Tyčinka z DM

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tyčinka z DM  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tyčinka z DM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Queedo

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 2:38 pm    Předmět: Tyčinka z DM Odpovědět s citátem

Ahoj, co si myslíte o týhle tyčince z DM? Stojí asi 24kč a chutná docela dobře. Přijde mi divný že má 50% bílkovin když třeba tyčinky tady v eshopu ronnie maj kolem těch 30%.

s15.postimg (TEČKA)org/u7pbbl4kb/sportnesss.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neznam nazev ale hadam, ze hlavnim zdrojem bilkovin bude sojova bilkovina, ktera je nejlacinejsi a neni uplne tak ok kvuli svemu profilu aminokyselin.
člověk

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš tyto ?

Ale mají kolem 30% bílkovin. Občas jsem je kupoval a zdá se mi, že bílkovinova složka je tvořena mléčnou bílkovinou + nějaká ta sója... ale ml. bílkovina je ve složení před tou sójovou.
Navíc ta Cookies je hodně dobrá

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Queedo

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo přesně takováhle akorát se prodává i 50%
jari

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Neznam nazev ale hadam, ze hlavnim zdrojem bilkovin bude sojova bilkovina, ktera je nejlacinejsi a neni uplne tak ok kvuli svemu profilu aminokyselin.

No a? Za ty prachy vychází gram na 50 halířů, dáš dvě za padíka a máš svačinu jak řemen. Je uplně fuk (na týhle úrovni) jakej to amino profil
jari

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno jsem tu o tech tycinkach psal. Nejakou extra kvalitu samozrejme cekat nemuzete , ostatne to u zadnych tycinek, ale treba zrovna tyhle maji hodne dobre nutricni hodnot B,S,T , takze vhodne do diety, kdyz je chut na sladke. Myslim, ze jedna ma okolo 15g sachru a nejake 4g tuku, coz je ve srovnani s jinyma velmi slusne. Chutove jsou dobre, ale zadny zazrak , cookies jsou vetsi "droga".
člověk

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O těchto jsem nevěděl :o) díky

Jinak našel jsem na netu složení a:

Milcheiweiß¹ (Calciumcaseinat¹, Milcheiweißisolat¹, Molkeneiweißkonzentrat¹) , Kollagenhydrolysat , Feuchthaltemittel: Glycerin; (17 %) Vollmilchschokolade (Süßungsmittel: Maltit; Kakaobutter, Vollmilchpulver¹, Kakaomasse, Emulgator: Sojalecithine; Aroma), Wasser, Sojaeiweiß , Palmfett, (1,5 %) Sojaeiweiß-Crispies (Sojaeiweißisolat, Tapiokastärke, Salz), Inulin, Aroma, Salz, Süßungsmittel: Sucralose. ¹ Enthält Laktose. Kann Spuren von Ei, Gluten, Erdnüssen und anderen Schalenfrüchten enthalten.

50% bílkovin, z toho určitě minimálně polovina je z mléčného zdroje. Pak nějaký kolagen, který podle mě to AMK spektrum (když už o něm padla řeč) doplňuje. Sóji tam nebude moc.

Když to srovnám s většinou tyčinek na trhu, které mají horší složení a cenou jsou dvojnásobné, tak není co řešit :o)

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Brně na Pionýrský jsem to bral útokem (pokud to přede mnou zrovna nevykoupil Draper ), tady v Pradubicích jsou tři DMka a ani v jednom nemaj :/ ... maj jen nějaký sladký hnusy bez bílkovin a pak s nějakejma opicema
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
V Brně na Pionýrský jsem to bral útokem (pokud to přede mnou zrovna nevykoupil Draper ), tady v Pradubicích jsou tři DMka a ani v jednom nemaj :/ ... maj jen nějaký sladký hnusy bez bílkovin a pak s nějakejma opicema

:-)

Jj jednu dobu skoro pul roku v kuse denni rutinna (kazdodenni bez vyjmky) 8-10 ks cookies, totalni zavislost, dnes tak 1-2 do mesice max, nastesti jsem se vylecil :D

Tady tyhle nove jsem zatim videl jen v jedne DM v centru, v dalsich trech, kde jsem byl, je nemeli.
Tommm

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem si v tom DMku přečetl složení na obale a obsahuje to-kaseinát vápenatý,hydrolyzát kolagenu,sojový protein-takže dost oničem,a ta troška izolátu a koncentrátu to nezachrání,protože toho tam bude minimálí množství.Vzal sem teda za těch 25 kaček jednu na ochutnání a tím s touhle tyčinkou navždy končím:-)
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za to tycinky od ruznych vyrobcu doplnku vyzivy to slozeni maji o hodne lepsi ze? Zadne proteinove tycinky nejde brat jako kvalitni zdroj bilkovin, ale spis jen jako rychlou svacinu nebo tzv "zdrave" mlsani.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co si čekal, to jsi viděl proteinovou tyčinku poprvé v životě?
vejdy

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě více chutná ta banánová,ale jinak v DM kupuju i jiné velmi dobré věci...
jachym

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně osobně přijde že teda ceny v DMku jsou tak trochu z jinýho světa, ono je to dost daný tim, že je plno z toho různě bio a fair trade a na to já nějak moc nevěřim.

Rychle na stránku:

Přejdi na: