Snížení podkožního tuku - neúspěch, rady

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Snížení podkožního tuku - neúspěch, rady  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Snížení podkožního tuku - neúspěch, rady
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xnewstedx

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pridam svoju skusenost.
Na zaciatku roku nejak 22% tuku (podla vahy), pneumatika, vaha 92kg.
Dovtedy tazsie cviky full body, posilka cca 4xtyzdne, trening cca hod a pol.
Od januara som vyradil ryzu, zemiaky, pecivo, ktore som mal k obedu a zeriem len maso a kopec zeleniny. Na ranajky vajicka. Jedalnicek dodrziavam v praci to je 4-5 dni. 2 dni mam cheating. Trening mam minimalne 4x, ale vacsinou 5-6x do tyzdna, ale kratsi, do hodiny mam hotovo. Pauzy cca minutu. Momentalne 18%, vaha 84kg. Viem ziadne terno, ale opasok neustale utahujem, manzelke sa to paci, vaha ide neustale dole a nemam problem dodrziavat jedalnicek a trening. Osobaky su rovnake.
Takze zhrniem: Maso a zelenina, vyradit prilohy, castejsie chodit do fitka. Cardio zaradim az ked sa vaha nebude hybat.
Ale ber ma s rezervou, som clovek nestudovany
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bolgi

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyradit prilohy je nezmysel, lebo sa to neda udrzat dlhodobo a neda sa na tom nijak napredovat. poznam x ludi, co prisli so zazracnou dietou, ze nejedli ziadne prilohy a kila isli dole, to je pravda. ale po roku maju o 5 kil viac jak predtym ked zacali. prilohy nie su ziadne zlo, ryza, zemiaky, vlocky su uplne super veci, len ich nesmies zrat na kila. ale to plati pre vsetko - orechy su super, ale zjedz ich kilo denne a uvidis ;)

urobil som rychly prepocet a pri pomeroch ako si uviedol to znamena, ze si za 5 mesiacov zhodil 5 kil tuku a 3 kila svalov. to je katastrofalny pomer na tak dlhu dobu a mal by si podla mna prehodnotit svoj pristup k priloham.

Big Muscle: napis ako trenujes. a este poznamka - ako budes chudnut, tak pojde sila dole aj bench aj na drep, aj keby si palil iba tuky (na rozdiel od mrtvoly, tak sa skor udrzi), takze sa s tym nestresuj :)
xnewstedx

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bolgi ak si pocital aj tie % tak to ber s rezervou, nie je to inbody, ale vaha. Kazdopadne vysledky vidim v zrkadle a som spokojny. Netvrdim, ze prilohy su zlo, ale ja osobne sa citim lepsie a aj silnejsi. Netvrdim, ze pristup je OK, ale mne vyhovuje. Samozrejme na radenie su tu povolanejsi borci, len som napisal svoju skusenost.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S těma přílohama jsem viděl super video od jednoho týpka, ten říkal, že si to nijak nikdy nepočítá, ale půlku talíře zaskládá masem/bílkovinama, třetinu zeleninou a na třetinu dá přílohu, a je fakt, že se tak drží v podstatě celej rok na dost slušným procentu BF.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není to na 1/4? páč při 1/3 to moc nevychází :)
ShDW

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
S těma přílohama jsem viděl super video od jednoho týpka, ten říkal, že si to nijak nikdy nepočítá, ale půlku talíře zaskládá masem/bílkovinama, třetinu zeleninou a na třetinu dá přílohu, a je fakt, že se tak drží v podstatě celej rok na dost slušným procentu BF.

Jeff Cavaliere
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShDW napsal:
Maerlyn0 napsal:

Jeff Cavaliere

Jop, to byl on A napsal jsem to blbě, tu druhou půlku si rozdělíte na třetiny a 2/3 je zeleniny a 1/3 jsou přílohy, pokud chcete shodit.

Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xnewstedx napsal:
Bolgi ak si pocital aj tie % tak to ber s rezervou, nie je to inbody, ale vaha.

Tak to co mi ukazuje váha jsem si loni i zapisoval. Nevěřil jsem moc absolutnímu číslu, ale prakticky to ukazovalo změny správně - pokud jsem někde zahlídnul změnu v zrcadle, tak kleslo i procento na váze.. pokud jsem změnu v zrcadle neviděl, tak procento na váze klesalo buď hoodně pomalu nebo vůbec (přestože hmotnost šla dolu).

1.3.2014 - 107,1 kg 24,5% tuku
20.5.2014 - 100,3 kg 22,3% tuku
4.8.2014 - 93,4 kg 19,6% tuku

Vycházelo to, že z těch cca 14 kg byla tuku jenom polovina, což by asi i odpovídalo. Letos jsem to nesledoval, abych se zbytečně nestresoval z toho, že to neukazuje tak, jak bych chtěl.

Ještě se zeptam - je ok, kdy třeba každou sobotu udělám takový refeed (třeba kolem 3200-3500 kcal), kdy zvednu sacharidy a pak v neděli dám zase 2500 kcal s nulou sacharidů (budu dělat v neděli odpoledne ten HIIT) ? Po psychický stránce mi nuly problém nedělaj.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Snížení podkožního tuku - neúspěch, rady Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: