|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | xakrurychle napsal: | tak já teď nemám do čeho šťouchnout... pm me , se stavim
jinak je to blbý s těma rodiče vs děti :D, ten pocit kdy přijde její máma do pokoje kde sme oba nahatý - k nezaplacení |
to už se tak nějak normálně jede v nezamčeném pokoji, když jsou rodiče doma? nás tenkrát nachytal její otec, ale to měl být v práci dopoledne, udělalo se mu špatně, tak šel domů, stejně věděl, že tam jsme, tak opatrně odemykal, abychom se stihli obléct, pak volal manželce, že jsme tady v peřinách, tak jsem se pozdravil a pak se potichu vytratil... |
taky si pamatuju na jednu takovou příhodu s mou první holkou ten samý scénář, otec měl být v práci.. chudák se docela zakoktal když viděl jak mu nakládám dceru v kuchyni na lince
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 10:17 am Předmět: |
|
|
Ještě že v tom chaosu nebylo pořadí vyndat, utřít, oblíknout linku.
...
Zaplať pánubohu, že už jsem se svoji v podnájmu. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 12:55 pm Předmět: |
|
|
Jen nekecej, prosím tebe. Každý tohle spletení určitě doufáš, že ti to sestra odpustí a řekne něco jako "no tak když už sis mě spletl..." _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jen nekecej, prosím tebe. Každý tohle spletení určitě doufáš, že ti to sestra odpustí a řekne něco jako "no tak když už sis mě spletl..." |
Hlavně ten pocit, když se proti tomu vůbec neohradí a nic neudělá, a pak člověk neví, jestli ji to tak zaskočilo nebo chce, abych pokračoval
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: ne květen 31, 2015 7:27 pm Předmět: . |
|
|
Negativni na tom je,ze to neni v Brne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|