|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mandor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Vy jste fakt střelení :o) - mě to fakt připadá nemístné. Esko - ty by ses na návštěvě kde jsi poprvé v životě promenoval ráno v trenclích? Já tedy ne :o) |
Vzpomněl jsem si na roky starou epizodu, kdy mi totálně vytočený známý říkal: "ty vole, přijdu domů, v mojem křesle sedí týpek v trenkách, pije moje pivo a pozdravil mě dobrý den tatínku, já jsem Karel..." Otcové dcer to asi nemají občas jednoduché.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: so květen 30, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 3:24 pm Předmět: |
|
|
To bych ho vynesl v zubech:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 30, 2015 5:19 pm Předmět: |
|
|
to chce kvalitni arsenal
"...tohle je petactyrictka a ve skrini mam lopatu, vis, co tim chci rict?" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 30, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
No...myslím, že do 15ti let dítěte je lepší mít jako děcko holku a nad tuto hranici kluka - ten strach kdy se Vám toulá 12ti letá holka po nocích bych nepřál nikomu. Ale vyrostla z toho a teď je to holka šikovná:o)
Jinak samozřejmě dost nápadníků děsím již jen zjevem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so květen 30, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Náhodou mít přítelkyni, která má tátu jako je deadlift musí být super |
, ale tak proč ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: so květen 30, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Děkuji-doufám, že nejsi z Ostravy a neplánuješ se mi pod zámínkou správně mířeného (a hlavně oprávněného:)))) obdivu vetřít do domácnosti, že ne?
Dělám si legraci :o) |
no asi by pro mě byla moc mladá
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so květen 30, 2015 10:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | tak já teď nemám do čeho šťouchnout... pm me , se stavim
jinak je to blbý s těma rodiče vs děti :D, ten pocit kdy přijde její máma do pokoje kde sme oba nahatý - k nezaplacení |
třeba se pak přidá, jako v sérii moms bang teens....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
cipinku-vůbec netuším o čem mluvíš a ani snad nechci:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | tak já teď nemám do čeho šťouchnout... pm me , se stavim
jinak je to blbý s těma rodiče vs děti :D, ten pocit kdy přijde její máma do pokoje kde sme oba nahatý - k nezaplacení |
to už se tak nějak normálně jede v nezamčeném pokoji, když jsou rodiče doma? nás tenkrát nachytal její otec, ale to měl být v práci dopoledne, udělalo se mu špatně, tak šel domů, stejně věděl, že tam jsme, tak opatrně odemykal, abychom se stihli obléct, pak volal manželce, že jsme tady v peřinách, tak jsem se pozdravil a pak se potichu vytratil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
jelo :)
pokoj byl v patře, sem vlezl do bytu, pozdravil, pokecal, pak sme vyšli do pokoje, a bang  , no a někdy do toho máma přišla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|