|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
85 je relativne dost
ale porad plati, ze litr mleka ma 30g, tvaroh taky 30, jeden pekny rizek i 50...
podle me se to da bez problemu
ale kdyz chces, je to tvoje volba
(jeste bych se zameril na trening a odpocinek, tam muze byt taky chyba...treba to vstavani takhle pozde....) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Majk91 napsal: | Tak jasně, že jídelníček je to hlavní. Ten si myslím, že mám celkem nastudovaný, ale můj problém je prostě nedostatek svalové hmoty (hubené ruce, nohy atd).
Já do sebe čistě z jídla prostě nenarvu nějaké ty 1,5-2g bílkovin/1 kg váhy za den, jak se často doporučuje. Proto nevidím nic špatného na tom dát si jeden gainer po tréninku, případně ještě třeba protein během dne. Nějak výrazně to tělu neškodí a trénink je pak efektivnější. |
kolik vazis?
120 kilo?????
me vazne zajima tvuj jidelnicek
treba tenhle vikend
EDIT: vidim a je to bida
proc vstavas tak brzo?
(kdyby jsi vsat treba v 6 pekne se nasnidal apak jeste zapadl do postele...)
kdo chce hleda zpusoby... |
Nechapu, proc nekteri lidi tady porad nekomu rozmlouvaji suplementy, splitove treninky atd. Protein, gainer nebo kreatin jeste nikomu neublizili, ba naopak, dokazi zvysit kaloricky prijem rozumnym zpusobem, bez neustaleho se prezirani a noseni krabicek.Ono ve finale 20 gr. bilkovin z prasku vyjde levneji nez jinych zdroju.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ... ale porad plati, ze litr mleka ma 30g ... |
víš, kde těch 30g bílkovin (nebo spíše litr mléka) u většiny populace skončí, že ?
Jinak 85 kg mi nepřijde nějak moc, že by to nešlo ujíst... já zvládnu ujíst i 100-110 kg jenom na jídle. Ale je fakt, že suplementy mohou ulehčit trávení :o)
V dietě jsem se musel spíše držet, protože nebyl problém dát 3-3.5g na kilo skoro jenom z jídla to už to pak moc dobře netráví
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Co tím chceš říct ? že nejsem člověk ? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:20 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: |
Nechapu, proc nekteri lidi tady porad nekomu rozmlouvaji suplementy, splitove treninky atd. Protein, gainer nebo kreatin jeste nikomu neublizili, ba naopak, dokazi zvysit kaloricky prijem rozumnym zpusobem, bez neustaleho se prezirani a noseni krabicek.Ono ve finale 20 gr. bilkovin z prasku vyjde levneji nez jinych zdroju. |
rozmlouvam suplementy, protze myslim, ze to jde i bez nich
o splitovem treningu jsem nic nerekl
debata o cene je jedna vec, ale ani tady vahrat nemusis (kilo kureciho 100kc=cca300g bilkovin)
spis mi jde o to, ze spousta lidi hleda zkratky a mysli si ze to bez nich nejde
viz clovek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | vlkisekk napsal: |
Nechapu, proc nekteri lidi tady porad nekomu rozmlouvaji suplementy, splitove treninky atd. Protein, gainer nebo kreatin jeste nikomu neublizili, ba naopak, dokazi zvysit kaloricky prijem rozumnym zpusobem, bez neustaleho se prezirani a noseni krabicek.Ono ve finale 20 gr. bilkovin z prasku vyjde levneji nez jinych zdroju. |
rozmlouvam suplementy, protze myslim, ze to jde i bez nich
o splitovem treningu jsem nic nerekl
debata o cene je jedna vec, ale ani tady vahrat nemusis (kilo kureciho 100kc=cca300g bilkovin)
spis mi jde o to, ze spousta lidi hleda zkratky a mysli si ze to bez nich nejde
viz clovek |
Do Chorvatska taky nepojedes felicii bez klimy, ale octavii a tu klimu si zapnes, kdyz je ta moznost si tu cestu ulehcit.Kdyz ta moznost je, proc to nevyuzit. Kilo kureciho urcite nema 300 gr. Bilkovin, ale tak 200 a 100 kc stoji malo kde, u reznika 119 -139 bezne.4 vejce =24 g. Bilkovin, 12 kc, 100 gr. Kureciho = 20 gr. Bilkovin, 12 kc, 30 gr. Wpc, 22 gr. Bilkovin,12 kc, ty ceny jsou srovnatelne, uz ani ten tvaroh nebo eidam nevychazi nikterak levne oproti wpc
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:32 pm Předmět: |
|
|
Serte na syry, maso a vejce, nakupte wpc a chlastejte drinky, je to rychlejsi a nezaspinite tolik nadobi _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
vlkissek vzdej to - jemu to nevysvětlíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne červen 28, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
Myslím,že jste mu to pěkně znechutili...
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
vsude brecite ze je v bodybuildingu malo penez a pritom tady vsem hned napotkani prozrazujete ze jsou ty suple vlastne uplne k nicemu :D hamba vam :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|