|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
5.6.2015
Soukromka box
Lapy, nejaky kondicni blbnuti, pak lehkej tukec
Trenink po nocni a tezka rozbitost.. vecer mozna druha faze opet box _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 12:43 pm Předmět: |
|
|
TGU v pohodě na předloktí? :)
Smetáku, nějak jsem tě nezaregistroval v aréně
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so červen 06, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
5.6.2015
II:
Box
2 kola stinove, 6 kol po 3 minutach sparing
Nakonec jsem to vecer po 3h spanku hecnul a super spokojenost.
Kuba: Nejak se mi ted nedarilo do areny dostat.. Mel jsem poslednich 14 dni krizi, kdy jsem ztratil chut a zajem snad uplne o vsechno a povedlo se mi to zlomit tuhle stredu.. takze se nekdy ukazu
V nedeli nejspis trenink ciste zamerenej na sparingy. Nebo jako patecni II. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červen 09, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červen 10, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
Zdárek děcka :)
Zdravíme vás s panem panďáčkem z krásného španělského ostrova Fuerteventura :)
Posíláme pár dokumentujících fotek, že se tu (skoro) neflákáme a děsně cvičíme...
A takhle jsou tu narvané pláže... Spolu s námi je na ostrově asi tak 10 lidí, z čehož dva nám prodávají jídlo, tři dělají zmrzlinu a zbytek loví ryby :D
Tak pac a pusu :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st červen 10, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ne aby ses tam Kulisku moc opalila. Zakladam si na tom, ze jsem nejvetsi albin z cely Areny, hned po tobe :)
A propo, jak resite jidlo? Standardni All Inclusive vlny: 3 talire, 2 talire, 1 talir za to jenom sladkyho a tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červen 10, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Ne aby ses tam Kulisku moc opalila. Zakladam si na tom, ze jsem nejvetsi albin z cely Areny, hned po tobe :)
A propo, jak resite jidlo? Standardni All Inclusive vlny: 3 talire, 2 talire, 1 talir za to jenom sladkyho a tak? |
Tak to slíbit nemůžu...
Už mám připálenou prdel :D
A jídlo? Bydlíme u mamky naší kamarádky doma, která je teď na střídačku s náma v ČR :) takže si vaříme. Tedy vyváříme, jako vždycky :D
Mají tu super avokáda, to je rááááj :D
Třeba moje véča:
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska už se nám fakt stýskalo po cvičení a tak jsme si dali takovou hodinovku na pláži :)
Primal Move, házení kamenů, thrustery, výrazové tlaky, odhody za záda, výpady, lezení a hlavně boxing na sticky. Koupeno a vyrobeno zde. Není to až taková legrace, jak to vypadá :)
Natočíme nějaká videjka, ať z toho taky něco máte :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|