|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majk91
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 2:09 pm Předmět: Protein+BCAA+kreatin+maltodextrin - jak kombinovat |
|
|
Ahoj,
začínám cvičit a mým hlavním cílem je co nejrychleji nabrat svalovou hmotu.
Jak byste mi proto doporučili ideálně zkombinovat protein (WPC 80), maltodextrin, BCAA (2:1:1 - v prášku) a kreatin (mohodydrate - v prášku)?
Zatím to dělám tak, že před tréninkem neberu nic a po tréninku si dám do jednoho koktejlu 30g proteinu, 30g maltodextrinu, 3g kreatinu a 5g bcaa. Je to v pohodě? Nebo byste doporučili lepší postup? Opakuji, že mi jde zejména o nabrání svalové hmoty.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
Podle mě toho máš málo, ještě bych přikoupil minimálně pět dalších přípravků _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:14 pm Předmět: |
|
|
Bcca ihned po trrninku, ale ne 5 gr. , ale minimalne 10g . a zbytek 30 az 60 minut po treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majk91
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Bcca ihned po trrninku, ale ne 5 gr. , ale minimalne 10g . a zbytek 30 az 60 minut po treninku. |
Já právě myslel, že gainer se má pít hned po tréninku. Aspoň se to tak většinou doporučuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Podle mě toho máš málo, ještě bych přikoupil minimálně pět dalších přípravků |
Je to klasicka suplementace, ta ironie je podle me zbytecna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
Podle mě by se začátečník měl spíš zeptat, jestli jeho jídelníček je správnej, ne se zeptat na dávkování doplňků z plnýho špajzu pixel _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, rozumnej jídelníček a tréning a první rok se dá jet v klidu bez jakýchkoli suplementů.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Majk91 napsal: | | vlkisekk napsal: | | Bcca ihned po trrninku, ale ne 5 gr. , ale minimalne 10g . a zbytek 30 az 60 minut po treninku. |
Já právě myslel, že gainer se má pít hned po tréninku. Aspoň se to tak většinou doporučuje. |
Ted co znamena ihned po treninku, ve sprse, v aute, doma ? travici soustava je po narocnem treninku odkrvena, je zbytecne tam ladovat hromadu proteinu a cukru. Insulinove okno je myslim uz prekonana vec.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | | vlkisekk napsal: | | Grimley napsal: | Podle mě toho máš málo, ještě bych přikoupil minimálně pět dalších přípravků |
Je to klasicka suplementace, ta ironie je podle me zbytecna. |
A opravdu to někdo, kdo začíná cvičit, potřebuje? |
Nepotrebuje, jako 90 procent pokrocilych.Ale on se neptal, zda to potrebuje, on si to koupil a chce poradit, jak to uzivat, proto nevidim jediny duvod se mu smat, to mu moc nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 4:03 pm Předmět: |
|
|
Suplementy jsou zlo. Já bych to zakázal.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | | vlkisekk napsal: | | Grimley napsal: | Podle mě toho máš málo, ještě bych přikoupil minimálně pět dalších přípravků |
Je to klasicka suplementace, ta ironie je podle me zbytecna. |
A opravdu to někdo, kdo začíná cvičit, potřebuje? |
Nepotrebuje, jako 90 procent pokrocilych.Ale on se neptal, zda to potrebuje, on si to koupil a chce poradit, jak to uzivat, proto nevidim jediny duvod se mu smat, to mu moc nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
Jestli by spíš nepomohlo mu doladit jídelníček, protože jestli jí rohlíky s paštikou, je mu nějaký dávkování suplementů platný, jako mrtvýmu zimník :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 4:23 pm Předmět: |
|
|
vlkisekk:
smát se mu, to asi ne, každý začínal, ale dnes je ta doba taková, že celý fitness internet do každého cpe takové informace, že bez suplementů ani nemá cenu cvičt atd atd. Ale podle mě je rozumnější poradit, že suple nepotřebuje, ale spíš se zaměřit na jídelníček, jak psal Grimley.
DiamonD123:
 vskutku _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 4:25 pm Předmět: |
|
|
Schvalne kolika z vas co mu rika ze nic nepotrebuje lezi pixla proteinu nekde doma?
Jsou zbytecny, ale na to si kazdej prijde sam, co potrebuje a co ne. Kdyz uz je ma tak radsi poradte co s nema a nedelejte jakoby je mel splachnout do hajzlu. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|