Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 784, 785, 786 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zjistil jsem, ze kdyz do wpc protaku od 4f pridam vrchovatou velkou lzici malty a dextrozi, tak pak to ma konecne celkove dobrou chut ))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Zjistil jsem, ze kdyz do wpc protaku od 4f pridam vrchovatou velkou lzici malty a dextrozi, tak pak to ma konecne celkove dobrou chut ))

mě to celkem chutná i bez ničeho

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
CIZO

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mi přesvědčit sám sebe, že navzdory startu nové sezóny v Diablu 3 nemá cenu začít hrát. Docílil jsem toho tak, že jsem začal hrát Heartstone, což je hra asi tak 100x návykovější. Nejsem si jistý, jestli jsem udělal dobře.

Derek Poundstone
marzochi

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Totální peklo je, že hearthstone mužeš plnohodnotně smažit i na mobilu, to je už pak slušná prekérie :D Akorat škoda, že než se prokoušeš k nějakymu lepšímu baliku než obyčejný zoo, tak to bud trvá tisíc let nebo do toho musíš nasypat nemalý peníze.
CIZO

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Totální peklo je, že hearthstone mužeš plnohodnotně smažit i na mobilu , to je už pak slušná prekérie :D Akorat škoda, že než se prokoušeš k nějakymu lepšímu baliku než obyčejný zoo, tak to bud trvá tisíc let nebo do toho musíš nasypat nemalý peníze.

No... pravdou je, že se žena po tom mobilu už občas shání, nainstaloval jsem si to totiž na něm (respektive to nainstalova ona sama a tím se toho mobilu dobrovolně vzdala).

V čem je postup na mobilu pomalejší? Co jsem tak koukal, tak odměny, questy a prakticky všechno je úplně stejné.

Derek Poundstone
marzochi

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom žádnej rozdíl není, to sem myslel k HS obecně že sbírání karet trvá dlouho.
Ikee

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
No... pravdou je, že se žena po tom mobilu už občas shání, nainstaloval jsem si to totiž na něm (respektive to nainstalova ona sama a tím se toho mobilu dobrovolně vzdala).

V čem je postup na mobilu pomalejší? Co jsem tak koukal, tak odměny, questy a prakticky všechno je úplně stejné.

Ale neshání, co asi tak jiného by mohlo v jednu ráno v posteli ozařovat tvůj zaujatý blažený úsměv? Ale i tak doufám, že brzy vyfásnu v práci noťásek a svůj mobil tak vyměním zpět, než mi ho pán zavaří.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
v tom žádnej rozdíl není, to sem myslel k HS obecně že sbírání karet trvá dlouho.

Mě přijde stejně Arena zajímavější a na to žádné karty potřeba nejsou.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Steve23

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Totální peklo je, že hearthstone mužeš plnohodnotně smažit i na mobilu, to je už pak slušná prekérie :D Akorat škoda, že než se prokoušeš k nějakymu lepšímu baliku než obyčejný zoo, tak to bud trvá tisíc let nebo do toho musíš nasypat nemalý peníze.

Hustě, asi si koupim do práce smart founa kvůli HS xD
arkan

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No co, trochu se nepovedlo.

Google má ostudu, jeho algoritmus označil černošský pár za gorily Více na: http://www.zive.cz/bleskovky/google-ma-ostudu-jeho-algoritmus-oznacil-cernossky-par-za-gorily/sc-4-a-178880/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink *a
Majesty

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan napsal:
No co, trochu se nepovedlo.

Google má ostudu, jeho algoritmus označil černošský pár za gorily Více na: http://www.zive.cz/bleskovky/google-ma-ostudu-jeho-algoritmus-oznacil-cernossky-par-za-gorily/sc-4-a-178880/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink *a

ale jo
Balista

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě udělal přístup trenéra radost, tak to dávám sem..

http://hokej.idnes.cz/kondicni-trener-ales-parez-o-priprave-liberce-fa8-/hokej.aspx?c=A150703_073434_hokej_ot

Vaše názory?
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidíme v druhý půlce sezóny, neni nic horšího než kdyz po Vánocích kdy se láme chleba dojde šťáva. Nevím, jestli Liberec je takovej bouchačskej tým, aby všechny pobouchal a nasázel góly :) podle mýho názoru je to blbost :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Mě udělal přístup trenéra radost, tak to dávám sem..

http://hokej.idnes.cz/kondicni-trener-ales-parez-o-priprave-liberce-fa8-/hokej.aspx?c=A150703_073434_hokej_ot

Vaše názory?

Už jsem to psal kamarádovi na profil do komentu.
citace:
Tak to budu nadcházející sezónu bedlivě Liberec sledovat. Ono je sice hezké, že člověk stráví na ledě 40 s, ale rozhodující je taky rychlost regenerace během střídání a to zajišťují oxidační metabolismus, který se právě trénuje při vytrvalostních aktitivách. Sám to moc dobře znám, když jsem šel hrát po nemoci, tak jak dlouho mi trvalo, než jsem se na střídačce vydýchal nebo v tréninku mezi jednotlivými sériemi (při tréninkové přestávce totiž velmi rychle klesá aerobní kapacita, síla a rychlost ani tak moc ne). Navíc co taková srdeční hypertrofie s dilatací komor? To asi pan Pařez nepovažuje za výhodu a má radši malé, méně výkonné srdíčko, které ale tu hromadu svalstva moc dobře neokysličí a kluci se budou rychleji na ledě zakyselovat.
S tímto přístupem bude muset Liberec zvolti taktiku: "První dvě třetiny je totálně převálcujem a třetí třetinu budeme doufat, že soupeř nedorovná výsledek." Ale možná se pletu a chlapec ví, co dělá.
PS: Ty řeči o barvivech v pivu atd.... když si zajde na kvalitní točený, tak žádná barviva a cukry (myšleno použito při výrobě piva) tam nenajde. Pokud bude pít lahvovýho Radlera, či jiný patok, tak to je jasný. :)) A zatracovat víno je škoda. Teda pokud to není během přestávky mezi třetinami. :-D

Mít celou letní přípravu založenou hlavně na vytrvalosti je pro hokejky určitě nesmysl, ale zatracovat ji, je zase, dle mého názoru, opačný extrém.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 784, 785, 786 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: