|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já). |
Jak se jmenuje? Máš odkaz na FB? Samozřejmě jen abychom mohli posoudit zda jsi objektivní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Gohan napsal: | | Deadlift napsal: | | Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já). |
Jak se jmenuje? Máš odkaz na FB? Samozřejmě jen abychom mohli posoudit zda jsi objektivní |
no nevím představa, že v noci v trenýrkách potkám u ledničky Deadlifta ... mě trochu děsí |
High five a dáte páku. Dream world.
|
|
| nahoru |
|
 |
Asparagus
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Presne minus 15 kg a minus 12 cm v pase za 7 tydnu. Jsem spokojen. Plan dalsich minus 10 kg do konce cervence. |
Jak se ti to povedlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Asparagus napsal: | | Tom.K. napsal: | | Presne minus 15 kg a minus 12 cm v pase za 7 tydnu. Jsem spokojen. Plan dalsich minus 10 kg do konce cervence. |
Jak se ti to povedlo? |
stejně to šlo dolů z lejtek
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Asparagus napsal: | | Tom.K. napsal: | | Presne minus 15 kg a minus 12 cm v pase za 7 tydnu. Jsem spokojen. Plan dalsich minus 10 kg do konce cervence. |
Jak se ti to povedlo? |
Od pondělí do pátka držím sachry na minimu, v podstatě jedu jen maso (krůtí, vepř, ryby), zeleninu, sýry, zeleninu, vejce, zeleninu, jo a ještě zeleninu jsem zapoměl. :) Každá sobota prasečák, neděle volnější, ale už žádný rychlý cukry, a hlavně jsem vyndal colu na který jsem byl doslova závislej. Posilovnu jsem nahradil aerobkou, běhám 4-5 týdně. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:04 am Předmět: |
|
|
Tome-naprosto vážně. Jsi frajer. Fakt úctyhodný výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:06 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Deadlift napsal: | | Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já). |
Jak se jmenuje? Máš odkaz na FB? Samozřejmě jen abychom mohli posoudit zda jsi objektivní |
Jmenuje se Lucie a FB má:o))
Nějaké odkazy tu dát chápete nemůžu, to bych ji nemohl udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:10 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Gohan napsal: | | Deadlift napsal: | | Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já). |
no nevím představa, že v noci v trenýrkách potkám u ledničky Deadlifta ... mě trochu děsí |
No dovol - ona se večer kolem ledničky nezdržuje, protože ji nevyžírá jako já:o)
Jinak, mě zase docela dlouho trvalo, než jsem pochopil, že když u nás spí občas její kamarádky, že jim není blbý chodit ráno/večer...prostě do koupelny/z koupelny ve spodním prádle i když ví, že třeba jsem v obýváku co je kousek vedle. Já v době návštěv chodím zásadně oblečen reprezentativně:o)))...ale jim je to zdá se jedno. Asi jiná doba.
Ač se to zdá nepochopitelné, tak mi to není 2x příjemné s nimi takto mluvit-prostě se mi to zdá divné (nebo jsem divný já a je to teď normální?)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:11 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Gohan napsal: | | Deadlift napsal: | | Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já). |
Nějaké odkazy tu dát chápete nemůžu, to bych ji nemohl udělat. |
mas recht, nedavej
posli mi o PMkemt
hovada!
jeste aby vam sem daval odkazy na dceru!
bezte se probehnout kolem baraku, dat studenou sprchu, pripadne zadrepovat, at vas prejdou myslenky na blbosti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Jinak, mě zase docela dlouho trvalo, než jsem pochopil, že když u nás spí občas její kamarádky, že jim není blbý chodit ráno/večer...prostě do koupelny/z koupelny ve spodním prádle i když ví, že třeba jsem v obýváku co je kousek vedle. Já v době návštěv chodím zásadně oblečen reprezentativně:o)))...ale jim je to zdá se jedno. Asi jiná doba.
Ač se to zdá nepochopitelné, tak mi to není 2x příjemné s nimi takto mluvit-prostě se mi to zdá divné (nebo jsem divný já a je to teď normální?) |
Tahle země není pro starý
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: | | Gohan napsal: | | Deadlift napsal: | | Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já). |
Nějaké odkazy tu dát chápete nemůžu, to bych ji nemohl udělat. |
mas recht, nedavej
posli mi o PMkemt
hovada!
jeste aby vam sem daval odkazy na dceru!
bezte se probehnout kolem baraku, dat studenou sprchu, pripadne zadrepovat, at vas prejdou myslenky na blbosti |
... řekl největší světec ronnie fóra.
na dotaz Lucie Deadliftová mi to nic nenašlo. Asi je fakt nevlastní. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne so květen 30, 2015 10:15 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:57 am Předmět: |
|
|
Vy jste fakt střelení :o) - mě to fakt připadá nemístné. Esko - ty by ses na návštěvě kde jsi poprvé v životě promenoval ráno v trenclích? Já tedy ne :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so květen 30, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
Ne, je to divný, pokud se teda neznám s rodiči hooodně dlouho a třeba od mala. Ale být někde poprvé na návštěvě a jít tam v kalhotkách... to je buď fakt dost extrovertní skupina holek, nebo jak už tu zaznělo - pozvání.  Otestovat tyto hypotézy můžeš tím, že příště se před ní svlékneš do trenek a řekneš "tak co, příjde ti to normální?" A když řekne něco jako "no konečně jste se pane Deadlifte odhodlal!" tak bych asi utíkal, pokud bys nechtěl mít doma problémy. Pokud řekne něco jako "ježiši, co to děláte?!", tak je jasný, že jsou jen extrovertní a lehce nevychované. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|