|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: so květen 16, 2015 9:29 am Předmět: |
|
|
16.5. NOHY
mood of the morning
Dobře, včera jsem dorazila domu po pul 1 v noci, do pul 2 jsem vařila na dnešek, vstavačky před 7 a v 8:30 už trenink před oteviračkou v práci..kde mě čeká za užasná celodenní  myslim si, že svy pocity asi netřeba popisovat :D jo a ještě něco, dneska nizky sachry..takže, krásné ráno  Ještě, že jsem měla s sebou morál a motivaci, a přišel to rozdrtit i sám obrovsky slavjansky medvěd Ilja, kterýho jste mohli vidět ve videologu s Kubou Šubrtem. Tak jdem do toho vložit celý srdce!! AT shořim třeba
Předkopy
15x 60lbs
15x 75lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 110lbs
 zahřívačka
Hamy (rumuny) jednonož v ose
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
12x 30kg
šílenej cvik, :D
Hluboký Dřepiny
10x 40kg
10x 50kg
10x 60kg
8x 60kg
6x 70kg
 fuj fuj fuj.. krásně procítěně
Superserie Bulharsky dřepy o lavičku / legpress
15x / 15x
15x / 15x
12x / 15x
12x / 25x + 10kg !!!  bože muj tady jsem se fakt kousla a že do selhání! :D masakr
Výpady v chůzi
celkem 56 výpadů :D smrt prostě
pak 10minut na pásu, ono už i vycházení schodů byl boj :D
jidlo:
snidane: 120ml bilku, 1 žloutek, 25g vloček
svacina: 4bilky, chia seminka, okurka
obed: 135g krůty, brokolice, olivac
svačina: 135g krůty, brokolice, olivac
večeře: 135g krůty, brokolice, olivac
2. večeře: tunak, řimsky salat, olivový olej _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
17.5. triceps, kardio
po včerejšku zadek absolutne na kasi, neskutecne moc...takze jsem si rekla ze to dneska oodlehcim, dopoledni jakoby trenink ve fitku kde jsem zacinala....a pak skvela puldenni prochazka v terenu po skalach...tentokrat Poklicky.. fakt balzam na nervy, ale prdelka trpela feeeest! : :D :D :D
uzky bench
8x 40kg
8x 40kg
7x 50kg
6x 50kg
6x 50kg
6x 50kg
jednorucka za hlavou
8x 15kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
12x 12,5kg
triceps press
12x 35kg
12x 35kg
12x 35kg
12x 35kg
12x 35kg
kardio
15min beh
20minut svizna chuze
bylo fajn videt stary znamy tvare, :D hlavne teda prekvapeny tvare....tech co me znaj jeste jako oplacany tele v Hulk mikine :D nebo jako druhej extrem pomalu rachitickou holcicku s propadlym hrudnickem :D tak to bylo takovy mily :)
15minut pozovacka :)
a výýýleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet do přirodyyyyyyyyy ou yeaaaaaaaaa :D:D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po květen 18, 2015 10:18 pm Předmět: |
|
|
18.5. 1. fáze kardio ráno
dnesni rano me vcelku pobavilo :D v eaglu jsme se nahodne potkali na rannim kardiu tři junioři před zavodama tedka :D bylo to mily..koukat jak jsme vsichni tri mimo duchem :D
20minut schody (400kcal)
35min pas (beh, inline, chůze)
15min posing
pak takový ty holčičí věci, nehtíky, vlasy, šperky,...
2. fáze záda
juhuu !! konecne to na co jsem se tesila celej den...hlavní mega drsný trenink s Wolverinem. zacit trenovat s ním, bylo moje nejlepsi rozhodnutí, ma neskutečnej moral a srdce to drtit at to boli jakkoli...bez řečí maká jako stroj. nekdy někoho pprosim at nas natočí :D dva pošahaní cvoci v akci :D
shyby s dopomocí
10x
10x
8x
8x
8x
stahování horní kladky jč adaptéry
procitovat pekne...
12x 55lbs
10x 70lbs
10x 70lbs
7x 85lbs
12x 55lbs
shyby pod multipressem? proste paty oprit o lavici, a přitahovat se.. ...hihi
luxus !!!
12x
10x
10x
10x podhmatem
8x
přítahy jč v předklonu
silene nahecovanej cvik, myslim ze nam vyborne sednul dneska. fakt me to bavilo, ta podpora byla neskutečna
12x 15kg
12x 17,5kg
12x 20kg
10x 22,5kg
shazovaaana  8x 22,5, 8x 20kg, 8x17,5kg, 8x 15kg, 8x 12,5kg  tohle byla hrozna smrt..a priznam se...nezařvat na me W. at makam i pres tu bolest tak bych v pulce skoncila...neskutečny :D
veslo
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
dtahy s kettlebellem
10x 15kg
10x 25kg
10x 25kg
stahovani kladky proplyma
12x 50lbs
12x 60lbs
12x 70lbs
10min posing
jidlo:
snidane 170g bilku, zelenina
svacina: 100g smakouna , zelenina
obed: 130g tresky, brokolice
svacina: 130g tresky, brokolice
vecere: 130g tresky, brkolice
2.vecere: 100g tunaka, 50g bilku, zelenina
dobrou, jsem vyrizena _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 19, 2015 4:19 am Předmět: |
|
|
to video chci, prosil bych HD a primo na muj mail
dekuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 19, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
19.5. ramena, kardio
jednim slovem bída  fakt.. dneska teda....strasny....a fakt mi na nalade pridal komentar eagle trenera že fakt nemam formu na zavody,.diky :D to potesi..
spala bych, hlad mam, proti včerejšku nulovej moral  chci tu diamondovu zmrzlinu a čokoladu...ale ne. nechci :D nech si ji :D mam svoji pohanku dneska :D
jo a stala se jedna vec :D dneska jsem byla na treninku neprijemna ..poprve v zivote :D jsem zbuzerovala takovyho velkyho pana :D co si vytah 100kg jedoručku a neuklidil...no..čekala jsem že po tom co jsem řekla mě při nejmensim nazve kravou, nebo mi jednu placne....misto toho se omluvil a šel to uklidit :D asi ho pobavilo moje překvapeni..
tlaky v sede s jč
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
12x 10kg
12x 10kg
upazovani v sede
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
12x 5kg
předpažování na spodni kladce s lanem
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
10x 30lbs
facepulls
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
kardio
50minut
jidlo:
snidane: 30g pohanky, 80g bilky
svacina: 100g bilky, 3 racio
obed: 150g kruty, 45g pohanky, zelenina
svacina:150g kruty, 45g pohanky, zelenina
vecere: 150g kruty, zelenina
2.vecere:150g kruty, zelenina
lol :D
a motivace od Kubíka :D :D :D to probere :D žadny s**ni se mnou :D
a přesně pro tohle ho mam rada :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út květen 19, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
Eagl trener je k*kot :D
Jinak velky pan te nenazval kravou protoze si uvedomil ze udelal chybu on a mel dost charakteru aby to uznal. Ono to ale tak vetsinou (alespon z vlastni zkusenosti) je tak, ze ti nejvetsi jsou nejslusnejsi navstevnici. Treba i jen pro to, kolik let uz maji odcviceno.
Jinak az zas budes mit gloomy tuesday tak si vzpomen, ze ti fandi spousta lidi i tady na foru (vcetne me  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
20.5. nohy, kardio, posing
kvuli praci mam rozhozenej režim, ale nezapominam ani na regeneraci, po pondelnim treninku zad i včerejší masazi jsem byla porad nejaka bolava :D vytuhla zada, i ramena..takže brzy rano byl na planu užasny relax v saunovem svete, neni snad nic lepsiho nez medova sauna a nechat jen myslenky at se toulaj hlavou ...a užívat si ten klid ... zapomenout na svet venku...
pak se nabudit ledovyma sprchama a šup na nohy a do prace..
předkopy
15x 75lbs
15x 75lbs
15x 90lbs
12x 105lbs
12x 120lbs
temer bez pauz
superserie hackeny/legpress
10x / 25x
10x / 25x
10x / 25x
10x / 25x
10x / 25x
 pauza na napiti se
bulharsky drepy
15x
15x
13x
13x
13x
donkey kicks
30x
30x
20x
20x
kardio
75minut
jidlo:
snidane 170g bilku
svacina: 130g kruty, brokolice
obed: 130g kruty, brokolice
svacina: 150g tunaka, zelenina
vecere: 180g tofu, zelenina
edit.: a pred malym okamžikem se mym dalsim sponzorem stal MAD MAX  děkujiii _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
Čo to vlastne znamená, že nový sponzor, mesačne ti bude niečo platiť, alebo ti poslal dve kompresné tričká a jedny kraťase? Ako to vlastne so sponzorstvom v ČR/SR funguje, rád sa priučím? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Čo to vlastne znamená, že nový sponzor, mesačne ti bude niečo platiť, alebo ti poslal dve kompresné tričká a jedny kraťase? Ako to vlastne so sponzorstvom v ČR/SR funguje, rád sa priučím? |
ja jako sponzora považuji jakoukoli pomoc, co se tyce me připravy....at už je to fyzio/masáže , nebo oblečení/pásek na cvičení či doplnky.... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | chci tu diamondovu zmrzlinu a čokoladu...ale ne. nechci :D nech si ji :D
|
Zmrzlina je základ. Na tom stojí celá má příprava
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Turakam napsal: | | Čo to vlastne znamená, že nový sponzor, mesačne ti bude niečo platiť, alebo ti poslal dve kompresné tričká a jedny kraťase? Ako to vlastne so sponzorstvom v ČR/SR funguje, rád sa priučím? |
ja jako sponzora považuji jakoukoli pomoc, co se tyce me připravy....at už je to fyzio/masáže , nebo oblečení/pásek na cvičení či doplnky.... |
heh, ok, dík _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|