|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lyky
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 8:27 am Předmět: Crossfit a vyziva |
|
|
Ahoj.
Hraju na nizsi urovni fotbal. Zacal jsem k tomu cvicit crossfit, snazim se chodit 4-5x tydne. Protoze na podobny silovy trenink nejsem zvykly, zacala se u me dostavovat unava, spim i 10 hodin denne a i presto jsem pak cely den unaveny, trenink nemuzu jet na 100%, chybi sila.
Nemuzu si dovolit nabirat extremne velke svalstvo, hraju fotbal.
Prosim o radu, jake doplnky zvolit pred a po treninku, abych mel na trenink energii a zaroven moc nerostl. Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 8:49 am Předmět: |
|
|
ako sa stravujes? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
lyky
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:08 am Předmět: |
|
|
nepocitam zadne pomery a vahy, ale jak jsem zacal cvicit, omezil jsem sacharidy odhadem na polovinu obvykleho...masa od te doby snim 2x vice, hlad mam z toho poradny...k tomu zelenina ovoce, zadne suplementy...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
| lyky napsal: | | nepocitam zadne pomery a vahy, ale jak jsem zacal cvicit, omezil jsem sacharidy odhadem na polovinu obvykleho ...masa od te doby snim 2x vice, hlad mam z toho poradny...k tomu zelenina ovoce, zadne suplementy... |
A proč? Ty začneš mít větší výdej, omezíš příjem, a pak to chceš nějak uhrát na doplňky? Kde je logika? :) Výstup takového přístupu ke stravování bude pochopitelně nedostatek energie a pocit únavy. Sacharidy navyš zpátky alespoň tam, kde byly. A za 14 dní napiš, co se změnilo. Pokud je to stejný, dej si ještě více jídla. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
lyky
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | A proč? Ty začneš mít větší výdej, omezíš příjem, a pak to chceš nějak uhrát na doplňky? Kde je logika? :) Výstup takového přístupu ke stravování bude pochopitelně nedostatek energie a pocit únavy. Sacharidy navyš zpátky alespoň tam, kde byly. A za 14 dní napiš, co se změnilo. Pokud je to stejný, dej si ještě více jídla. |
rekneme ze muj prijem pred byl 70ku30 sacharidy/bilkoviny - odhadem
a sacharidy vylozene spatne, sladke, pivo, spousta bileho peciva
tohle vsechno jsem vyhazel a zbylo vse ostatni jako tmavy chleb, ryze, brambory
a ted jsem spocital treba vcerejsek, ktery jeste pamatruju a bylo to 100bil/100tuky/70cukry
mam teda navysit sacharidy na 200?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
70g sacharidov denne a ty sa divis? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:50 am Předmět: |
|
|
kolik vazis ? me prijde ze moc nejis teda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
lyky
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | kolik vazis ? me prijde ze moc nejis teda :D |
93kg na 187cm
chtel bych sundat 10 kg - prave proto jsem omezit ty cukry, protoze mesic jsem cvicil a zral jako doposud a vysledek byl stejna vaha a plne triko ramen...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
ono se nesmis divit ze když jsi doted hral jenom fotbal a ted zacnes s crossfitem kterej je hodne o vzpirani ze ti narostou ramena. Nejlepsi je podle me si zpocitat kolik toho denne potrebujes třeba na kalorických tabulkách a bejt -500 deficit a musí to jit.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
| lyky napsal: |
a ted jsem spocital treba vcerejsek, ktery jeste pamatruju a bylo to 100bil/100tuky/70cukry
|
Neprepocital ses?
100*4 + 100*9 + 70*4 = 1580 kalorii
To je tak pro 50 kg holku, ne pro 90 kg chlapa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|