|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mikex2
|
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:19 am Předmět: |
|
|
Šok ! Teda jen pro mě. Na podzim končí aplikace brokerjet České spořitelny. To se jim teda povedlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 10:56 am Předmět: |
|
|
Stihol som si ešte dodatočne objednať výtlačok Kolosálneho Conana, čo teraz vyšiel, nádherná kniha, 1200+ strán, 6kg, proste pre fanúšika cimmerana absolútna povinnosť a zároveň radosť
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne čt červenec 16, 2015 11:00 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 1:43 pm Předmět: |
|
|
Napadá mě Fio nebo Patria.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 7:39 am Předmět: |
|
|
Moje klientka před chvíli s přehledem vyhrála juniorský MS v jedné atletické disciplíně, což mi udělalo ohromnou radost.
S takovýma lidma je práce i zábava, dřela jako blázen, do ordinace chodila klidně před 6 ráno když to jinak nešlo. No už i příští rok se máme v Riu na co těšit _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 18, 2015 7:46 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Moje klientka před chvíli s přehledem vyhrála juniorský MS v jedné atletické disciplíně, což mi udělalo ohromnou radost.
S takovýma lidma je práce i zábava, dřela jako blázen, do ordinace chodila klidně před 6 ráno když to jinak nešlo. No už i příští rok se máme v Riu na co těšit |
Málo spala, když k tobě chodila před šestou, zanedbala regeneraci. V Riu prohraje a bude to jen tvá vina
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
Evidentně více než jen zdárně. :) :) Gratuluju Tome! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 9:14 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Evidentně více než jen zdárně. :) :) Gratuluju Tome! :) |
Díky Ronnie! :) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|