|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 7:30 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Radyn napsal: | | Negativni na tom je,ze to neni v Brne :) |
Nemel by se letos v Brne otevirat taky? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 7:32 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Draper napsal: | | Radyn napsal: | | Negativni na tom je,ze to neni v Brne :) |
Nemel by se letos v Brne otevirat taky? |
Mělo a budeme se snažit, aby se i otevřelo.
Ale už s těmi časovými prohlášeními trochu brzdím, Plzeň jsem taky čekal, že bude už v březnu/dubnu a vida, je začátek června...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že jsi Ronnie spokojenej. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Doufám, že jsi Ronnie spokojenej. |
Jsem jsem a děkuji za pomoc Tome.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st červen 03, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | To vedro proste miluju, jen vic vic, prochazka Brnem se me hodne libila |
Jako, že si mohl vočumovat spoře oděné ženy jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červen 03, 2015 1:45 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Judson napsal: | To vedro proste miluju, jen vic vic, prochazka Brnem se me hodne libila |
Jako, že si mohl vočumovat spoře oděné ženy jo? |
Samozrejme, i holky, ale zensky jsou lepsi )
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 10:54 am Předmět: |
|
|
Dnešní přejmenování klubu mého srdce na HC DYNAMO PARDUBICE
Když jsme minulej rok na klubu vedli dlouhý jednání, GM se zmínil, že dobudoucna chce aby se klub jmenoval Dynamo Pardubice a at vymyslim nazev pro fanklub tak, aby se to hodilo (Dynamo fans a vymyslel jsem dovětek My jsme Dynamo).... A dnes se sen stal skutečnosti a HC DYNAMO PARDUBICE je tu, dovětek taky, prostě JUST A PERFECT DAY _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 05, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
Zpět z Tater. I když služebně, bylo tam moc hezky. Už se těším na letní Alpy.
Foto z Lomnického štítu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Dnešní přejmenování klubu mého srdce na HC DYNAMO PARDUBICE
Když jsme minulej rok na klubu vedli dlouhý jednání, GM se zmínil, že dobudoucna chce aby se klub jmenoval Dynamo Pardubice a at vymyslim nazev pro fanklub tak, aby se to hodilo (Dynamo fans a vymyslel jsem dovětek My jsme Dynamo).... A dnes se sen stal skutečnosti a HC DYNAMO PARDUBICE je tu, dovětek taky, prostě JUST A PERFECT DAY |
Jsem rád, že si rád, ale co říkáš na sílu týmu? Rolinek přišel jako klín za Radila, takže to vypadá suma sumárum na stejnou bídu, jako poslední roky. Musí posílit jedním špičkovým útočníkem i obráncem, jinak to bude stát za hovno jako poslední tři roky. Resp. ten krok (finanční výdaj) musí učinit, aby byla vůbec šance na zlepšení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem pořádně zařádil se zahradní hadicí, trávník je zlitej jak cipínek v sobotu poránu. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 05, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě info o Věře Mikulcové. vypadá výborně. Držím palce. Velká sympaťačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 9:01 pm Předmět: |
|
|
edit _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
Naposledy upravil wondra dne pá červen 05, 2015 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Potěšilo mě info o Věře Mikulcové. vypadá výborně. Držím palce. Velká sympaťačka. |
sympaťák no:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
Bez tak Tě sere, že má víc svalů jak Ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|