|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út květen 26, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
DK: Dobre vediet, lebo tie vykony stoja fakt za prd
vlk: No, to je taky standard, uz po tom ani nemavam velmi svalovku  Nohy cvicit ma bavi, na nedelne treningy sa vyslovene tesim. Moze byt, ze preto aj nerastu (aj ked sa mi zda, ze sa zlepsili po zaradeni kombinacie celnakov a legpressu), lebo ich proste devastujem. Ale ja zastavam nazor, ze hlavne si musim trening uzit, priberanie je len pripadny bonus. Inak som ale mal akcne detstvo plne dlhych turistickych tur s batohom, hraval som aktivne nohejbal a behaval som, tie nohy proste vydrzia. Obcas sa mi akurat v zlom pocasi ozve koleno, ale to je zatial este vsetko OKej
EDIT: joooj, nie najprv legpress a potom celnaky. Jak je to jednej farby, znamena to, ze to je superset.
petey: tak krucinal, mam supermana a nemozem ho ukazat?  Postradam zmysel davat na spodne tricko velke logo  Jedine, ze by som chodil cvicit ala Clark Kent: v obleku a to triko budem mat pre dobry pocit pod tym
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Naposledy upravil decarabas dne út květen 26, 2015 11:48 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Balista

|
Zaslal: út květen 26, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 26, 2015 1:41 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | DK: Dobre vediet, lebo tie vykony stoja fakt za prd |
To si nemyslím. Naopak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Teraz neviem, ci mat radost, alebo sa hnevat, ze moje vykony nikoho nezaujimaju  Ale pretoze som narcisticky sebestredny egocentrik, samozrejme ma to tesi
Hrudnik tazko / Chrbat ultralahko / Biceps & Triceps
Benchpress:
1x30x20kg
1x10x60kg
1x8x80kg
1x5x100kg
1x3x110kg
1x1x115kg
1x1x120kg
1x1x125kg
1x1x127.5kg dopomoc
1x1x120kg
3x3x110kg
3x5x100kg + 1x10x60kg
Kliky na bradlach:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
1x4xCarabas + 40kg
1x1xCarabas + 50kg PR
3x3xCarabas + 40kg
Kladka - veslovanie:
1x10x80kg
5x6x100kg
Incline tlaky s JC:
5x6x32.5kg
Biceps - kladka jednorucne:
5x10x20kg
Protismerne kladky:
5x10x25kg
Stahovanie kladky jednorucne:
5x10x25kg
Hodnotenie treningu: Takze klasicka utorkova cickopumpa, tzv. Die Tsitskopumpe.
Bench v rychlom tempe, az po tych 127.5kg uplna pohoda, slo to hore stale dynamicky, ale pri tejto vahe sa to zlomilo a uz to chcelo dopomoc.
Na zhyby som dnes bol velmi lenivy a popravde som nestihal na striedacku s benchom, lebo sme sa striedali dvaja a slapalo to hodne rychlo. Ponahlali sme sa aj preto, ze prisli smutni chlapci a my sme predpokladali, ze... ale oni sli cvicit nohy! No... predpokavanie a potom lytka a potom uz dostali rozum a zacali robit bicepsy, ale aj tak  Sialenci pomateni!
Takze chrbat som odflakol len veslovanim, aby sa nepovedalo, ale myslim, ze trosku nechat chrbat oddychnut neuskodi. Zato som si dal kliky na bradlach - uprimne, s tou 50kou by som vypucil aj viac opakovani, ale setril som sa na dalsie cviky. Inak bolo to funny, siel som najprv do pokrcenia ramien a nazad, potom taky polklik a az potmo uplny hlboky klik, ako som sa snazil ramena pripravit na zataz. Nabuduce tam toho narvem viac
Tlaky hlavou hore sli ako uz davno nie, neviem, co to bolo za priaznivu konstalaciu  Este par treningov a mozno sa odhodlam vziat aj vacsie cinky ako VELKI chlapci u nas v gyme
Dnes sa mi zial nic vtipne neprihodilo a navyse neviem, ci vas rozmaznavat veselymi pribehmi... Takze zmena, mozte sa do sytosti vychechtat na mojej paforme
Pre porovnanie November 2013 (progress za dva a pol roka):
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ako myslis, ze by som si mal dat dvojfazovky?
Zasekly som, pac to nema ziadny system, som improvizator _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ako myslis, ze by som si mal dat dvojfazovky?
Zasekly som, pac to nema ziadny system, som improvizator |
Klidně i trojfázovky - Já ještě dostal sprdnuto, že jsem se flákal
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 27, 2015 7:03 am Předmět: |
|
|
Lebo vsetko robis uplne debilne, to je tym
U mna tazko povedat, ci stagnujem alebo nie. So mnou je to ako na hojdacke - teraz prave idu nohy a chrbat. Potom sa zas niekde prepne prevod a zas sa trochu zlepsia tlakove cviky  Ktovie, jak to u mna funguje.
Ale samozrejme, ze by som mal zvolnit. Len ja neviem ist lahke treningy, cize obvykle zvolnujem tak, ze tyzden vynecham, telo sa spamata a ide sa dalej. Ale zatial este necitim, ze by som to potreboval _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
Chrbat tazko / Nohy lightka
Mrtvola z deficitu:
1x10x20kg
1x5x70kg
1x5x110kg
5x5x145kg
Mrtvola so stopkou:
3x4x110kg
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x10x100kg
5x5x140kg
Zhyby:
5x6xCarabas
Pritahy VC v predklone:
1x10x70kg
5x5x100kg
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
5x12x50kg
Pritahy v stroji s oporou hrudnika:
5x10x102kg
Stahovanie kladky za hlavu:
5x6x70kg
Hodnotenie treningu: Vcerajsi vecer v znameni kvalitnych cigar (ano ano, spravne je to mnozne cislo  ) a draheho rumu (tiez nebol len jeden  ) a slabsej stravy, takze som si nebol isty dnesnym vykonom. Ale zas tak casto si z kopytka nevyrazim a nie len destrukciou klbov, svalov a sebavedomia pri porovnavani s inymi je clovek zivy (cim zdravim cloveka z vedlajsieho logu a drzim palce na sutazi  )!
Nakoniec to s tymi vykonmi tiez nebolo take zle.
Dnes na plane mrtvola z deficitu, prihodene 2.5kg od minula a stale necitit rozdiel, este je kam pridavat. Po tomto a mrtvolach so stopkami som mal vzpriamovace ako Alpy (dajme tomu svajciarske, tam som bol a fakt je tam pekne  ) a do drepov sa mi vazne nechcelo. Chvilku som sa pohraval s myslienkou dat nejaku jednu megaseriu okolo 30 opakovani s lahsou vahou, ale ked som skusmo dal desiatku so 100kg a vzpriamovace palili ako cokoladovy vencek na druhy den po svetovom rekorde v pojedani najostrejsich chilli papriciek, nechal som to tak a dal tradicnu 5x5  Ta sla prekvapivo dobre, koleno slapalo - zlepsilo sa pocasie, plus som ho namazal svajciarskou hrejivou mastou, takze klb paradne prehriaty a vnutri lubrikovany ako nymfomanka na vystupeni Chippendales.
Zhyby len zopar, ale zato pekne precitene, hore podrzane, negativka pribrzdovana, citil som to veeelmi fajn. Silovo som sa este posalil pri pritahoch a zvysok treningu klasicky pumpa. Jak som pisal Diamantovi, chrbat teraz ide veeelmi moc moc dobre
Dnes asi v polovici treningu potemnelo v posilke svetlo, panny odpadavali a novorodenci plakali. Cas sa zastavil a vzduch otazel. Zo strojov sa vydesene zdvihol krdel ciernych vran a po chvilke v ocakavani hodovania na zmrzacenych telach zacali kruzit okolo ventilatora. Pocitil som, ako mi vstavaju chlpy vzadu na krku, ked vosiel ON. V mikine Fucking society si dal tri serie predkopavania a biceps s 12kg jednoruckami, prisnym pohladom si premeral vsetkych pritomnych a zas zmizol ako tien. Svetlo sa vratilo do normalu, vrany si zas posadali na stroje a panny opat behali na pasoch. Ostala po nem len tepla sedacka na predkopavani a WTF v ociach vsetkych zucastnenych.
Zato sa objavil tak 65-70kg mladik, ktory poctivo a peknou technikou drvi drepy a mrtvoly, az mam z neho dobry pocit
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem objevil Tvůj log - trochu mě děsil ten crossfit, ale jsi normální a ještě máš ten správný přístup k životu a nežiješ jen na bílcích a odtučněném tofu - to je dobře. Sílu máš slušnou. Ať se daří a ať Tě to baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
Balista: Pisem o slusnych ludoch!
Ramena tazko / Biceps a veru aj triceps
Tlaky JC v stoji:
1x6x15kg
1x6x20kg
1x4x30kg
4x3x32.5kg
1x4x30kg
Pushpress:
1x6x60kg
1x4x80kg
1x1x90kg
1x1x100kg
2x4x80kg
Upazovanie v stoji:
5x12x10kg
Upazovanie vleze na lavici:
5x12x10kg
Biceps s JC:
5x10x20kg
Uzky bench v MP:
1x10x20kg
1x10x50kg
5x4x80kg
Biceps - kladka vleze:
5x12x40kg
Zadne kliku medzi lavickami:
5x12xCarabas + Soraya (asi 50kg )
Hodnotenie treningu: Tak dnes "dvojfazovka". Doobedu cca 12km na korculiach a rozhodne nie len po rovinke  Pekne som sa vyblaznil, pokardioval
No a vecer ramena. Mal som obsadeny stojan, tak som si dal tlaky v stoji. Ako som pisal minule, v stoji mi to proste ide lepsie  Po tlakoch som nevedel, co ine vymysliet a uvolnil sa stojan, tak teda pushpress. Pripominam, ze tento cvik som este v zivote nesiel  Takze premiera a mrdol som tam stovku bez nejakych vacsich problemov. Paradoxne ma z celeho pushpressu bolelo najviac koleno  Ale hore pekne locknute, podrzane zo sekundu dve, pohodka, kontrolovane (ale rychle  ) spustenie dole. Rozhodne zaujimava zmena  A ramena na srubky rozobrate.
Dnes sa zas objavil Sebedestruktor.
Sebedestruktor je mlady chlapec okolo 15 rokov, s dobrou formou, ale s neskutocne ohavnou technikou cvicenia, pri ktorej praskaju upony, opuchaju klby a trhaju sa svaly. Jednoducho unho zvitazilo ego nad technikou. Zial, dnes boli na programe (okrem ineho) nohy. Napriek nizkemu veku si dnes Sebedestruktor natiahol na kolena poriadne bandaze a vydal sa drepovat. Zlozil si pekne cinku dole na ram stojanu, nalozil zavazia a... vliezol pod cinku, polozenu dole. Chalan z recepcie prestal prezuvat kuracinu s ryzou a cumel, co sa deje. Ja som sa tiez na chvilku zastavil a pozoroval. Sebedestruktor z hlbocizneho ultradrepu, kedy suchal prdel o podlahu vyrazil hore a slo sa na vec. Paradoxom je, ze nedrepoval zle, ked sa uz rozbehol, ale ten start zdola bol nezmyselny a hlavne nemal kam skladat tie kolena (rozhodne nie je taky nizky, aby malo opodstatnenie zacinat zdola, skor naopak) a tak sa bortili k sebe dovnutra. Mal tam nalozenych myslim 80kg.
Potom si dal legpress a to uz ma boleli kolena aj zanho - dal si naozaj zalezat, aby po kazdom opakovani poctivo prepol kolena az mi behali zimomriavky po chrbte.
Chalan z recepcie povedal, ze Sebedestruktor cvici uz od piatej. V tom case bolo 21:00. No peklo desne. Zatial bandazuje kolena, som zvedavy, co bude dalej
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
leg day, faza numero uno :D asi 8km na korculiach. Ziadne sialene tempo, cielom bolo utahat Leelu, behajucu vedla mna, to sa, myslim, slusne podarilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
Tak teda faza nummer zwei!
Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka
Drep:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x165kg
1x1x170kg
1x1x160kg
3x2x150kg
Benchpress s 2 stopkami:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
4x6x85kg + 1x6x60kg
Legpress:
5x8x300kg
Celny drep:
5x2x130kg
Vypady s VC:
5x ... x45kg
Zakopavanie v stoji:
5x10x50kg
Predkopavanie kazda noha zvlast:
5x6x80kg
Zakopavanie kazda noha zvlast:
5x6x35kg
Lytka v legpresse kazda noha zvlast:
5x10x80kg
Lytka v MP:
5x10x70kg
Hodnotenie treningu: Tak, "druha faza" za mnou. Dnes paradny den, rano korculky, potom zranica, potom posilka, jo, moooze byt
Dnes v posilke zo zaciatku sam, potom pribudla nejaka (asi) bikina, postavicka pekna, ale ta botoxom napichana papu... pusinka bola des bes. Predpokladam, ze povodne to bolo celkom pekne dievca, ale zial prezentacia na podiu asi vyzaduje drzku ako keby cmulala vceli ul... No, moc tejto predstave atraktivity nerozumiem.
Whatever, drepy sli vyborne, dnes tam bola sila aj na osobak, ale jak som tam bol sam, tak som sa do nicoho vacsieho nepustal... Nie ze by som potreboval pomoc... Ale publikum!
Tak dnes som zas trosku potlacil kombo legpress + celnaky. A uz vazne na hranu. V poslednej serii som teda reval uz skutocne (az sa bikina smiala, takmer sa jej podarila mimika!) a posledne opakovanie bolo so stopkou (nutno povedat, ze neplanovanou  ). Chvilku to dalej nepotlacim, uz tak to bolo vydrete jak hovado. Po tejto superserii mi konecne odlahlo, ale cakala ma este hromada prace - pocit ako ked sice prezijete stroskotanie lode vdaka opustenemu ostrovu, na ktorom vas ale caka pomala a kruta smrt hladom. No, prezil som to a nohy som dorazil. Lytka som si dal tak, ze au au, lebo prudke tempo a nezvykle kombo. Joj, hej, poskadlil som hrudnik benchom so stopkami - prihodil som tiez 5 kilo oproti minulemu tyzdnu. Slo to fajne, ale citil som vcerajsie ramena. Celkovo sa mi ale zda, ze ten hrudnik sa zlepsuje formovo aj silovo.
Smutni chlapci dnes cvicili nohy!  No, zacali lytkami a bicepsom a trochu hrudnikom v stroji, ale nakoniec sli robit predkopavanie a legpress.
Ked tak dumem, bikina aj bola dobra, ale nesmela by mat hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|