|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
Začni se otužovat _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
IronNeverLies

|
Zaslal: út květen 26, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
Trpím taky alergii na pyl ... dle pozorování hlavně trávy. Zrovna teď mi to vcelku frčí.
Nemám to nějak extrémně silný ale zkurvit den to dokáže
Mám k tomu ale opačný přístup... Je to jen zku*vená přecitlivělost, která mě nezabije = takže bojovat.
Neberu žádný prášky ani vakcíny. Při cvičení si občas čichnu mentolovýho oleje (něco jako tekutá thajská mast). Pálí to tak, že na jakoukouliv alergii zapomenu a mužu jít zase tahat.
Nevím jestli tento přístup je správně ale rozhodně se mi alergie nezhoršuje... zatím
Jo a ještě studený sprchy
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 26, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tímto přístupem jsem léčil bolavé rameno...a byl jsem poražen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út květen 26, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
| kosmicz1 napsal: | Mam taky alergii na pyly,roztoce,dostal jsem od lekare prasky Cezera a Awamys kapky..
Ale co me zarazi je to,ze pres noc pri otevrenem okne,kdyz je trochu chladneji mam po ranu vzdy plny nos a pritelkyne klidne spi s nocni kosili a zima ji neni.Ja musim spat i teplacich nebo v mikine.Pres den je to opacne chodim napr.v tricku a ona v mikine tohle nechapu.
Proc mam vzdycky rymu?. |
Neslyšel jsi nikdy termín "senná rýma"?
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmicz1
|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | kosmicz1 napsal: | Mam taky alergii na pyly,roztoce,dostal jsem od lekare prasky Cezera a Awamys kapky..
Ale co me zarazi je to,ze pres noc pri otevrenem okne,kdyz je trochu chladneji mam po ranu vzdy plny nos a pritelkyne klidne spi s nocni kosili a zima ji neni.Ja musim spat i teplacich nebo v mikine.Pres den je to opacne chodim napr.v tricku a ona v mikine tohle nechapu.
Neslyšel jsi nikdy termín "senná rýma"? |
V detstvi jsem normalne chodil do sena a zadny problem, pred 30.rokem az nastyay ty obtize..to jen, tak naokraj ,ale to s tim tak nesouvisi
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
| kosmicz1 napsal: | | Hulkie napsal: | | kosmicz1 napsal: | Mam taky alergii na pyly,roztoce,dostal jsem od lekare prasky Cezera a Awamys kapky..
Neslyšel jsi nikdy termín "senná rýma"? |
V detstvi jsem normalne chodil do sena a zadny problem, pred 30.rokem az nastyay ty obtize..to jen, tak naokraj ,ale to s tim tak nesouvisi |
Ono to možná bude tím, že to není alergie na seno
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Neslyšel jsi nikdy termín "senná rýma"? |
| citace: | | V detstvi jsem normalne chodil do sena a zadny problem.. |
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmicz1
|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | citace: | | Neslyšel jsi nikdy termín "senná rýma"? |
| citace: | | V detstvi jsem normalne chodil do sena a zadny problem.. |
|
Pak jsem psal, ze to stim nesouvisi
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
ty vole motám se do toho...
co s čím nesouvisí?
mám alergii na kvetoucí trávy, ráno mám plnej nos ale není to taková ta rýma od zimy, je to rýma od kytiček, máš to stejně?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|