idealni jidlo po treninku, redukce, večer

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - idealni jidlo po treninku, redukce, večer  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> idealni jidlo po treninku, redukce, večer
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
woid

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 12:00 pm    Předmět: idealni jidlo po treninku, redukce, večer Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych zmaximalizovat zisk po té dřině v posilce :) tak mám pár otázek.
Pro přesnost mám 94kg (tuk 19%=18kg) a 189cm, chtěl bych se zbavit 4kg tuku a samozřejmě neshodit svaly.

1. Když jdu cvičit večer cca 18-19:30, jak by měl vypadat ideální jídelníček po silovém tréninku, když chci v +-23hodin spát? Cesta domu je +-15min pěšky.
Aktuální příklad ze včerejška: 20:00 80g těstovin + 3vajíčka, 22:30 20g protein + půlka pomeranče
Ideálni?? : 19:40 30protein+20glukopur, 21:00 50g těstovin+2vajíčka, 22:30 paprika+100g tvaroh
Můžu si jídlo připravit předem, takže jak by to bylo ideálně?

2. Když jdu večer běhat 18-19hod, tak jak se sacharidama?
Ideální??: 19:30 50g sacharidu + 30g bilkovin a pak už jen zelenina + bilkoviny?

3. Když jdu cvičit dopoledne a skončím v posilce v čase oběda. Bude znát jestli si dám po posilce protein+glukopur a až za hodinu oběd, nebo stačí přijít domu a dát si rovnou oběd (typicky 120g rýže, 200g kuře, zelenina). Může to zlepšit regeneraci a stavbu svalů třeba o 10% a víc?

3.b) Ten protein+cukr dát hned v šatně / cestou domu / doma? Vim že před několika rokama, když jsem dával pravidelně cestou domu a pak jsem přestal, tak mě dost pálila žáha. Teda asi žáha, prostě jak kdyby tělo po cvičení naplnilo jícen a žaludek trávicíma šťávama, který ale nemaj co trávit

4 bonusová: Snažil jsem se ze zvědavosti najít jídelníček pro přítelkyni, ale jakmile rozkliknu nějakej fitness-web pro ženy tak se chtěj detoxikovat a vegetariánít, nebo to jsou kulturistky... Nepamatujete si někdo na tréninkový log s cvičením (občas posilka, často běhání) a jídlem nějaké 180cm/70kg slečny tady na ronnie? :)

Díky
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Resis zbytecny veci, kdyz jdes cvicit vecer, dej si po treninku protein, pak prijd domu, dej si maso/vajicka s trochou prilohy a zeleniny a hotovo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - idealni jidlo po treninku, redukce, večer
Rychle na stránku:

Přejdi na: