Protein bez příchuti vhodný k pečení.



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Protein bez příchuti vhodný k pečení.  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Protein bez příchuti vhodný k pečení.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MartinJ44


PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 2:00 pm    Předmět: Protein bez příchuti vhodný k pečení. Odpovědět s citátem

Zdravím.

Normální proteiny s mlékem či vodou mi vůbec nechutnají, i když jsem zkoušel různé výrobce i příchutě.

Každopádně dělám si třeba tvarohovou buchtu, kde mi protein počet bílkovin ještě trochu zvedne.

Zkoušel jsem vanilku, ale zase mi tam nesedí ta chuť. Prostě to není pro mne.

Čili bych se rád zeptal, jestli můžete doporučit nějaký protein bez příchuti, který by byl k pečení vhodný.

Vůbec netuším, jestli u pečení hraje nějakou významnou roli třeba poměr kaseinátu vápenatého, syrovátkového izolátu nebo koncentrátu atp.

Díky.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie


PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bílky.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KT


PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marek Hlaváč


PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sušený vaječný bílek kupuju si 15 kg objednávám si to v drůbežárně ve Velkých Pavlovicích------normální proteiny je čím dál větší humus dělají to kdoví z čeho je z toho akorát řídký" ***** ---já to dělám ,že si rozmixuju na 100g bílku -600ml vody to máš cca.85g bílkovin kydnu do toho kakao,nebo skořici a trochu cukru a dám do mikrovlnky a máš z toho buchtu...dobře stravitelnou na rozdíl od ***** co se prodává v kýblích----dá se to i vypít,ale je to hůř stravitelný lepší tepelně upravit a jím to každej den asi 12 let

admin: důrazně prosím o vynechávání těch zbytečně neslušných slov...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk


PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze by to delali z mleka a nekdy i z vajecnych bilku:) ? Syrovatkovy protein uz se bezne prodava bez prichute a to i zde na ronnie.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sarka.sedlakova81


PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 4:12 pm    Předmět: Já používám ochucený Odpovědět s citátem

Já používám ochucený od scitecu a pečení je sním super.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Protein bez příchuti vhodný k pečení.
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: