|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: so květen 30, 2015 1:18 am Předmět: |
|
|
The lazarus effect - dost som sa na to tesil, prva polka dobra, druha dost neslavne skoncila. Lepsi scenar by napisalo aj male dieta _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | The lazarus effect - dost som sa na to tesil, prva polka dobra, druha dost neslavne skoncila. Lepsi scenar by napisalo aj male dieta |
Koukám, že tam hraje Olivia Wilde, jsou tam i nějaký topless scény?
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: so květen 30, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Bol som opet na Maxovi, je to proste mega! |
Tiez si si zacal vsimat tie drobnosti ako stetoskop vyrobeny z nabojnic a z hadicky od pumpy? Niekto sa na pekne vyhral.
Dostal som chut kupit odpisanu motorku a spravit ratbike
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Mám rozkoukaný Kříž cti - zatím se mi to moc líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mám rozkoukaný Kříž cti - zatím se mi to moc líbí. |
Já jsem od toho filmu moc nečekal a bylo to příjemný překvapení. Dost se mi to líbilo. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so květen 30, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Kung Fury - TOP! _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mám rozkoukaný Kříž cti - zatím se mi to moc líbí. |
JJ..vcelku pěknej film. Zkus film Nordwand, http://www.csfd.cz/film/248775-nordwand/
Jednu ze dvou hlavních rolí hraje Florian Lukas (velitel německé posádky z Kříže cti). Je to podle pravdy (až na pár detailů), spousta lidí film bere jako nejlepší horolezecký snímek, minimálně po technické stránce. Já byl dojatej jak matka nevěsty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
Nordwand jsem viděl a moc hezké.
Včera jsem viděl po dlouhé době Spalovač mrtvol a chystám se na Mechanický pomeranč a Sloního muže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so květen 30, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Johncreasy dne ne květen 31, 2015 4:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
člověk musí být asi trochu masochista, když se rád dívá na tenhle druh filmů. Kolem nás je plno takových hnusných a zlých věcí, že si radši pustím dobrou komedii a zasměju se, než si pumpovat depresi do žil. Samozřejmě, jednou za čas to není špatný. Ale jako svoje nejoblíbenější filmy bych tyhle určitě neoznačil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
No hele já tenhle názor naprosto beru. Samozřejmě nekoukám jen na takové věci a rád si oddechnu na Funesovi, Belmondovi, nebo českejch komediích (Marečku..., Adéla ještě nevečeřela, Tajemný hrad v Karpatech, Jáchyme..., Fešák Hubert, Homolka, Hoří má panenko. Super jsou třeba švédské či dánské černé komedie s Mikkelsenem. Z nostalgie a dětské lásky nedám dopustit na Stalloneho. Rád si pustím i horor, nebo thriller, ale přece jen, když se dostanu k nějakému vážnějšímu filmu a sedne mi svým pojetím (což zdaleka není každý zástupce z těch klasických, tak je to prostě jiná liga. Jediné, čemu se vyhýbám, jsou takové ty klasické blocbustery, fantasy, komiksové adaptace, filmy jako Hunger games, FF, Transformers, Star Wars....to ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
Hulkie-tak potom něco veselejšího s Omerem Sy - Intouchables...pro mě top komedie, kterou si pustím tak jednou za kvartál:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ano, intouchables je fajn film.
Z komedii bych jeste doporucil Chef - jednoduché, na pobaveni a vypnutí mozku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|