Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No přál jsem Aldovi, protože nemám rád trashtalkery. Ale po tomto, kdy UFC narvala do propagace tohoto fihgtu po celém světě a potažmo i Alda tak obrovské prostředky a on po nezodpovědné přípravě nezodpovědně odstoupí mu přeju aby mu MCGregor nakopal prdel.

Proti Mendezovi nic, ale nevím kdo v případě jeho vítěztví stojí o Aldo-Mendez III (nebo kolik). Takže doufám že vyhraje McGregor ať to má nějakou šťávu. Sice by ty jeho bláboly pak byly k nevydržení, ale bylo by to nesrovnatelně lepší pro UFC a popularitu MMA obecně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin.L

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsichni delate jak kdyby ste v tom kempu s Aldem byli. Ke zraneni dojde raz dva. Aldo je masina, zaslouzenej champ. Doufam ze ted ircan vyhraje a jeste ho s Aldem uvidime.
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
vsichni delate jak kdyby ste v tom kempu s Aldem byli. Ke zraneni dojde raz dva. Aldo je masina, zaslouzenej champ. Doufam ze ted ircan vyhraje a jeste ho s Aldem uvidime.

to dúfame viacerí, a keď to ozaj vyjde a v októbri bude unifikačný zápas v Írsku, tak bookujem letenku akonáhle to ohlásia
Majesty

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RIP Conrad McGillicutty
Douglas

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ALdo vyydal prohlaseni, celkem s nim souhlasim. prevzato z mmadnes/s: http://www.profightersmagazine.eu/jose-aldo-vydal-prohlaseni-ve-kterem-nesouhlasi-s-prozatimnim-titulem/

citace:
Na 11. 7. jsem 3 měsíce trénoval 3x denně. Investoval jsem svůj čas, peníze, makal jsem s tréninkovými partnery z Brazilie a dalších zemí, dělal jsem to nejlepší a měl jsem top camp svého života, abych byl připraven 11 července znovu a to již po 8. obhájit svůj pás. Bohužel zlomil jsem si žebro, což dokazuje oficiální lékařská zpráva. Jen já, moje rodina, mí trenéři a kolegové vědí, jak tvrdě jsem pracoval, abych reprezentoval svoji zemi Brazilii. Mé rozhodnutí bylo učiněno ve vztahu k UFC a k fanouškům, kteří mě dnes vidí jako nejlepšího pound-for-pound bojovníka na světě. Nemohl bych bojovat na 100% s tímto zraněním, které by se mohlo ještě zhoršit při prvním úderu na žebra. Mnoho lidí mi řeklo, ať bojuji a že mohu udělat velké peníze, ale já se neprodám za žádné peníze bez ohledu na to kolik jich je. Bojuji s láskou a bojuji pro moji zemi. Peníze přicházejí, jsou jako stín a pokud se budete pohybovat kupředu, tak vás následují. Jednoho dne prachy skončí, ale věci co dělám, zůstanou součástí historie a to je mnohem víc. Jsem UFC šampion od dubna 2011. Obhájil jsem svůj pás 7x za 4 roky a v tomto roce to bude po 8. !! V průměru tedy 2x ročně. To navíc nezmiňuji WEC, která je součásti Zuffa jako UFC, kde jsem se stal šampionem v roce 2009 a tento pás obhájil 2x v necelém roce. Proto prostě nemohu souhlasit s rozhodnutím UFC o prozatímním šampionovi. UFC toto rozhodnutí odvolává na mé zranění u jiných obhajob, celkem 5x. Pokud by se uskutečnily tyto zápasy, měl bych 3 obhajoby ročně, tedy 12 obhajob za 4 roky. To je frekvence obhajob, kterou UFC po žádném šampionovi nikdy nechtěla. UFC zřídka kdy dělá více obhajob v roce, tohle prostě není důvodem. UFC je soukromá společnost, která takto pracuje, nemůžu si tedy stěžovat, pouze říkám, že s tím nesouhlasím. Můj soupeř je muž, který napodobuje charakter herce ze seriálu (Travis Fimmel v seriálu Vikingové). Chce jím být takže se asi stydí za to kým doopravdy je a proto někoho napodobuje, včetně stylu a tetování. Je to směšné. Octagon je moje království a v octagonu je místo pouze pro jednoho krále a tím jsem stále já. Pokud zde chce figurovat ok, ale je jen joker. Pokud porazí Chada, jediná věc kterou bude mít, je pás na hraní pro své opilé přátele v barech v jeho zemi, to je přesně to co představuje prozatímní pás: hračku.
Šampion může být jen jeden a to jsem teď já.“
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jedno je isté, sám si to nepísal hehe, ale silné prehlásenie
Douglas

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
jedno je isté, sám si to nepísal hehe, ale silné prehlásenie

Ohledne ceho silne? Nevim nic o te postave z Vikingu, to de uplne mimo me, takze jestli se do nekoho projektuje nevim, ale treba s tim prozatimnim pasem ma recht, sami bojovnici to, az na vyjimky, moc neprozivaji.
S tema cislama je to jen matematika, i kdyz museli posunout zapas, tak Aldo stihl obhajovat s normalni frekvenci a ted to nejspis stihne taky. Fakt doufam, ze ten irskej sasek dostane na prdel a s nim i trochu cela UFC, ktera se kvuli penezum opet posunuje spis k enterteinmentu, nez k serioznui organizaci. Driv bych byl rad, ze nekdo z Evropy bude mit pas, ale takhle nasilne se mi to teda moc nelibi.
esprit

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co je na tom nasilne? keby porazil alda, je zasluzeny sampion. neviem ako niekto moze mat titul nasilne mozno dostal title fight dost rychlo ale potvrdil skill a pre ufc generuje plno penazi. len blazon by to nevyuzil.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to jedno, budem sa len smiať, ako opäť vytrie haterom rybník
Douglas

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

esprit napsal:
co je na tom nasilne? keby porazil alda, je zasluzeny sampion. neviem ako niekto moze mat titul nasilne mozno dostal title fight dost rychlo ale potvrdil skill a pre ufc generuje plno penazi. len blazon by to nevyuzil.

keby bolo v rici forum, nemosel by si pisat sem
Neporazil nikoho z aktualne top 5 v kategorii a jde o titul, to mi prijde celkem dost nasilne. Tlaci ho tam, pac umi udelat show, kdysi se takhle vsude vesral Sonnen. A ano, je to kvalitni bojovnik a to jak se umi prodat hraje v profi sportu svou stale vetsi a vetsi roli, ale to jak UFC chce za kazdou cenu aby sel o titul proste je nasilne. Nevim jak bych to nazval jinak. Jestli si to vybojuje je mozne a tezko neco namitat, ale tu sanci kterou aktualne ma, si nezaslouzi. Jeste bych pochopil toho Alda, pac divize je jinak asi vycistena, ale jit bez nej o interim titul je za techto kolnosti kravina.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Ok, hater se chechta haterom, ale necht.
Muzes mi odpovedet v cem je to teda silne prohlaseni a klidne i jak jsi poznal, ze to nepsal on?
Kdyz muze ucitel psat jak vocas, proc by takove prohlaseni nemohl vydat mma fighter? Notabene kdyz hovno poznas jetli a jak je to obrousene a poupravovane z brazilske portugalstiny do anglictiny a z anglictiny do cestiny...
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglasi pozri si cestu ostatných k titulu z minulosti, napríklad Frankieho, floriana a aj chada, ked išli o titul, potom píš, conor má v súč. jasne legitímny nárok na titleshot, to je bez diskusie, hype k tomu napomohol, ale je to len dobre pre všetkých, z polozabudnutej divízie je teraz pomaly jedna z najsledovanejšia, môžu mu ďakovať, čo by dal taký mighty mouse, keby mal charizmu a selfmarketing conora a inak úsmevné je, že Aldo odkazuje na vikings, keĎ sa sám neraz prezentuje aj hláškami a oblečením ako Al pacino zo Scarface hehe, Conor má podobne šialený pohľad jak Flimmel vo Vikings, čo je len dobre.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Turakam napsal:

Ok, hater se chechta haterom, ale necht.
Muzes mi odpovedet v cem je to teda silne prohlaseni a klidne i jak jsi poznal, ze to nepsal on?
Kdyz muze ucitel psat jak vocas, proc by takove prohlaseni nemohl vydat mma fighter? Notabene kdyz hovno poznas jetli a jak je to obrousene a poupravovane z brazilske portugalstiny do anglictiny a z anglictiny do cestiny...

to prehlásenie som čítal na americkej stránke, nie preloženú verziu, aldo, žiaľ, za tie roky ani basic english nezvládol...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
esprit napsal:

keby bolo v rici forum, nemosel by si pisat sem
Neporazil nikoho z aktualne top 5 v kategorii a jde o titul, to mi prijde celkem dost nasilne. Tlaci ho tam, pac umi udelat show, kdysi se takhle vsude vesral Sonnen. A ano, je to kvalitni bojovnik a to jak se umi prodat hraje v profi sportu svou stale vetsi a vetsi roli, ale to jak UFC chce za kazdou cenu aby sel o titul proste je nasilne. Nevim jak bych to nazval jinak. Jestli si to vybojuje je mozne a tezko neco namitat, ale tu sanci kterou aktualne ma, si nezaslouzi. Jeste bych pochopil toho Alda, pac divize je jinak asi vycistena, ale jit bez nej o interim titul je za techto kolnosti kravina.

Boha, každej ví, že ten prozatimní pás je ze sportovního hlediska kravina. Ale no a co? UFC se jen snaží aby ty obrovské prachy které investovali do propagace Alda a McGregora neproletěly zcela komínem a dát tomu náhradnímu zápasu co nejvyšší relevanci. Takže Aldo ať raději mlčí, on je ten který to posral. Každej mudruje jak je UFC jen byznys, ale potom nadává jak má málo peněz a chtěl by miliony. Bez UFC a jejich byznysu by se dnes ti stěžovatelé fackovali přinejlepším za 100 dolarů někde po putykách.
A to žebro je zlomené jen podle brazilských doktorů, podle Amerických je jen naražené, s čímž většina fighterů normálně fightuje když o něco jde.

Naopak McGregor ukázal celkem velké koule že jde do toho s Mendesem a riskuje všechno. 3 měsíce se připravoval na zápas s Muai Thai zápasníkem a teď mu tam na poslední chvíli šoupnou nejlepšího wrestlera.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Boha, každej ví, že ten prozatimní pás je ze sportovního hlediska kravina. Ale no a co? UFC se jen snaží aby ty obrovské prachy které investovali do propagace Alda a McGregora neproletěly zcela komínem a dát tomu náhradnímu zápasu co nejvyšší relevanci. Takže Aldo ať raději mlčí, on je ten který to posral. Každej mudruje jak je UFC jen byznys, ale potom nadává jak má málo peněz a chtěl by miliony. Bez UFC a jejich byznysu by se dnes ti stěžovatelé fackovali přinejlepším za 100 dolarů někde po putykách.
A to žebro je zlomené jen podle brazilských doktorů, podle Amerických je jen naražené, s čímž většina fighterů normálně fightuje když o něco jde.

Naopak McGregor ukázal celkem velké koule že jde do toho s Mendesem a riskuje všechno. 3 měsíce se připravoval na zápas s Muai Thai zápasníkem a teď mu tam na poslední chvíli šoupnou nejlepšího wrestlera.

Ano, Fertita by nemel na vyplaty. To je risk kazdeho sportu, ze se nekdo zrani, na startovce je napriklad i jiny zapas o titul, takze karta jako takova by urcite fiasko nebyla a UFC by to asi rozdychala nemyslis?
I kdyz jde o penize, tak by to melo mit nejaky rad a pravidla. To se takle jednou Arnold rozhodne ze si da zapas v UFC, sak ve filmu to kosi jedna dve. A protoze je hvezda a na ten zapas se bude chtit v primem prenosu divat kazdy, tak mu hned daji titulak, udelaji to na nejvetsim stadionu sveta, budou to prodavat po cele zemekouli a ouha Verdum si utrhne bicak na skotovce. Pac je v tom hafo penez tak Arniemu titulak nechaji, sice jen interim, ale nechaji. Ad absurdum jsem popsal co se ted deje.
Kdyz delas seriozne sport, mel bys dodrzovat pravidla, nebo aspon zdravy rozum a ne davat titulaky podle ksichtu a jak se ti to hodi. Je to jedna z definic sportu, sport ma cenu jen, kdyz se hraje podle pravidel, bez pravidel je to valka, nebo fraska.
A bez UFC by tu bylo verim vic organizaci a zapasnici by v konecnem dusledku diky konkurenci dostavali nejspis vic a nikdo by je nefasizoval smlouvama s reebokem apod.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: