Protein+BCAA+kreatin+maltodextrin - jak kombinovat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Protein+BCAA+kreatin+maltodextrin - jak kombinovat  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Protein+BCAA+kreatin+maltodextrin - jak kombinovat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ Tom3: já mám doma tři pixly momentálně :)) .... ale dávám si je na sváču na chuť :) Ano, každej si na to musí přijít sám, to máš pravdu, ale proč neporadit od podlahy, ale jen stroze napsat kdy brát doplňky. Já když začínal, taky jsem chtěl skoupit celej fitness shop, ale to základní mi unikalo - STRAVA. Jen jsem tomuhle borcovi chtěl ušetřit možná i pár let zbytečnýho bádání, ale dobře, ať řeší, kdy si dát gainer, místo toho, aby řešil, kde sehnat levnější maso, aby ho mohl mít víc ....
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak no . . .

Edit: Odpověď Tom3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud na tebe da tak proc ne.. muj prvni doplnek - kreatin - jsem si taky koupil jeste pred tim nez jsem vubec zacal cvicit
I ten nejhloupejsi cvicenec casem prijde na to, ze strava je #1
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Tak pokud na tebe da tak proc ne.. muj prvni doplnek - kreatin - jsem si taky koupil jeste pred tim nez jsem vubec zacal cvicit
I ten nejhloupejsi cvicenec casem prijde na to, ze strava je #1

Já kdybych si teď zpětně sečetl, kolik jsem utratil za doplňky, mohl jsem mít luxusnější kúru než má Lazar Angelov :)) ale zkušenosti předat nejde, každej si je musí získat sám, tak už mlčím a omlouvám se, že jsem chtěl jen poradit, že místo řešení pěti druhů doplňků je lepší se zaměřit na kvalitní jídlo :)
Tom3

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to chapu, nic proti tobe taky jsem dal za doplnky tisice a stejne to pomalu nejde videt
Blackoff

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Schvalne kolika z vas co mu rika ze nic nepotrebuje lezi pixla proteinu nekde doma?
Jsou zbytecny, ale na to si kazdej prijde sam, co potrebuje a co ne. Kdyz uz je ma tak radsi poradte co s nema a nedelejte jakoby je mel splachnout do hajzlu.

Zrovna po dvou a půl letech cvičení uvažuju nad tím, že zkusím bcačka, žádnou jinou pixlu jsem doma nikdy neměl..

Běžet je spláchnout do hajzlu je blbost, ať je v klidu dobere, ale příští měsíc může ušetřit dvojku za suple a koupit krásných deset kilo hovězího...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 10 kilo hovězího mu bude stejně tak k prdu jako ty suplementy, pokud nebude vědět jak to poskládat. To už bych mu radši poradil ať ty peníze investuje za nějakého kvalitního trenéra.
Majk91

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně, že jídelníček je to hlavní. Ten si myslím, že mám celkem nastudovaný, ale můj problém je prostě nedostatek svalové hmoty (hubené ruce, nohy atd).
Já do sebe čistě z jídla prostě nenarvu nějaké ty 1,5-2g bílkovin/1 kg váhy za den, jak se často doporučuje. Proto nevidím nic špatného na tom dát si jeden gainer po tréninku, případně ještě třeba protein během dne. Nějak výrazně to tělu neškodí a trénink je pak efektivnější.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jen tak ze zvedavosti, napsal bys sem svuj jidelnicek? Treba dnesni?:)
Majk91

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
A jen tak ze zvedavosti, napsal bys sem svuj jidelnicek? Treba dnesni?:)

Vstal jsem zhruba v 11.
12:00- brambory, smažený květák, salát, cottage
13:30-14:30 - trénink
14:30- gainer
15:45- 150g šunky, 2 vejce, 1 a půl tmavé housky, salát, kus sýra
17:00- brambory, květák, vejce
Vím, že tu chybí kus masa, ale dneska prostě nebylo.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majk91 napsal:
Tak jasně, že jídelníček je to hlavní. Ten si myslím, že mám celkem nastudovaný, ale můj problém je prostě nedostatek svalové hmoty (hubené ruce, nohy atd).
Já do sebe čistě z jídla prostě nenarvu nějaké ty 1,5-2g bílkovin/1 kg váhy za den, jak se často doporučuje. Proto nevidím nic špatného na tom dát si jeden gainer po tréninku, případně ještě třeba protein během dne. Nějak výrazně to tělu neškodí a trénink je pak efektivnější.

Presne tak, nestacis to ujist, vyuzij suplementy.Hubeni kluci potrebuji hodne jist a to se casem omrzi, pak je vice nez vhodne.Navic jedna se o lehcestravitelny zdroj bilkovin, setri travici soustavu, dobre se vdtrebava, ma vysokou biologickou hodnotu.Hovezi nemuzes jist porad, je to supr zdroj bilkovin, ale je tezce stravitelne, zbytky pak hniji ve streve.Idealni je 3-4 pevna jidla, 2-3 tekute nahrady stravy a je jedno jestli je to zacatecnik nebo pokrocily.Takove ty jidelnicky 5x maso s ryzi a na noc tvaroh, vedou tak akorat na hajzl a pozdeji k doktorovy.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majk91 napsal:

kolik vazis?
120 kilo?????
me vazne zajima tvuj jidelnicek
treba tenhle vikend

EDIT: vidim a je to bida
proc vstavas tak brzo?
(kdyby jsi vsat treba v 6 pekne se nasnidal apak jeste zapadl do postele...)
kdo chce hleda zpusoby...
Majk91

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Majk91 napsal:

kolik vazis?
120 kilo?????
me vazne zajima tvuj jidelnicek
treba tenhle vikend

Vážim 85, ale když jsem si to počítal tak v den, kdy jsem podle mě jedl celkem dost jsem dal okolo 100 g bílkovin, což není nejhorší, ale doplnit dalších 30-50 proteinem je pak ještě lepší. Přežírat se do padnutí fakt nechci.
Jídelníček 2 příspěvky výše.
To už mi teda přijde lepší dát v těch 6 protein než pak jíst tak 6x denně.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinove fakt
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majk91 napsal:

Presne tak, nestacis to ujist, vyuzij suplementy.Hubeni kluci potrebuji hodne jist a to se casem omrzi, pak je vice nez vhodne.Navic jedna se o lehcestravitelny zdroj bilkovin, setri travici soustavu, dobre se vdtrebava, ma vysokou biologickou hodnotu.Hovezi nemuzes jist porad, je to supr zdroj bilkovin, ale je tezce stravitelne, zbytky pak hniji ve streve.Idealni je 3-4 pevna jidla, 2-3 tekute nahrady stravy a je jedno jestli je to zacatecnik nebo pokrocily.Takove ty jidelnicky 5x maso s ryzi a na noc tvaroh, vedou tak akorat na hajzl a pozdeji k doktorovy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Protein+BCAA+kreatin+maltodextrin - jak kombinovat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: