 min.)
5 opak
Dřep pomalu těžkne ale k té stovce se snad přiblížím :)
Benč sem asi jel špatně (Pájuš to první číslo nejsou opakování co? :D )
a shyby sem si chtěl dát lehčí jen s vlastní vahou ale zas tak lehký sem to neměl :/ docela smutný
kdyby jste byli opravdoví kamarádi tak by jste mi nedovolili cvičit naturálně a já bych normálně regeneroval
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|