Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 785, 786, 787 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
medwed

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me se tenhle pristup libi moc a sem rad ze se i na tak vysoke urovni v tak popularnim sportu jako jsou hokejky prosadi nekdo s takovymi nazory

problem vsak je ze pokud se jim nebude vysledkove darit tak prvni na co to svedou je to ze v lete nebehali miliony kilometru protoze "takhle se to prece ma delat..." a pan trener pujde od valu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
me se tenhle pristup libi moc a sem rad ze se i na tak vysoke urovni v tak popularnim sportu jako jsou hokejky prosadi nekdo s takovymi nazory

problem vsak je ze pokud se jim nebude vysledkove darit tak prvni na co to svedou je to ze v lete nebehali miliony kilometru protoze "takhle se to prece ma delat..." a pan trener pujde od valu

To je pravda, tímto si vytvářejí i jisté alibi.
medwed

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

při tréninkové přestávce totiž velmi rychle klesá aerobní kapacita, síla a rychlost ani tak moc ne

ja si prave myslim ze tohle ale funguje i naopak tzn ze ta aerobni kapacita jak rychle jde dolu tak rychle zas vyleti nahoru kdezto sila jako takova leze nahoru pomaleji ale diky tomu i pomlaeji klesa takze kdyz to vemu mam dva hrace kde jeden ma velkou silu a mensi kapacitu a druheho ktery ma sice super tu kapacitu ale horsi silu - toto je stav po "suche" priprave no a pak zacne priprava specificka pro dany sport + sezona a ja verim ze ten s vetsi silou sice nedosahne tak vysoke aerobni kapacity jako ten druhy ale rychle se k ni priblizi kdezto naopak to fungovat nebude

a myslim ze u tveho prikladu s nemoci mi das za pravdu ze se ta uroven rychle vratila?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
eSko napsal:

při tréninkové přestávce totiž velmi rychle klesá aerobní kapacita, síla a rychlost ani tak moc ne

ja si prave myslim ze tohle ale funguje i naopak tzn ze ta aerobni kapacita jak rychle jde dolu tak rychle zas vyleti nahoru kdezto sila jako takova leze nahoru pomaleji ale diky tomu i pomlaeji klesa takze kdyz to vemu mam dva hrace kde jeden ma velkou silu a mensi kapacitu a druheho ktery ma sice super tu kapacitu ale horsi silu - toto je stav po "suche" priprave no a pak zacne priprava specificka pro dany sport + sezona a ja verim ze ten s vetsi silou sice nedosahne tak vysoke aerobni kapacity jako ten druhy ale rychle se k ni priblizi kdezto naopak to fungovat nebude

a myslim ze u tveho prikladu s nemoci mi das za pravdu ze se ta uroven rychle vratila?

Tak určitě něco na tom bude, ono už to plyne z genetické podmíněnosti některých motorických schopností. Viz taková koordinace a rychlost jsou velmi geneticky podmíněné, takže člověk nadaný k těmto schopnostem se bude při tréninkové přestávce zhoršovat výrazně pomaleji než jeho protějšek. Aerobka je velmi dobře trénovatelná, tam ta genetická podmíněnost není tak vysoká.
Na hokeji jsem to viděl dnes a denně. Talentovaní kluci přišli po nemoci a maximálně se zadýchávali více, ale rychlost a síla se jim neztratila. My, hubení kluci, když jsme onemocněli, tak nás to stálo měsíc dřiny, než jsme se dostali tam, kde jsme byli.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska celý odpoledne koupání v Radotíně v biotopu, zejtra budu celej den skákat do bazénu doma. Obojí má svoje výhody. Ale v tomhle počasí to snad ani jinak než u vody nejde. Má někdo nějaký tipy na dobrý místa ke koupaní okolo Prahy směrem na jih? Slapy znám dobře i když vlastně letos jsem ještě nebyl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pocasi... a klidne at se jeste o 10 stupnu otepli
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska na koupáku a super. Jen nechápu, proč se lidi serou na skokánek, když nemaj v plánu skakat.

Teď bych uvítal, kdyb trošku zapršelo a ochladilo se.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
http://zpravy.idnes.cz/vysledky-reckeho-referenda-dff-/zahranicni.aspx?c=A150705_183409_zahranicni_neh#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Jen doufám, že to žabožrouti a skopčáci neposerou

už je to dávno připravený a nové drachmy už byly vytištěné v britské tiskárně cenin, řecká centrální banka už je má dávno ve svých podzemních trezorech...
Petey

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

mat ta po ruke, ta ta zarezem ja nenavidim vsetko nad 22 stupnov, trpim jak pes
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja trpim jen pri cviceni a vecer doma, kdy je tady strasny dusno, protoze byt mam smerovanej na jih a prakticky od 13 hodin az do vecera sem pere slunko, ale kdyz jsme venku na primem slunku, tak je mi uplne bajecne :)
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Draper napsal:

mat ta po ruke, ta ta zarezem ja nenavidim vsetko nad 22 stupnov, trpim jak pes

Vedro musíš ignorovat. To jsem se naučil, když jsem stopoval v Itálii.
Jinak, mě 30C+ hodně vyhovuje. Dobře se u toho hubne. Jediná nevýhoda je, že je člověk ulepený. Jinak, veškerá pozitiva. Obvzláště, když kolem tebe projde hezká holka
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis, ze ma to teplo primy vliv na spalovani tuku nebo spis jen to, ze se vic potis cili se odvodnujes?
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Myslis, ze ma to teplo primy vliv na spalovani tuku nebo spis jen to, ze se vic potis cili se odvodnujes?

Nemám moc velký hlad a mám menší chuť na sladké
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Draper napsal:

Nemám moc velký hlad a mám menší chuť na sladké

Jo jasne to me napadlo, i presto ze je to celkem obvykly jev, ktery jsem ja osobne ovsem nikdy nezazil. Ba naopak ted v lete mam vyssi vydej energie cili i vetsi hlad.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 785, 786, 787 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: