|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| koupili byste si tekutý vaječný bílek kdyby byl k dostání zde v e-shopu? |
| ANO |
|
59% |
[ 28 ] |
| NE |
|
40% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
LaFontaine

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
Je to napsaný na té etiketě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
| LaFontaine napsal: | | Je to napsaný na té etiketě. |
tak urcite se to za 2 dny v lednicce zkazi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
EDIT:
PC s DPH 79.86 Kč
trvanlivost po otevření cca 20 dní _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Naposledy upravil MilanaliM dne pá červenec 24, 2015 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
Drapere, nezdálo se ti že to už po tolika dnech (7+) nějak divně smrdí ? já jsem to jednou měl otevřené přes týden a letělo to do koše ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Neznám to zpracování, ale našel jsem i jedny, které v lednici údajně být nemusely.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Drapere, nezdálo se ti že to už po tolika dnech (7+) nějak divně smrdí ? já jsem to jednou měl otevřené přes týden a letělo to do koše ... |
Nene nikdy. Po otevreni vydrzely 14 dni a myslim, ze by zvladly i mnohem vice.
Na obalu je uvedena trvanlivost 1 mesic, pokud nejsou otevrene, po otevreni spotrebujte ihned, ale jak rikam, v pohode vydrzely minimalne 2 tydny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
žral jsem je i 3 týdny po záruce a nic jim nebylo. krom toho, že byly hnusný:)
celý vejce /ideálně omega/ jsou nej...
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | LaFontaine napsal: | | Je to napsaný na té etiketě. |
tak urcite se to za 2 dny v lednicce zkazi | Myslel jsem pochopitelně etiketu na té flašce na fotce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|