Byla jsi včera na Palmovce v cca. 10:45 dopoledne? Byla jsi nepřehlédnutelná. Zatínat tricepsy na zastávce při čekání na tramvaj, to už příště nedělej...
Byla no sakrys proc jsi za mnou neprisel???
Jaka skoda, co? Nechat si ujit moznost setkat se s cipinkem.
25.7. "kardio" na koncertu Řezíka no---- jellikož jsem nikde nebyla xy let, a měla včera volno a chuť se vybít i jinak než jen ve fitku a vyrazit taky trochu i mezi "lidi" a udělat trochu bordelu někde, kde mě neznaj tak koncert Sodomy byla jasná volba nazvala bych to nocí plnou zážitků... nejen pokec s DeSadem před zacatkem koncertu, koncert samotnej, kterej byl neuvěřitelnej , tak i ty lidi kolem mě bavili, být tam s klukama z fitka jediny střízlivý mezi vyjetýma vejpitkama a nabádat je k blbostem bylo super :D :D když jsem vycházela z Toalet, odchytla mě hezká zrzka se slovy "Ty..Ty jsi ta Zlatka že jo, Bubeníčková! :D koukam ti na stránky a jsi super, můžu se s Tebou vyfotit?"" aaaaawwww i pusu jsem od ní dostala. Řezníkovy fanynky jsou sladky.... hihi no za koncert propoceny triko...posléze i druhé triko :D takže pecka hodinu a pul "kardia"
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
z koncertu jsem byla doma okolo 2ráno...v 6vstavačky :D abych na trenalu s flewem byla včas a vypadala jako člověk, když už spolu pojedeme trénink, tak at to za to stojí :D Nezklamal a přijel ještě před otevíračkou juuu a přivezl mi dáreček moc milý přivítání spolu s užasnym nasazením a pozitivností na trenink ale jen co přišel už se mě snažil zlákat do šaten :D :D darebák jeden.
Zahřát nožky na předkopech
15x 75lbs
12x 95lbs
12x 120lbs
tak doufam, že ma na mě hezkou vzpomínku a zas brzy znovu dorazí :D :D
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
10x osa
8x 40kg
5x 50kg
3x 60kg
2x 60kg
1x 60kg na povely
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
5x 45kg
píchalo mě ramenoooo
15min schody
30min pás
8min zběsilý rubání do pytle
Takže řikáš, že až budeš v Praze, tak jdeš ke mě na snídani jo?
Ehm a jo.... Toho medvěda taham všude s sebou...Jsme si věrný :D
Má příprava na dnešní trenink započala už včera večer :D čistě z taktických důvodů (to, že momentálně nemam kde spát to váááááááážně není *skřížené prsty* :D ), jsem si ustlala dole v lifterně, na tom potem prosáklém gauči :D :D a póry vstřebávala sílu Mistrů, spřátelovala se se zdejšími energiemi a vzývala sílu dávných siláků :D :D at mi propůjčí jejich moc :D až jsem z toho usnula. A ráno před 6 zase vstávačky jít zas brát energii z přírody a pokecat si se svým vnitřním já před treninkem :D (jo v poho, šibe mi)
< < videjko z rána
29.7. Záda
a jak jsem ve videjku mluvila o dnešním sparingovi, je to majitel firmy fit-pro Jirka Vácha, se kterym jsme po treninku dohodli další spolupráci, tak ano, zas o mě můžete řikat, jak jsem vlezlá ;) a že se musim nasáčkovat všude. Jen pro upřesnění, byla jsem oslovena....nic si nevynucuji. A o to víc si toho vážim.
Shyby s dopomocí
8x
7x
7x
pomaličká negativní fáze
Mrtvé tahy
10x 40kg
8x 50kg
8x 60kg
6x 70kg
5x 80kg
5x 80kg
5x 80kg
5x 80kg
5x 80kg
Stahování kladky s jč adaptéry
12x 55lbs
10x 70lbs
8x 85lbs
8x 85lbs
8x 85lbs
15x 55lbs na smrt :D
hezky s vytáčením, podržení v kontrakci, když se dalo :D
uchopy utahaný po mrtvolách, který jsem odtahala bez trhaček!! :)
Hammer stroj na latissimy
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg
opět pohrávání si s podržením, protažením pohybu, střídání paží, dynamika pohybu, procítěnost
stahování horní kladky proplýma rukama v předklonu na uzko :D
12x 60lbs
12x 70lbs
8x 80lbs
8x 80lbs
20x 50lbs
konečná :D rychlá sprcha a huráááááááááááááááááááááá na cukríky na sushi!!! Pražáci, doporučuji sushi bar v Nuslích ;) pecička.
a znovu do práce :D hahah
Naposledy upravil Zlata dne čt červenec 30, 2015 6:45 pm, celkově upraveno 2 krát
spanek roven nule, dneska jsem bohuzel nespala v Eaglu, ale u babičky na tisic let starym gauči vysledek je rozkousana od komaru, blokla hrudni pateř a ztuhlá šíje .... vyjádřila bych to asi takto :
A trenink tomu odpovídal
Tlaky na MP před hlavu
10x osa
8x 25kg
8x 25kg
6x 30kg
6x 30kg
5x 30kg
5x 30kg
Jinak..dneska byl poslední RANDOM pocitovej trénink. Zítra dám pauzu a od soboty najíždím na tréninkovej plan od Pavla Šalitroše ( Trenér Jirky Procházky ), kterej si mě vzal pod křídla do svýho týmu jako prozatím jedinou holku (všechny ostatní to prý vzdaly tím, že tréninky byly moc těžké a nebyly disciplinované v jídle...ehm zatim co mi poslal tak jeho TĚŽKÉ tréninky na papíře vypadají vcelku dost lehce oproti tomu jaky peklo si ordinuju sama :D ale věřim, že s nim to bude produktivní :)) a nebudu podlehat katabolismu. Ještě počkam co mi vymyslí za jídlo a bojim se :D že budu hladovět....při mé spotřebě 5ti vajec denně a půl kile masa a 100g ořechů)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru