|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tlustoprd
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 7:13 pm Předmět: spalovač, cvičení a dieta |
|
|
Zdravim,
je mi 25, vážím 130kg na 186cm a rád bych s tím něco dělal. Mám poměrně fyzicky namáhavou práci, ve které trávím 12 hodin denně krom víkendů. Konkrétně od 7 do 19 hodin. Přes týden v podstatě nemám na posiluvnu absolutně žádný čas.
Momentálně jedu cvičební plán na cviceni-doma.cz konkrétně plán startovací (prosím, neberte to jako propagaci). Cvičím 6x týdně, jenom ráno. Do toho ještě intervalový trénink na rotopedu, taktéž 6x týdně večer po práci.
Teď se konečně dostávám k mému dotazu... Můžete mi prosím poradit nějáký spalovač, případně suplementy na podporu hubnutí ? Už jsem se naučil se kontrolovat v jídle + jsem změnil podstatě svůj jídelníček (každý den aspoň porci kuřecího masa v kombinaci s rýží, rýžovými nudlemi, brambory a zeleninou + pitná voda nebo karo).
Přečetl jsem k tomu spoustu článků, rad atd., ale přijde mi, že každý říká něco jiného a upřímně jsem z toho spíš zmatenej, než abych tomu rozuměl, proto žádám o radu zde.
Pokud by jste měli i nějáký tip na změnu cvičení nebo odkaz na vyzkoušený cvičební plán, klidně hoďte odkaz.
Mockrát děkuji za odpověďi !
S přáním klidného večera Tlustoprd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
doNny_

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
Jako spalovač je poměr cena/výkon nejlepší kofein + synefrin, klasicky v tabletách.
Pokud máš dost namáhavou práci a ještě 12, k tomu 6x týdně domácí cvičení a ještě večer rotoped, tak naopak aby to nebylo na škodu. To musíš jíst poměrně kvanta kvalitního jídla, i na tvou váhu, aby si zbytečně nepálil i ty svaly.
Já osobně bych třeba zkusil si najít čas na posilovnu, kde bys mohl strávit 3x týdně čas 1h FB tréninku (z toho jeden den o víkendu). Pokud ale tohle není možné, tak zkus to kardio trochu stáhnout, jednak ať nepálíš a druhak, abys mohl poté přidávat, až se to časem zpomalí.
|
|
| nahoru |
|
 |
GeorgeRo
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 10:05 pm Předmět: |
|
|
A jakou práci děláš? Jestli ty bys neměl spíš začít pořádně jíst, než řešit spalovač a další věci. Netýráš se hladem? Nechlastáš moc? Kde to nabíráš?
Tipnu si že v práci moc nepojíš, příjdeš domů a sežereš co vidíš.
A jinak sdílím stejný pocit jako ty, každý tvrdí něco jiného. Např. tady na Ronnie je hodně lidí, co vždycky nějak "poradí", ale sami problémy s váhou nikdy neměli.
Dobré by bylo, kdybysis změřil svůj výdej v te práci. Kup si sporttester, já mám Sigmu za 1000,- není s ním problém, s tím se ti změří v práci průměrný tep, z toho se dá vyčíst, kolik v ní spálíš. Jestli ale děláš tolik hodin času nějakou namáhavou práci, tak bych i dumal nad tím, jestli řešit nějaké kuřecí prsa s rýží a další kraviny, protože možná máš energetický výdej jako prase.
S tvojí hmotností si tipnu že můžeš mít výdej klidně takových 4500kcal, měl bys to zjistit - nevím jak by někdo do sebe dostal tolik energie kuřecími prsy a rýží
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
Napiš co přes den jíš. Tak se lépe radí :-) A jakou práci děláš? Dívala jsem se na to cvičení-doma.cz, a moc chytrá z toho taky nejsem, když to tam mají pod zámkem. Netuším totiž, co je to za cvičení, nebo za plány. Sice ses na to neptal, ale na spalovači to nestojí. Když už pomůžou, tak to je min. procento. Ještě jsem neslyšela, že by někdo řekl "Jo, tento spalovač mi pomohl" - možná tak na nakopnutí. A když už, tak bych jej zařadila později.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 11:03 pm Předmět: |
|
|
Na spalovac se vyser. Dej si doporadku jidlo a dej tomu hlavne cas. Jidlo je zaklad. Jidlo neprecvicis. Spalovac (pokud bude co k cemu) ti muze spis akorat uskodit, nakopnout ti spani, metabolismus, zkurvit zaludek (je narocnejsi na prijem tekutin, coz asi v praci nebudes mit cas vypit 8-10 sklenic vody za smenu), apod. Chce to jen spravne jist a mit disciplinu. Do sve prasoformy ses take nedostal za jeden tyden, tak nespechej. Byt to tak snadne, tak ma kazdy snovou postavu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|