Vlny (a tuky)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vlny (a tuky)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vlny (a tuky)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Invincible87

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 2:32 pm    Předmět: Vlny (a tuky) Odpovědět s citátem

Ahoj všem,

ve stručnosti: cvičím a sportuju už nějaký pátek, ale letos poprvé jsem se rozhodl jet sacharidové vlny, abych ty břišáky trochu rýsnul. Vlny jsem nastavil 100-200-350-50-150-250-400. Bílkovin přijímám zhruba 200-220g denně, tuky nízko (30-40g). Po prvním týdnu se váha skoro nepohnula, i když opticky je to trochu lepší.

A k tomu se váže moje otázka: Kde je chyba? Mám přidat tuky (žloutek, losos, ořechy) v nízkých dnech nebo nechat tak? Na internetu se údaje rozchází. Možná je však problém někde jinde, ale zatím ho moc nevidím...

Moje údaje:
27 let, 183 cm, 90kg, tuk cca 20%
3x týdně fullbody, 3x cardio (hokej, plavání, běh)
jídelák se den ode dne liší, ale v zásadě kuřecí a krůtí, zelenina, celozrný chléb, vejce, filé, rýže atp., voda 3-5 l denně, nastaveno na kalorických tabulkách cz, aby hodnoty seděly

Dík za odpověď
bolgi

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bud trpezlivy a vydrz este aspon tyzden. ono ak si sa vazil rano den po 400-ke, tak to je trosku skreslujuce, kedze sachre drzia vodu. ale nekomplikujme to, skus skratka vydrzat este aspon tyzden a ak budes mat stale rovnaku vahu (a hlavne obvod pasu), tak potom trosku utiahni tie vlny, nic ine sa tam robit neda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když máš ty nízky sachry, tak tuky určitě zvedni. Při 50S bych dal minimálně 100T.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Invincible87

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, borci, díky za tipy a uvidím za týden.
Invincible87

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nějaký úbytek tam za ty dva týdny byl (lehce přes kilo), ale stejně ty sachry trošku snížím a taky si s tím následující půlměsíc budu víc hrát, takže někdy dám třeba 200,300,100,50 atd., prostě jak se zrovna budu v ten den cítit. Ono je to asi stejně jedno, jaké to schéma je a aspoň to nebude stereotyp.

Ve stravě jsem trošku zvýšil tuky, tak uvidíme, co to udělá. Zatím se břišáky objevují dost zpozvolna, ale asi nemůžu čekat zázraky za tuhle dobu. Začátkem července budu držet sachry na nějakých 200-250 denně a pak budu 10 dní lozit po horách, takže celkový úbytek je nevyhnutelný. Dělám to poprvé a vesměs pro zábavu, takže no stress Jinak jestli někdo jedete vlny, tak se tady klidně podělte o zkušenosti.

Rychle na stránku:

Přejdi na: