trenéřina - dotaz především na lidi se zkušenostmi trenéra

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trenéřina - dotaz především na lidi se zkušenostmi trenéra  Úvodní stránka -> Ostatní -> trenéřina - dotaz především na lidi se zkušenostmi trenéra
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
renso

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:06 am    Předmět: trenéřina - dotaz především na lidi se zkušenostmi trenéra Odpovědět s citátem

Zdravím všechny a prosím o rady a názory... Rád bych dělal trenéřinu a potřeboval bych nějaké ty rady a info do začátku. Předně by mě zajímalo, jak to vlastně osobní trenéři mají finančně. Bývá nějaký fixní plat od fitka a k tomu provize za klienty, nebo čistě jen, to, co mi zaplatí klient? Za druhé, jak moc se tím ještě v dnešní době dá uživit? Já teda zatím uvažuju jen o vedlejšáku, ale kdyby to šlo, rád bych to jednou dělal na plno. S tím souvisí další dotaz. Za jak dlouho je reálné rozjet to natolik, abych si to právě na ten hlavní poměr mohl dovolit? Je mi jasné, že je to individuální, ale nějaký střízlivý odhad..? Dálší dotaz souvisí s první otázkou a sice: zaměstnání, nebo živnost? Je vůbec potřeba mít své domovské fitko? Funguje třeba i praxe, kdy bych využíval s klienty různá fitka, kde bych normálně platil vstup a trénoval tak své klienty? Vymyslel bych asi další dotazy, ale prozatím to nechám takhle. Za každou dobrou radu, popř. zkušenost předem děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Royi

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, v krátkosti: Jestli fixní plat od fitka nebo jen od klientů záleží na jednotlivých posilovnách jak to kdo má a jakou máš s fitkem smlouvu popřípadě. Věřím že uživit se tím časem dá když budeš dobrej a uděláš si dobrou pověst. Domovské fitko není potřeba mít, ale je to podle mě lepší, protože ne všude ti dovolí někoho trénovat v jejich fitku kde mají své trenéry. Toť můj názor na zbytek ti odpoví někdo jiný ;)
renso

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Ahoj, v krátkosti: Jestli fixní plat od fitka nebo jen od klientů záleží na jednotlivých posilovnách jak to kdo má a jakou máš s fitkem smlouvu popřípadě. Věřím že uživit se tím časem dá když budeš dobrej a uděláš si dobrou pověst. Domovské fitko není potřeba mít, ale je to podle mě lepší, protože ne všude ti dovolí někoho trénovat v jejich fitku kde mají své trenéry. Toť můj názor na zbytek ti odpoví někdo jiný ;)

Hhhmm... To jsem si myslel s tím trénováním kohokoli kdekoli... Ale říkal jsem si, že když prostě někam přijdou dva lidi a normálně si zaplatí, tak nikdo nemůže říct ani popel... Ale je fakt, že úplně košer to asi nebude... Každopádně díky ti za info ;-)
Spazik

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

renso

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, super... Díky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trenéřina - dotaz především na lidi se zkušenostmi trenéra
Rychle na stránku:

Přejdi na: