Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.5. NOHY

mood of the morning

Dobře, včera jsem dorazila domu po pul 1 v noci, do pul 2 jsem vařila na dnešek, vstavačky před 7 a v 8:30 už trenink před oteviračkou v práci..kde mě čeká za užasná celodenní myslim si, že svy pocity asi netřeba popisovat :D jo a ještě něco, dneska nizky sachry..takže, krásné ráno Ještě, že jsem měla s sebou morál a motivaci, a přišel to rozdrtit i sám obrovsky slavjansky medvěd Ilja, kterýho jste mohli vidět ve videologu s Kubou Šubrtem. Tak jdem do toho vložit celý srdce!! AT shořim třeba

Předkopy
15x 60lbs
15x 75lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 110lbs
zahřívačka

Hamy (rumuny) jednonož v ose
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
šílenej cvik, :D

Hluboký Dřepiny
10x 40kg
10x 50kg
10x 60kg
8x 60kg
6x 70kg
fuj fuj fuj.. krásně procítěně

Superserie Bulharsky dřepy o lavičku / legpress
15x / 15x
15x / 15x
12x / 15x
12x / 25x + 10kg !!! bože muj tady jsem se fakt kousla a že do selhání! :D masakr

Výpady v chůzi
celkem 56 výpadů :D smrt prostě

pak 10minut na pásu, ono už i vycházení schodů byl boj :D

jidlo:
snidane: 120ml bilku, 1 žloutek, 25g vloček
svacina: 4bilky, chia seminka, okurka
obed: 135g krůty, brokolice, olivac
svačina: 135g krůty, brokolice, olivac
večeře: 135g krůty, brokolice, olivac
2. večeře: tunak, řimsky salat, olivový olej

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.5. triceps, kardio
po včerejšku zadek absolutne na kasi, neskutecne moc...takze jsem si rekla ze to dneska oodlehcim, dopoledni jakoby trenink ve fitku kde jsem zacinala....a pak skvela puldenni prochazka v terenu po skalach...tentokrat Poklicky.. fakt balzam na nervy, ale prdelka trpela feeeest! : :D :D :D

uzky bench
8x 40kg
8x 40kg
7x 50kg
6x 50kg
6x 50kg
6x 50kg

jednorucka za hlavou
8x 15kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg

triceps press
12x 35kg
12x 35kg
12x 35kg
12x 35kg
12x 35kg

kardio
15min beh
20minut svizna chuze

bylo fajn videt stary znamy tvare, :D hlavne teda prekvapeny tvare....tech co me znaj jeste jako oplacany tele v Hulk mikine :D nebo jako druhej extrem pomalu rachitickou holcicku s propadlym hrudnickem :D tak to bylo takovy mily :)

15minut pozovacka :)

a výýýleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet do přirodyyyyyyyyy ou yeaaaaaaaaa :D:D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.5. 1. fáze kardio ráno

dnesni rano me vcelku pobavilo :D v eaglu jsme se nahodne potkali na rannim kardiu tři junioři před zavodama tedka :D bylo to mily..koukat jak jsme vsichni tri mimo duchem :D

20minut schody (400kcal)
35min pas (beh, inline, chůze)
15min posing

pak takový ty holčičí věci, nehtíky, vlasy, šperky,...

2. fáze záda
juhuu !! konecne to na co jsem se tesila celej den...hlavní mega drsný trenink s Wolverinem. zacit trenovat s ním, bylo moje nejlepsi rozhodnutí, ma neskutečnej moral a srdce to drtit at to boli jakkoli...bez řečí maká jako stroj. nekdy někoho pprosim at nas natočí :D dva pošahaní cvoci v akci :D

shyby s dopomocí
10x
10x
8x
8x
8x

stahování horní kladky jč adaptéry
procitovat pekne...
12x 55lbs
10x 70lbs
10x 70lbs
7x 85lbs
12x 55lbs

shyby pod multipressem? proste paty oprit o lavici, a přitahovat se..
...hihi
luxus !!!
12x
10x
10x
10x podhmatem
8x

přítahy jč v předklonu
silene nahecovanej cvik, myslim ze nam vyborne sednul dneska. fakt me to bavilo, ta podpora byla neskutečna
12x 15kg
12x 17,5kg
12x 20kg
10x 22,5kg
shazovaaana 8x 22,5, 8x 20kg, 8x17,5kg, 8x 15kg, 8x 12,5kg tohle byla hrozna smrt..a priznam se...nezařvat na me W. at makam i pres tu bolest tak bych v pulce skoncila...neskutečny :D

veslo
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs

dtahy s kettlebellem
10x 15kg
10x 25kg
10x 25kg

stahovani kladky proplyma
12x 50lbs
12x 60lbs
12x 70lbs

10min posing

jidlo:
snidane 170g bilku, zelenina
svacina: 100g smakouna , zelenina
obed: 130g tresky, brokolice
svacina: 130g tresky, brokolice
vecere: 130g tresky, brkolice
2.vecere: 100g tunaka, 50g bilku, zelenina

dobrou, jsem vyrizena

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 4:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to video chci, prosil bych HD a primo na muj mail
dekuji
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.5. ramena, kardio

jednim slovem bída fakt.. dneska teda....strasny....a fakt mi na nalade pridal komentar eagle trenera že fakt nemam formu na zavody,.diky :D to potesi..
spala bych, hlad mam, proti včerejšku nulovej moral chci tu diamondovu zmrzlinu a čokoladu...ale ne. nechci :D nech si ji :D mam svoji pohanku dneska :D
jo a stala se jedna vec :D dneska jsem byla na treninku neprijemna ..poprve v zivote :D jsem zbuzerovala takovyho velkyho pana :D co si vytah 100kg jedoručku a neuklidil...no..čekala jsem že po tom co jsem řekla mě při nejmensim nazve kravou, nebo mi jednu placne....misto toho se omluvil a šel to uklidit :D asi ho pobavilo moje překvapeni..

tlaky v sede s jč
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
12x 10kg
12x 10kg

upazovani v sede
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg

předpažování na spodni kladce s lanem
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs

facepulls
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs

kardio
50minut

jidlo:
snidane: 30g pohanky, 80g bilky
svacina: 100g bilky, 3 racio
obed: 150g kruty, 45g pohanky, zelenina
svacina:150g kruty, 45g pohanky, zelenina
vecere: 150g kruty, zelenina
2.vecere:150g kruty, zelenina

lol :D
a motivace od Kubíka :D :D :D to probere :D žadny s**ni se mnou :D
a přesně pro tohle ho mam rada :D

Gohan

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eagl trener je k*kot :D
Jinak velky pan te nenazval kravou protoze si uvedomil ze udelal chybu on a mel dost charakteru aby to uznal. Ono to ale tak vetsinou (alespon z vlastni zkusenosti) je tak, ze ti nejvetsi jsou nejslusnejsi navstevnici. Treba i jen pro to, kolik let uz maji odcviceno.
Jinak az zas budes mit gloomy tuesday tak si vzpomen, ze ti fandi spousta lidi i tady na foru (vcetne me ).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Eagl trener je k*kot :D
Jinak velky pan te nenazval kravou protoze si uvedomil ze udelal chybu on a mel dost charakteru aby to uznal. Ono to ale tak vetsinou (alespon z vlastni zkusenosti) je tak, ze ti nejvetsi jsou nejslusnejsi navstevnici. Treba i jen pro to, kolik let uz maji odcviceno.
Jinak az zas budes mit gloomy tuesday tak si vzpomen, ze ti fandi spousta lidi i tady na foru (vcetne me ).

děkuju, jsi vazne hodny

Venduli

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlati kasli na iglfitness trenera. Me reklo taky par lidi ze moje forma jako neek, ze jsem spis prerostla a nedotazena (tlusta ale naplnou hubu to nerekli) bikina jako prerostla, tlusta beru ale bikina to jsem nesla tezce :-D no myslim, ze ale finalove umisteni nebylo spatne:-) Tak na to kasli a jdi si za svym cilem, mas tady milion fanousku a obdivovatelu vcetne me. Uz jen par dni to zvladnes a vytres vsem zrak
Zlata

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Zlati kasli na iglfitness trenera. Me reklo taky par lidi ze moje forma jako neek, ze jsem spis prerostla a nedotazena (tlusta ale naplnou hubu to nerekli) bikina jako prerostla, tlusta beru ale bikina to jsem nesla tezce :-D no myslim, ze ale finalove umisteni nebylo spatne:-) Tak na to kasli a jdi si za svym cilem, mas tady milion fanousku a obdivovatelu vcetne me. Uz jen par dni to zvladnes a vytres vsem zrak

jsi miláček Vendulko, děkuju vážně..obejmula bych tě nejradsi :D

Zlata

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.5. nohy, kardio, posing

kvuli praci mam rozhozenej režim, ale nezapominam ani na regeneraci, po pondelnim treninku zad i včerejší masazi jsem byla porad nejaka bolava :D vytuhla zada, i ramena..takže brzy rano byl na planu užasny relax v saunovem svete, neni snad nic lepsiho nez medova sauna a nechat jen myslenky at se toulaj hlavou ...a užívat si ten klid ... zapomenout na svet venku...

pak se nabudit ledovyma sprchama a šup na nohy a do prace..

předkopy
15x 75lbs
15x 75lbs
15x 90lbs
12x 105lbs
12x 120lbs
temer bez pauz

superserie hackeny/legpress
10x / 25x
10x / 25x
10x / 25x
10x / 25x
10x / 25x
pauza na napiti se

bulharsky drepy
15x
15x
13x
13x
13x

donkey kicks
30x
30x
20x
20x

kardio
75minut

jidlo:
snidane 170g bilku
svacina: 130g kruty, brokolice
obed: 130g kruty, brokolice
svacina: 150g tunaka, zelenina
vecere: 180g tofu, zelenina

edit.: a pred malym okamžikem se mym dalsim sponzorem stal MAD MAX děkujiii

Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji k novým sponzorovi, a jinak formu máš skvělou, i když by to chtělo mnohem víc fotek
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čo to vlastne znamená, že nový sponzor, mesačne ti bude niečo platiť, alebo ti poslal dve kompresné tričká a jedny kraťase? Ako to vlastne so sponzorstvom v ČR/SR funguje, rád sa priučím?
Zlata

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Čo to vlastne znamená, že nový sponzor, mesačne ti bude niečo platiť, alebo ti poslal dve kompresné tričká a jedny kraťase? Ako to vlastne so sponzorstvom v ČR/SR funguje, rád sa priučím?

ja jako sponzora považuji jakoukoli pomoc, co se tyce me připravy....at už je to fyzio/masáže , nebo oblečení/pásek na cvičení či doplnky....

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
chci tu diamondovu zmrzlinu a čokoladu...ale ne. nechci :D nech si ji :D

Zmrzlina je základ. Na tom stojí celá má příprava
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Turakam napsal:

ja jako sponzora považuji jakoukoli pomoc, co se tyce me připravy....at už je to fyzio/masáže , nebo oblečení/pásek na cvičení či doplnky....

heh, ok, dík

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: