Strava při ranním kardiu na lačno

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strava při ranním kardiu na lačno  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Strava při ranním kardiu na lačno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
levorrad

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 3:39 pm    Předmět: Strava při ranním kardiu na lačno Odpovědět s citátem

Zdarec, chtěl bych vědět, jestli si mám dát něco před nebo po kardiu, které provádím tak 10 min. po probuzení, abych zabránil rozpadu svalové hmoty. Kardio na rotopedu caa 30-35 min konstantním tempem při střední intenzitě nebo popřípadě intervalově. Můžete mi napsat, jestli je potřeba něco jíst, kdy to jíst, suplementy nebo popřípadě jaký normální potraviny?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak buď jdeš kardio na lačno, nebo se něčeho najíš a už to na lačno není Musíš se rozhodnout. Jinak žádnýho rozpadu svalový hmoty bych se vůbec nebál
levorrad

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tím na lačno jsem myslel, že před tím bych nejedl normální jídlo, ale četl jsem, že někdo doporučuje třeba si vzít před kardiem např. 10g BCAA. A když bych se teda nebál toho rozpadu, tak co byste doporučovali sníst po tom a za jak dlouho? Já běžně snídám chleba s medem, ovesnou kaši s jogurtem, nějaký ovoce, tak jestli prostě nemám nic brát před ani po kardiu a prostě se třeba za půl hodinu po kardiu nasnídát?
mia.cw

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jedete 30-35 minut, o rozpad svalové hmoty bych se moc nebála. Svalové bílkoviny se ve větší míře začínají rozkládat až po hodině nepřetržité fyzické aktivity. Pro klid duše ale před tréninkem můžete zařadit BCAA, nebo protein + kokosový olej.

Za jak dlouho dát snídani záleží na cíli - pokud chcete hubnout, doporučuje se hodinu poté nejíst. Pokud jen udržujete postavu, najíst se můžete za 20-30 minut, kdy se trochu uklidní sympatikus. Chleba s medem asi nebude tou nejideálnější volbou - chybí tam bílkoviny. Vhodná je ta ovesná kaše s mlékem, trochou ovoce a ořechy. Nebo si můžete dát chléb (celozrnný či žitný) s šunkou nebo sýrem a zeleninou. Další variantou jsou vejce + chléb + zelenina.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: