Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Já bych rozhodně ještě pozměnil rozdělení proteinů - máte tam sice podle procent, ale já bych tam ještě přidal kategorie: syrovátkové, vícesložkové, hydrolyzované atd

To tam ale je, ne?
https://obchod.ronnie.cz/proteiny?porovnavani
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ceny bych taky zmenil, porad zebrat o nizzi cenu neni moc prijemne, proto uz nejakou dobu kupuju u konkurence.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Barthel

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Ty ceny bych taky zmenil, porad zebrat o nizzi cenu neni moc prijemne , proto uz nejakou dobu kupuju u konkurence.

Rainier

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zákazník: -------- , uživatelské jméno --------
Datum první objednávky: 23. 05. 2010
Datum poslední objednávky: 26. 02. 2015
Cena zakoupeného zboží: 84.568 Kč

A pořád mám většinu produktů u konkurence levněji (a žádný dárek jsem nikdy k objednávce taky nedostal : ( )
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, my určitě nejsme, nebudeme a ani nechceme být obchod, který je cenově po všech stránkách nejlevnější. Nicméně ve chvíli, kdy jsou např. týdenní akční nabídky, pak věřím, že jsou i pro zákazníky, kteří vyhledávají nízké ceny, atraktivní. Stále je tu ale možnost si o lepší cenu prostřednictvím toho formuláře napsat (výhradu výše uvedenou chápu, ale ta možnost tu je). Zakládáme si na jiných výhodách pro zákazníky (a v neposlední řadě i pro čtenáře) a věřím (resp. na počtu zákazníků vidím), že to je to, co je rozhodující. Přesto máte-li jiný pohled, za jeho napsání jsem samozřejmě rád, přečtu si ho, ale ne všem požadavkům lze vyhovět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Study

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Study napsal:
Já bych rozhodně ještě pozměnil rozdělení proteinů - máte tam sice podle procent, ale já bych tam ještě přidal kategorie: syrovátkové, vícesložkové, hydrolyzované atd

To tam ale je, ne?
https://obchod.ronnie.cz/proteiny?porovnavani

Aha, tak toho jsem si nevšim, ja jen že když otevřu tu nabídku Proteiny
, tak tam skočí rozdělení podle procent, díky

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože je to vidět málo, ze sekce proteinů na to kliknout není moc snadné, je tam, tuším, jen jeden malý odkaz. Se spuštěním nového obchodu se to změní, ale to ještě pár měsíců potrvá.
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
No, my určitě nejsme, nebudeme a ani nechceme být obchod, který je cenově po všech stránkách nejlevnější. Nicméně ve chvíli, kdy jsou např. týdenní akční nabídky, pak věřím, že jsou i pro zákazníky, kteří vyhledávají nízké ceny, atraktivní. Stále je tu ale možnost si o lepší cenu prostřednictvím toho formuláře napsat (výhradu výše uvedenou chápu, ale ta možnost tu je). Zakládáme si na jiných výhodách pro zákazníky (a v neposlední řadě i pro čtenáře) a věřím (resp. na počtu zákazníků vidím), že to je to, co je rozhodující. Přesto máte-li jiný pohled, za jeho napsání jsem samozřejmě rád, přečtu si ho, ale ne všem požadavkům lze vyhovět.

Nejsem člověk který by řešil pár korun. Navíc si pro to zajedu k vám do obchodu a dopravu mám zadara (mám to více méně po cestě). Nicméně, u toho zmiňovaného Animal Flexu jste skutečně výše o 200 Kč od nejnižších nabídek, o nějakých 100 Kč od průměrných nabídek.
Nevím jak by to šlo technicky, ale možná by nebylo špatné si zkusit vytáhnout data z Heureky a dívat se po tom, co máš předražené. Nikdo rozumný nebude očekávat, že budeš mít u všeho nejnižší ceny, nebo že u všeho budeš mít ceny srovnatelné s různými akcemi z jiných obchodů. Jsem líný konzervativní člověk a rád bych prostě nakoupil, aniž bych musel hledat přiměřenou cenu a nebo ti psal kvůli každé blbosti.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna třeba Animal Flex jsem teď řešil až k dodavateli, kde je chyba, že ho máme tak drahý, a v tomhle případě to je (zase) v dolaru, protože ho máme nový a tedy za nový kurz. Ostatní, až vyprodají zásoby, půjdou také výrazně nahoru, ostatně jako všechno z Ameriky. Jinak u klíčových věcí ceny, abychom byli v pásmu, kde chceme být, hlídáme, to je jasné.
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dolar se začíná pohybovat okolo 26,- oproti 20,- před půl rokem, všechno dolarové zboží půjde nahoru.. just sayin' Kdo vloni investoval do dolaru, instantně vydělal okolo 20% Osobně čekám, že dolar pojede po stejné cestě dál min. i letos a 30,- není utopie.
Jinak berte to tak že Ronnie je jako Alza nebo CZC, taky nejsou nejlevnější, ale výhody jsou jinde :-)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Dolar se začíná pohybovat okolo 26,- oproti 20,- před půl rokem, všechno dolarové zboží půjde nahoru.. just sayin' Kdo vloni investoval do dolaru, instantně vydělal okolo 20% Osobně čekám, že dolar pojede po stejné cestě dál min. i letos a 30,- není utopie.
Jinak berte to tak že Ronnie je jako Alza nebo CZC, taky nejsou nejlevnější, ale výhody jsou jinde :-)

To srovnani s Alzou mi neprijde vhodne, tam platim za to, ze mam zaruku , ze se jedna o ceskou distribuci a ze se budou pri reklamaci chovat korektne.U proteinu nepocitam, ze budu reklamovat.Jinak me zarazi, ze si koupin z F-sp.... a prijde mi zbozi s nalepkou ronni.cz a zbozi je o 100 levnejsi, tady je pak videt, jak ta cena je prestrelena.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...to je prostě MOC vs. VOC.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Spazik napsal:

To srovnani s Alzou mi neprijde vhodne, tam platim za to, ze mam zaruku , ze se jedna o ceskou distribuci a ze se budou pri reklamaci chovat korektne.U proteinu nepocitam, ze budu reklamovat.Jinak me zarazi, ze si koupin z F-sp.... a prijde mi zbozi s nalepkou ronni.cz a zbozi je o 100 levnejsi, tady je pak videt, jak ta cena je prestrelena.

Já bych naopak to srovnání s Alzou docela viděl. Ronnie.cz a Alza jsou jedničkou na trhu a poskytují svým zákazníkům i jiné výhody než jen nejnižší cenu.

Samozřejmě nelze srovnávat nakup např. notebooku s nákupem třeba proteinového prášku, tj. nedostaneš vzhledem k odlišné povaze produktu např. nadstandardní záruku,
ale zase tu máš docela unikátní spojení s diskuzním forem kde si můžeš porovnat zkušenosti uživatelů a dočteš se mnohem více o produktu než jen z obalu na krabici, denně tu je na mainwebu X nových článků a informací, videologů, přenosů ze soutěží apod. To a mnoho dalšího je ta přidaná hodnota, kterou uživatelé vyhledávají a nebylo by špatné si to občas uvědomit.

Taky si koupím např. noteobok v Alze i když ho mohu mít jinde o nějaké to procento levněji. Mě ale stojí za to ho brát právě tam. U suplementů to platí směrem k ronnie právě tak, pokud mají daný produkt v sortimentu.

Každý uživatel /zákazník je unikátní a hledá něco trošku jiného. Nelze se zavděčit všem a většinový zákazník si podle mě tady najde co potřebuje. Pokud cítí, že mu něco nevyhovuje i z mojí zkušenosti musím říct, že se dá rozumně domluvit, což taky všude nejde.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, ten rozdíl je na ronnie v přístupu. Když jsem se ptal na fóru, jakej je nejlepší protein z hlediska nejmenšího obsahu laktózy, něco mi tam bylo doporučeno, ale Ronnie mi nabídl na vyzkoušení vzorky zdarma všech příchutí WPC, o kterým jsme se bavili. Na základě toho jsem si ten protein potom koupil, cena byla pro mě vedlejší (a to jsem student), i když zrovna tenhle je na tom cenově velice dobře. Prostě ten přístup je nadstandart a je třeba to ocenit.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych rad, aby Ronnie rozsiril pocet zemi, do kterych zasila

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: