Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nice

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle byl docela infarktový event.
Arlovski s Brownem, kde jsem do poslední chvíle trnul jestli Andrejova brada vydrží. Nakonec to dobře dopadlo.
Weidmanův fanda nejsem (nevadí mi), ale jsem rád, že Belforda utřel. Nijak zvlášť nemusím naroidovaný brazilce s plnou hubou Ježíše.
Rumble vs Cormier - co na to říct. Docela mě překvapilo, že DC neměl ve stand upu Johnsonovi co nabídnout. Naštěstí pro něj si to rychle uvědomil a už se jen snažil dostat ho na zem, což se mu i dařilo. Po prvním kole bych ještě řekl, že Rumble byl pořád hodně nebezpečný, ale jak jsem pak viděl, jak se po něm ve druhém Cormier až do konce kola válel, tak mi pomalu bylo jasný jak to asi dopadne.
Je fakt velká škoda, že nedošlo k zápasu Johnson vs Jones, protože podle mě by to možná bylo hodně zajímavé a Johnson by určitě měl šanci Jonese šikovně trefit a kdo ví....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PMKB5

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedno z nejlepších UFC poslední doby, libovka. Brown bruslil jak na olympiádě ty brďo.

A další radost z našich luhů a hájů - Tomáš Beran, který na silovou/kondiční přípravu dojíždí z Ústí do našeho gymu, získal na turnaji Simply the Best (dle pravidel K-1) pás českého šampiona WKN!

Martin.L

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velka skoda, Aplik by si to zaslouzil.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt dobry event, konecne. Dc potesil, aj ked vidno, ze nebude taky dominator, za akeho som ho kedysi mal. Arlovski bol velmi smart, co to mal za uces? A Belfort to co mal na hlave??, No nic, Weidman je skratka lepsi, aj ked mi jeho styl vela nehovori.

Tu jen polska valka target="_blank" class="postlink">
AHOLA

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Este sa vratim k tomu UFC....nebyt Badera, tak nudna tlacovka :)
Arlovski ma ratafak krivy jak uhorku,pri pohlade spredu to dobre vidiet..tazky zivot mma fightera.
SFUCC

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:26 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

UFC Fight Night 68 ***SPOIL***

jak už se pomalu stává pravidlem na první pohled nezajímavé eventy bývají ty nejakčnější

nejvíce jsem se těšil na zápas Mitrioneho a tak to posere :-D, asi mu v palici přeskočilo, že Rothwell sežral jeho lepší rány jak nic...

Nakonec mě alespoň Hendo potěšil dvě zklamání bych asi nerozdýchal i když Boetsch byl pro něj dobrý stylový match up...

...a na prelims Shawn Jordan heavyweight hook kick WTF?!!

- Conor McGregor

SLOW is smooth...smooth is FAST
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

teším sa týždeň na Matta a rupne mu v bendi zas, ach jo, ale rothwellov evil laugh bol parádny aj jeho entrance theme, hotoví ufc undertaker

aspoň, že Hendo to zachránil

inak pekné matche, Piorerovi sa darí, Jordanovi tiež
SFUCC

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 7:05 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Cain nebo Werdum??

- Conor McGregor

Turakam

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Werdum!!!! ( srdce vravi...)
Mike Priest

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam Werduma rad, vzdycky mi prisel falesnej na kameru. Naopak cely tym AKA mam da se rict v oblibe, vcetne Velasqueze. Preju jim uspech. Budu fandit i Rockholdovi, az pujde o titul. Nicmene si myslim, ze to bude docela rychla zalezitost, Velasquez ma rychlej a presnej striking, Werdum ho sice moc pekne taky posunul, ale Velasquez neni zadnej statik jako jeho predesli souperi, jako je Hunt nebo Nelson a co si budeme povidat, ten Brown taky neni zadnej mistr sermu, jediny co ten umi je zaklanet se dozadu. Snad vysla Cainovi forma a uvidime ho minimalne stejne dobreho jako v predeslych zapasech.
SFUCC

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 11:00 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Werdum má nejlepší šanci teď: winning streak sice neelitní soupeři, ale sebevědomí bude, Cain po zranění, už několik měsíců žije v Mexických horách s 3.500+ n.n.m. takže kardio by teoreticky na 5 kol měl mít...

I přesto tipuji Caina na vítězství jen doufám, že to nebude moc rychlý po téměř dvou letech vidět třeba dvě a půl minuty z jeho majsterštychu...

- Conor McGregor

Nice

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Werdum vs Velasquez - nebudu spoilovat jen WOW! :D
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Som veľmi spokojný, skvelý výkon šampióna.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No velmi mile prekvapeni ... necekal sem, ze caina prestrili werdum i v postoji. Jak sem videl v prvnim kole caina tezkyho na nohach, bylo mi jasny, ze to tak jednoduchy asi nebude. Pripada mi, ze neni zvyklej na biti a uz vubec ne cuty, jak se mu otevrelo oboci, neustale si ho mnul a bylo videt, ze se mu to vubec nelibi. To kardio bylo tentokrat polovicni, jestli to bylo tim prevysenim, tezko rict, ale tohle by si meli umet pohlidat a mexico city neni zas tak vysoko, 14 dni na aklimatizaci by mohlo stacit. No co vic rict, sem nasranej , werdum se mi jako sampion vubec nezamlouva a jeho debilni vysmatej ksicht, kdyz mel caina v gilotine me bude jeste dlouho mucit. Snad vyjde aspon Conor, kdyz uz nic
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: