Zdar hoši,
mám dotaz... trápilo mě to už dřív ale vždycky to nějak přešlo..
Už asi týden mě brní ( neustále) malíček a hrana dlaně levé ruky, trochu i prsteníček a fakáček, ale malíček nejvíc, u toho mám i trochu pocit že je jakoby mrtvej necitlivej... nevíte někdo co to je už mě to pěkně se*e!!
Díky
Zdar hoši,
mám dotaz... trápilo mě to už dřív ale vždycky to nějak přešlo..
Už asi týden mě brní ( neustále) malíček a hrana dlaně levé ruky, trochu i prsteníček a fakáček, ale malíček nejvíc, u toho mám i trochu pocit že je jakoby mrtvej necitlivej... nevíte někdo co to je už mě to pěkně se*e!!
Díky
Mam neco podobneho uz nekolik let. Resit to u doktora, se mi ale zatim nechce. Pockam az jak s tim pochodis ty :)
Tak koukam, ze jsem na tom jeste dobre. Obcas me brni krome palce vsechny prsty na prave ruce, vecinou rano kdyz sednu k pc a dam ruku na mys. Ale staci to trochu pohybat a hlavne svesit dolu aby tam lip natekla krev, a je to pryc.
No je pravda že nejhorší je to ráno.. to jakobych ten malíček neměl .
Ale taky sem si říkal, že na doktora je to zbytečný.. no uvidím, dám tomu ještě víkend a pak to budu řešit. asi to teda bude od krční hrudní páteře..
zkusím ještě ten hořčík..
( fákáček - to říkala už malá dcerka, když se učila prsty... tak mi to zůstalo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru