dieta, objemovka? rada please

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - dieta, objemovka? rada please  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> dieta, objemovka? rada please
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
valentinko

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 8:21 pm    Předmět: dieta, objemovka? rada please Odpovědět s citátem

dobry den ziadam o radu nakolko vobec nema sancu akym smerom by so msa mal uberat
vek 29 vaha 75 kilo vyska 180 civicim 3 mesiace 5 krat v tyzdni zakladne cviky hlavne (drep,mrtvola.bench, chrbat a vela nohy) rad by som aj zhyby na hrazde ale so meste slaby.... sice to nevyzera ale so mendomorf a naozaj priberem aj zo vzduchu a musim si davat strasny pozor na kazdy jeden sacharid co zjem .....snazim sa dat prec tuk z brucha hlavne a stracam vela svalou hoci mam pozehnane bielkovin a ked dolnim sachre hned ti ide do tuku.....pred cvicenim som mal okolo 85 kil co je rozdiel ale bol som v tvrdej diete ckd.....

na lacno 30 gramou proteiunu
jedalnicek teraz.....: 1.100 gramou vlocky +zelenia
2.tuna + zleleninovy salat
3.cottage + tri kusy celozrnneho chleba
trening
4.kura asi 200 gramou ryza 120 gramou, zemiaky 100 gramou, +zel.
5.sardinky + 2 vajcia + zelenia
6.tvaroh chudy (250 gramou)
pred treningom napoj =glutamin creatin bcaa
po treningu = glutamin creatin bcaa protein maltodextrin

nejem ziadne ovocie ani rychle cukry z vinimkou po treningu obcas jabko
moju plan je udrzat 75 kilo a snazit sa spevnit ale momentalne pomali ale isto priberam a nezda sami ze by to bol svaly....kardio zatial nerobim ale cez volne dni chodim na hodinu vzdy plavat..........takze skuste poradit co je zle v jedalnicku alebo v treningu vdaka za kazdu radu a cas straveny citanim ..:) pekny den
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stepanka1998

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 10:36 am    Předmět: Re: dieta, objemovka? rada please Odpovědět s citátem

valentinko napsal:
dobry den ziadam o radu nakolko vobec nema sancu akym smerom by so msa mal uberat
vek 29 vaha 75 kilo vyska 180 civicim 3 mesiace 5 krat v tyzdni zakladne cviky hlavne (drep,mrtvola.bench, chrbat a vela nohy) rad by som aj zhyby na hrazde ale so meste slaby.... sice to nevyzera ale so mendomorf a naozaj priberem aj zo vzduchu a musim si davat strasny pozor na kazdy jeden sacharid co zjem .....snazim sa dat prec tuk z brucha hlavne a stracam vela svalou hoci mam pozehnane bielkovin a ked dolnim sachre hned ti ide do tuku.....pred cvicenim som mal okolo 85 kil co je rozdiel ale bol som v tvrdej diete ckd.....

na lacno 30 gramou proteiunu
jedalnicek teraz.....: 1.100 gramou vlocky +zelenia
2.tuna + zleleninovy salat
3.cottage + tri kusy celozrnneho chleba
trening
4.kura asi 200 gramou ryza 120 gramou, zemiaky 100 gramou, +zel.
5.sardinky + 2 vajcia + zelenia
6.tvaroh chudy (250 gramou)
pred treningom napoj =glutamin creatin bcaa
po treningu = glutamin creatin bcaa protein maltodextrin

nejem ziadne ovocie ani rychle cukry z vinimkou po treningu obcas jabko
moju plan je udrzat 75 kilo a snazit sa spevnit ale momentalne pomali ale isto priberam a nezda sami ze by to bol svaly....kardio zatial nerobim ale cez volne dni chodim na hodinu vzdy plavat..........takze skuste poradit co je zle v jedalnicku alebo v treningu vdaka za kazdu radu a cas straveny citanim ..:) pekny den

Ahoj, ja si myslím, že máš mnoho sacharidů co se týče po cvičení. Volila bych to tak ráno vločky klidně kousek ovoce+ bílkovina (vejce nebo protein) svačina sacharid+ bílkovina popřípadě tuk a oběd bilkovina+sacharid odpolední svačina bílkovina pak je trenink po treninku sacharid v podobě ovoce velký banán 120 g protein a k večeři tuk+ bílkovina..já to takto jela a vyhovovalo mě to, schválně to zkus a zařad více kompletních bílkovin vejce, maso, ještě mi pomohlo pít sojové nápoje dříve jsem si třeba do kaše dávala mléko...kdyžtak napiš na můj email stepanka.fibi@seznam.cz a můžem zkusit domluvit jídelniček + kardio :)
ShDW

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nezdá, že by tam bylo nějak moc sachru .... po treninku bych se jich vubec nebal ( pokud necvicis nejak moc pozde) .... Pokud se ti zda, ze na vaze pribiras, muze to byt tim, ze jsi nasadil kreatin (to ti udělá klidně 3kg vody nahoru). A taky nevím jak cvičíš, i tam může být problém..
valentinko

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no moze bit aj ten creatin ....necvicim dako extra pozde tak kolo pol piatej vzdy hodinku aspon snazim sa cvicit 4 krat do tyzdna v dni volna chodim plavat.....to som presna vela ktrat videl a aj pocul ze sachre po treningu sa dobre vyuziju aj ked je ich trosku viac.....ono vaha mi zatial kolise ale zasa musim povedat ze nejako extra co ma aj tesi drzim sa na 73-75 a podla zrkadla a metra to vyzera ze obvod pasa sa pomalicky znizuje...tak som aj celkom rad snad to takto zostane
patricia

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2015 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně používám produkt na včas, mrzák Lipovon. Pro mě to je velmi dobrý produkt!
jindrak

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snídaně: 100g. vlocek, vejce, protein, bcaa
svačina: celozrne pečivo, tunak
oběd: hovězí, kuřecí nebo ryba- 200-350g, brambory nebo rýže
před treninkem:NO, glutamin, bcaa, klidně i creatin
po treninku: gluta+protein, maltox, bcaa
maso 200-350g, (hovězí, kurecí, krůtí, ryby), ryze 120g
večere: zelenina, nejakou rybu
před spaním: tvaroh, nebo noční protein.

Snad ti to trochu pomůže :) A cvičíš teprve 3 měsíce, takže nemůžeš čekat nějaké zázraky :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: