čau, chci se zeptat na vaše zkušenosti a předem říkám, že půjdu k lékaři. Alei proto se ptám, je kterému.
Při drepech před dvěma měsíci mě prudce zabolelo v levém koleni (ostre pichnuti) které po odložení
činky přestalo. drepovat ale vyvolávalo další bolest. dojel jsem ještě klasický mt bez obtíží. koleno nijak nenapuchnulo ani nic podobného.
klidova bolest nebyla, pouze při pokusech o drep se zátěží koleno bolelo (místo směrem dolů až pod českou). takže sem nohy nechal měsíc v klidu a pak jel jen lehké přední drepy s bandazemi. koleno bolelo pozatezove, ale snesitelne.
před dvěma týdny sem šel běhat se psem jem sto metrů do prudkého kopce, bez bolesti) a na druhý den koleno bolelo i při chůzi. od té doby ux mě koleno otravuje i při vyslapavani a schazeni schodů.
zadne otoky ani nic podobného. Osobně tipuju jemne natrhly krizový vaz, podle toho jak to pichlo, ale nejsem odborník že...zároveň vim ze bez artroskopie nic nezjistí.
pokud máte někdo podobnou zkušenost tak dejte prosím vědět. případně kdo zná dobrého ortopeda v brne:) Diky