|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
riker

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
myslim ze resite blbosti - snad nejste mimina abyste museli jist kazdou pul hodinu...
Ja jsem dnes jeste nejedl (je priblizne 15:30) a prvni jidlo bude za chvili pizza...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 2:33 pm Předmět: |
|
|
dokonce jsem viděl dokument o nějakých indianech ze severni ameriky, kteri svoje decka defacto kratily na jidle pres celou zimu, a dostatek jidla mely az pri prichodu leta..
bylo to paradoxni, ale jedinci toho kmene byly nejvetsi a nejsilnejsi z okolnich kmenu
uz jsem se snazil xkrat ten dokument dohledat, ale nikdy se mi to nepovedlo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 3:31 pm Předmět: |
|
|
tak se ti to asi zdálo v noci ne? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
ne, a uplne sem takovej koment cekal...
nicmene nejsem z tech, co si v ramci net anonymity musej vymejslet...
|
|
| nahoru |
|
 |
pyšný krasavec
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
mezi dva chleby omeletu z vajec a mléka, šunku, tvrdý sýr, papriku.
5 chlebů nebo 5 housek hlad zažene. zapít proteinem . to by mohlo stačit na 2 hodky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 4:29 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | dokonce jsem viděl dokument o nějakých indianech ze severni ameriky, kteri svoje decka defacto kratily na jidle pres celou zimu, a dostatek jidla mely az pri prichodu leta..
bylo to paradoxni, ale jedinci toho kmene byly nejvetsi a nejsilnejsi z okolnich kmenu
uz jsem se snazil xkrat ten dokument dohledat, ale nikdy se mi to nepovedlo :D |
To je i možné. Jenže on nikdo se tu nechce trápit hladem. Kdybych se chtěl trápit, koupím si latex a bičík
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
to netvrdim, reagoval jsem na ten post nademnou, ze nejsme mimina co musej jist po pul hodinach :)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | xakrurychle napsal: | dokonce jsem viděl dokument o nějakých indianech ze severni ameriky, kteri svoje decka defacto kratily na jidle pres celou zimu, a dostatek jidla mely az pri prichodu leta..
uz jsem se snazil xkrat ten dokument dohledat, ale nikdy se mi to nepovedlo :D |
To je i možné. Jenže on nikdo se tu nechce trápit hladem. Kdybych se chtěl trápit, koupím si latex a bičík |
Pokud se nechces trapit hladem tak bych doporucil mozna trochu paradoxne se vykaslat na snidane. Jakmile zacnes jist tak potom mas hlad, proto je lepsi to odlozit az na odpoledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 10:20 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Mablung napsal: | | xakrurychle napsal: | dokonce jsem viděl dokument o nějakých indianech ze severni ameriky, kteri svoje decka defacto kratily na jidle pres celou zimu, a dostatek jidla mely az pri prichodu leta..
To je i možné. Jenže on nikdo se tu nechce trápit hladem. Kdybych se chtěl trápit, koupím si latex a bičík |
Pokud se nechces trapit hladem tak bych doporucil mozna trochu paradoxne se vykaslat na snidane. Jakmile zacnes jist tak potom mas hlad, proto je lepsi to odlozit az na odpoledne. |
To máš asi pravdu. Jenže když už mám tu snídani koupenou, myslím na ní každých deset minut
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 11:47 pm Předmět: |
|
|
| pyšný krasavec napsal: | mezi dva chleby omeletu z vajec a mléka, šunku, tvrdý sýr, papriku.
5 chlebů nebo 5 housek hlad zažene. zapít proteinem . to by mohlo stačit na 2 hodky. |
Pet housek asi hlad zazene, akorat nevim jak bude za dve hodky obedvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so červenec 25, 2015 1:38 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | pyšný krasavec napsal: | mezi dva chleby omeletu z vajec a mléka, šunku, tvrdý sýr, papriku.
5 chlebů nebo 5 housek hlad zažene. zapít proteinem . to by mohlo stačit na 2 hodky. |
Pet housek asi hlad zazene, akorat nevim jak bude za dve hodky obedvat. |
tak si dá tři housky. Tohle téma je úžasný:)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Mablung napsal: | | xakrurychle napsal: | dokonce jsem viděl dokument o nějakých indianech ze severni ameriky, kteri svoje decka defacto kratily na jidle pres celou zimu, a dostatek jidla mely az pri prichodu leta..
Pokud se nechces trapit hladem tak bych doporucil mozna trochu paradoxne se vykaslat na snidane. Jakmile zacnes jist tak potom mas hlad, proto je lepsi to odlozit az na odpoledne. |
Nebo se na to jídlo vykašlem úplně, akorát nám to způsobuje hlad... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
mia.cw
|
Zaslal: pá září 18, 2015 7:25 am Předmět: |
|
|
Problém bude možná v tom, že jíte hodně sacharidová jídla. Snídaně typu vločky + mléko + med obsahuje malé množství bílkovin (pokud toho mléka nedáváte litr) a díky medu zvýšíte glykémický index. Proto dostanete brzy hlad. Na svačinu si pak dáte zase jen ovoce, které má malý sytící efekt. Zkuste tedy na snídani zařadit vejce a zeleninu (pokud musíte mít sacharidy, tak i nějaké celozrnné pečivo) a máte-li dopoledne před obědem hlad, mějte po ruce sýr, cottage, tvaroh/kvalitní bílý jogurt (Jihočeský ve skle, Milko řecký, selský) či šunku + k tomu ořechy a zeleninu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|