|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | OT: Marťule promiň za OT |
JAKO BAVITE ME EPICKY, ale trochu mi zasíráte log drahouškové
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 10:28 pm Předmět: Re: Log by martule - žeby? |
|
|
| Martule napsal: | | ..bezne doma mivame pres 30 stupnu a to je pro me vazne trapeni.. |
Tohle mám úplně stejně, taky se v těch vedrech nedokážu pořádně vyspat. Zlatejch 20°C.
| Martule napsal: | | Nejsem zvykla moc na suplementy,prakticky krom ukrutnyho zaveru pred soutezi to do sebe praktifky neladuju, nicmene dneska rano sem posbirala zbytky, co sem doma mela a dala sem smrtelny kombo synephrine,kofein,c4,glutamin,arginin,kafe |
Prej nejsem zvyklá. Tak to já jsem ještě panic. Z toho, cos napsala, jsem v životě měl jen kofein a to ještě ne v rámci tréninku.
A ještě něco k tomu splitu. Nepřijde mi moc vhodný odjet ramena+ruce a druhej den na to kozy+záda a nohy až nakonec. Podle mě by bylo mnohem lepší dát nohy doprostřed. Ale možná je tam nějakej skrytej podtext, kterej nevidím.
Jinak samozřejmě přeju, ať tě to hlavně baví a nejsou žadný zranění, abych byl i trochu milej. Přece jenom nejseš Kuba. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 5:30 am Předmět: Re: Log by martule - žeby? |
|
|
| madball napsal: |
A ještě něco k tomu splitu. Nepřijde mi moc vhodný odjet ramena+ruce a druhej den na to kozy+záda a nohy až nakonec. Podle mě by bylo mnohem lepší dát nohy doprostřed. Ale možná je tam nějakej skrytej podtext, kterej nevidím.
Jinak samozřejmě přeju, ať tě to hlavně baví a nejsou žadný zranění, abych byl i trochu milej. Přece jenom nejseš Kuba. |
ahoj madballe
má a nemá to skrytej podtext jedna věc je, že vždycky to nejezdím tak, jak tady píšu...přesně tak, že odjedu tyhle 3 treningy a nasledne dam pauzu, ale vetsinou prave rvu tu pauzu mezi ty ramena a kozy... za ty roky uz mam vypozorovany, že ramena po prsach jet nemuzu,obracene to ale funguje a do jisté míry mě to limituje, což je v mým příípadě dobře, protože prsa me cvicič hrozne bavi, cvicim je rada, hodně cviku a to na ukor partii,ktery potrbeuju procvicovat mnohem vic , takže je v tom skrytej podtext ..proto i ty prsa ted vetsinou davam se zadama, abych si uvedomila, co je v tom treningu ta hlavni cast... a taky kdyz jedu zada, nakonec obvykle pridavam este neco malo na zadni cast noh, ktery lehce predunavim den pred treningem noh....dost se mi osvedcilo jet dva dny po sobe lehce a nasledne tezce nohy... netrpi tolik klouby, uz to jen dorazim (a spodni zada zatim kupodivu NP)...takze z prvni hlediska to zrejme smysl nedava, nicmene pro me je to nejakym zpusobem poskladany tak,aby mi to zakazalo delat urcity blbosti,ktery mam v oblibe treba hodinu cvicit prsa, ktery bodyny nepotrebujou a pak osudlat zbytek
samozrejme tak za mesic, mesic a pul treningovej split prekpou bud na tezko lehkej, nebo partie poskladam jinak... ja ne moc dlouho rada jedu stejnej split i styl treningu....
jinak moc dekuju za přání a i smysluplnej komentář...narozdíl od těch spamerů, co tady řešej procentní zastoupení heteráčů v blůdžymu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 11:10 am Předmět: Log by martule - žeby? |
|
|
24.7.2015 - RAMENA, RUCE, KARDIO - den 2!
no, ráno se mi teda moc nechtelo, nebylo mi uplne nejlepe,ale nakonec sem se premohla a paráda, sedlo
RAMENA
1)TLAKY s JC
12x10kg
12x12,5kg
12x17kg
10x17kg
4x20kg s lehkou dopo
10x10kg + 6x5kg
- s tema 20tkama sem to dneska moc neodhadla, moc sem to predunavila..ale tak aspon sem si na ne sáhla,pro dobrej pocit..  (technika u všech serii vic než slušná, neprasila sem to  ..na tlaky si davam dycky zaležet)
2) UPAZOVANI S JC + PREDPAZOVANI S KOTOUCEM
15x2,5 kg + 12x5kg
10x5kg + 10x10kg
10x5kg + 10x10kg
10x5kg,7x2,5kg + 10x10kg,5x5kg
8x5kg + 10x5kg
- naposledy sem začínala upazovanim tezkym stylem, dneska sem se primarne zamerovala na predni delt, takze bocnaky spis lehceji..ale i tak to byl peknej hnus
3) UPA s jc ve visu
4x2x10x6kg - na doražení
4)ROZPAZOVANI V PREDKLONU
12X2,5KG
10X4KG + 6X2,5KG
8X4KG + 6X2,5KG
12X2,5KG + 10XBW negativni...
PACKY (zatim..podzeji doufam pracky  )
1) TRICEPSOVY KLIKY MEZI LAVKAMA
4x20xBW ... předúnava
2) FR.TLAK + UZKEJ BENCH
20x10kg + 15x10kg
12x20kg + 10x20kg
12x20kg + 10x20kg
10x20kg + 10x20kg
-konecne mi na FR tlak zase roste sila..posledni dobou me ruce zdaleka nebavili tak,jako driv..jak tam nevidim poradnou svalovou definici, tak me to až tak nebavilo..ale ted aspon ta sila roste a az se to zacne trochu formovat, verim, že i nejaka ta motivace se dostavi!
3) BIC. SPODNI KLADKA - PROVAZY ZADY KE KLADCE + TRIC.STLACOVANI HK
20X12kg + 15X12kg
20X15kg + 15X15kg
20X17kg + 12X17kg,10X12kg
20X20kg + 10X20kg,10X12kg,10X7,5kg
8X25kg + 30X10kg
25X10kg hell pain..
- dřív sem nikdy moc tady ten kladivovej bic, zdvih zady ke kladce nejezdila, ale nedavno sem objevila jeho kouzlo a teď mě hodně baví... třeba to něco s těma mýma párátkama udělá ...
4)BIC.PROTISMERKY
4x12-8x10-17kg..
-prumer...nijak zvlast nenadchlo..uz nebol cukr ...
5)KLADIVA JEDNORUCKY
5X15-10X5-7,5KG
z pozustatku sil na doumpovani... ale asi to fungovalo..když sme lezla na kolo, tak sem nemohla obliknout mikinu pres ruce...  takže celkem spokojenost
kardio 35 min  boring as usual
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
25.7.2015 ZADA,PRSA, KARDIO
- doteď sem si říkala, jak je fajn, že mě skoro nic nebolí na to, že se až tak nešetřim a dneska sem se vzbudila jako totální mrzák..dva dny spožděná svalovka noh..ale brutální, ted uz začínám cítit i ruce...ramena mě naštěstí nebolej prakticky nikdy, max sou hooodne unaveny... a zítra očekávám ty dnešní záda a pak už budu asi vteřinu před rozsypáním
-každopádně ráno mi bylo hrozně špatně, hodně mě bolelo břicho, takže první půlka tréningu v opravdu ukrutnejch bolestech, ale jelikož mám vplánu na zbytek víkendu pláchnout, tak sem si potřebovala splnit..nicméně v půlce tréningu se to nejak chytlo, tělo se zahřálo, břicho lehce polevilo (ach my ženy  ) a s tréningem jsem spokojená, upřímně sem spíš překvapená, že sem měla i celkem sílu
ZÁDA
1) STAHOVANI LANA VKLECE + STHOVANI HK PODHMAT
20x10kg + 20x20kg
20x12kg + 15x25kg
20x15kg + 12x30kg
15x20kg,10x12kg + 10x35kg
30x12kg + 6x35kg,10x25kg
-parádní SS, krásně sem prohřála a napumpovala laty...
2) PRITAHY SPODNI KLADKY PARALEL
20x15kg
20x20kg
15x25kg
12x30kg
8x40kg
6x50kg + 10x25kg (posledni opako lehkej cheet)
3) PRITAHY JC PREDKLON
2x12x10kg
2x12x12kg
2x10x17kg
2x8x20kg
2x8x20kg
2x6x25kg
2x12x12kg
-dokonce i slušná technika, vyjimečně sem procitila stejne obe ruky..mam jednu pulku těla silnejší (skolioza) a často cítím silový rozdíly..dneska dobrý... obě strany fungovaly dobře :D
4) PRITAHY OSY V PREDKLONU
20x10kg
20x20kg
12x30kg
8x40kg
8x40kg
8x40kg
15x10kg
5) HYPEREXTENZE S BW
3X15xBW nakonci par vterin kontrakce
- jen tak na doražení... nechci moc přetěžovat spodní stranu zad..
PRSA doplnkove
1) TLAKY INCLINE
20x10kg
15x15kg
12x17kg
10x17kg
8x20kg
6x20kg
12x15kg
-většinou jezdím skoro pořád i benč, dneska byl plnej a kupodivu tam cvičilo i slušný osazenstvo,tak sem je nechala,ať si hrajou... prsa dneska jen tak abych si splnila, pro me nepodstatna partie, proto sem je davala až na konci treningu,abych na ně už neměla moc sílu a zbytečně to nehrotila...
2) ROZPAZKY NA ROVNE S VYTACENIM MALIKOVE HRANY
15x5kg
12x7,5kg
10x10kg
10x10kg na kre
10x7,5kg
3) SPODNI KLADKA JEDNORUC - KONTRAKCE
3x2x10-12x7,5-10kg
Břicho nebylo ... bohužel..next time...
Kolo 20 min... (klasicka nuda)...
.spokojenost, mam splněno, s čistým svědomím se vydávám na úprk z Brna, zítra zasloužený volno a regenerace...odpondělka zase nanovo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
| citace: | | 6x50kg + 10x25kg (posledni opako lehkej cheet) |
nj ta tva technicka preciznost Ja cheatuju 80% treninku a taky si to sem nepisu :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | 6x50kg + 10x25kg (posledni opako lehkej cheet) |
nj ta tva technicka preciznost Ja cheatuju 80% treninku a taky si to sem nepisu :D |
víš,že su poctivka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|