|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:01 pm Předmět: |
|
|
Drepr ma pravdu
tvuj a jeho log jste svetlymi stredobody meho vesmiru
a pak jeste ubrecenej Diamond, to se pak hned citim lip _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Zlata dne čt červenec 23, 2015 8:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
nechci se vam vtirat do vzájemných lichotek, ale neměla bys používat spíš alavis triple blend než animal flex? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | nechci se vam vtirat do vzájemných lichotek, ale neměla bys používat spíš alavis triple blend než animal flex? |
ALavis mam doma taky, ale doberu animal :) mam ho načnutýý _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
ííhahá ahá:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
Taky miluju shazovacky u upazovani. Vzdycky si rikam, ze je nepojedu, kdyz jsem v tom objemu, at to zbytecne nevypaluju, ale vzdycky kdyz tam vidim lezet ty lehci cinky, tak po nich hrabnu. Ten pocit v ramenecha je pak bozii _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tak už taky rameno? : ( Dej si radši pauzu, ať zregeneruješ, já mám v práci každý den tak 3-4 lidi s problémem v rameni, od burzitid, entezopatii po ruptury rot. manžety...dávej na sebe trošku pozor :) Vím o čem mluvím, sama jsem po 4 mesíční nucené pauze :D jinak jsem se trošku inspirovala, jak nemůžu jet váhy, tak jsem začala jet shazované série apod. to už jsme nejela milion let a napumpování a pálení je luxusní teda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
24.7. Záda + kardio
dneska trénink ve třech se svěřenečkou (na moji fb strance jako sportovce ji najdete https://www.facebook.com/zlata.bodyfitness  ) a s borcem Kirem (kirobeast na isntagramu koho by zajimalo ) Byl to užasnej trenal, pousta pozitivní energie, nahecovanost, podpora, dopomoc, motivace jako blázen  úžasný. Po včerejším vykašení ramen..bomba
shyby s dopomocí
8x
8x
8x
Přítahy osy v předklonu na box
12x 30kg
12x 40kg
12x 50kg
10x 50kg
Hammer podhmatem
12x 30kg
12x 40kg
10x 50kg
10x 50kg
Přítahy jč v předklonu
12x 17,5kg
12x 20kg
12x 22,5kg
10x 25kg
10x 25kg
Pullover na horní kladce proplýma rukama
15x 60lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
shazovaná 6x 80lbs, 6x 70lbs, 6x 60lbs, 6x 50lbs, 6x 40lbs, 15x 30lbs
a na přání Anitky znovu ( ta holka je podobnej psychopat jako ja :D :D nebezpečný) Shazovaná 6x 80lbs, 7x 70lbs, 8x 60lbs, 9x 50lbs, 25x 30lbs!!!  Nateklina :D :D :D
pak pózovačka
a 50min kardio _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so červenec 25, 2015 3:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 1:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|